+1 oy
1,109 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (97 puan) tarafından

Kizlar hani bir ara yazmıştım kaynanam hakimda dedikodu iftira yalan söylüyor herkese herkes beni pasaklı kötü biri görüyor kaynanamla nereye gidiyorsak bile kaynanam herkese göz işareti verip herkes bana aklı ustuyle terbiye veriyor yok temiz ol iyi ol bilmem bunu yap şunu yap işte kizlar ses kaydını eşime dinletim 3 gün aşırı stresyliydim 4 sene kaynanamla yaşadım kqynanam bana çok çektirdi ama kimse hayata bana inanmoyordu eşime anlatim o zmn ses kaydını getir dedi eşim dinledi üzüldü gözleri doldu sinirlendi annesine eşim bana Kur'an'a el bas ben ayarlamamisim ses kaydını ben yapmamisim diye yemin ettim Kur'an'a el bastı işte kizlar dün aksmq esimle yukarı gittik kayinpederim ses kaydını ver dedi verdim kaynanam bağırdı bilerek yüksek sesle konuşuyordu dinletmiyordu bırakmıyordu kayinpederim dinlese yine iftira atilar bana yine günahımı aldılar kaynanam bana sen annen oruspusunuz dedi bende çok sinirlendim bende ona dedim eşim kafama vurdu bana tekme attı bende alt kata evime geldim eşim beni yine götürdü yukarı konusalim diye üçüsü üstüme geldiler laf attılar çok şey söylediler saat 12 oldu gecenin ben evime geldim esimde geldi bana diyor annemle konis değer ver yarın kahvaltı hazırla annemi çağır kahvaltıya bende kizlar kaynanam yüzünü görmek istemiyorum alt katlarında da oturuyoruz yine rahat vermiyor kaynanam bu evde kalmak istemiyorum kizlar taşınmak istiyorum eşime ne demeliyim yaa taşınmak için kacacam bu evden kizlar yoruldum artık 2 çocuğum var 

17 Cevaplar

+10 oy
(9,194 puan) tarafından

Bunlar karşısında daha birde sana şiddet uygulayıp annesini davet ettiren adamı ağzınla kuş tutsan yinede taşınmaya ikna edemezsin malesef 

(938 puan) tarafından

O ses kayıtlarında ne var onu anlamadim

(9,194 puan) tarafından

Nasıl aldılar kaç yaşında oğlun 

(9,194 puan) tarafından

Hiç bişey anlamadım bi sakin ol kayınpeder kim oluyor polis yokmu orda neden aramadın kime silah tutuyor ay beynim yandı 

(9,194 puan) tarafından

Elinizle vermişsiniz birde hiçbirinizin mi aklına gelmedi aramak bişey yapamazdı polis var jandarma var silahla mı adam oluyorlar utanmazlar 

(8,665 puan) tarafından

kayinpeder kim oluo ya o kendi ysptigi ogluna sahip ciksin . hemen polisi ara cocugumu kacirdilar de . kades uygulaman varsa kadesten de polis cagir

-Reklam-
+2 oy
(884 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun bu durumda sanki ikna olmaz annesinden ayrılamamış onun ağzına bakan bir bebek olarak kalmış eşin, üstelik haklı olduğun halde şiddet görmüşsün ve bu şiddeti normal karşılayacak kadar seni bastırmışlar kim bilir şimdiye kadar neler yaşadın imkanın varsa çocuklarını al darp raporu da al ailenin yanına git

(884 puan) tarafından

Nasıl aldılar vermek istemiyorsan polisi ara ya da karakola git çocuğumu kaçırdılar göstermiyorlar de

+2 oy
(1,845 puan) tarafından

Sana o... Diyen karıya gidip kahvaltı mi hazırla diyor daha neler yok artık pes ..saçından tutup surumedigime dua et denir ona bırak çağırmayı bir merdiven inip çıkmam öylesi için.

(1,845 puan) tarafından

Yaaa niye yaptılar öyle bişey ya 🥹 

(1,845 puan) tarafından

Allah sorsun hesabını.Daha sonra irice bir kova fıçı falan alın turşusunu kursunn

(1,845 puan) tarafından

Öncelikle kararlı ol kaynanana saygısız konuşma hakliyken haksız olma ama hakkinida yedirme eşine benim babam arkamda senin annen varsa benimde babam var sana bana kiyamadi yolladı böyle yaparsan giderim bir daha özür dilemek için bile göremezsin annen benimle geçinmeyi bilse ben zaten herseyine koşarım ama bana laf edip benden ona iyilik yapmami bekleyemezsin de Korkut biraz o alışmış ne de olsa gitsede geri geliyor karim diye..

Sürekli babam var benim arkamda böyle ezemezsiniz beni annene hizmetci bulursun ben de babamın evine dönerim bir daha göremezsiniz beni de 

(1,845 puan) tarafından

Kaynananın yatacak yeri yok ama eden bulur

+1 oy
(1,618 puan) tarafından

Şok içinde okudum. Hem inanmayıp ses kaydı istiyor. Ses kaydını getiriyorsun annemi kahvaltıya çağır diyor. Bune perhiz bu ne lahana turşusu. Ayrıca sana tekme atan kafana vuran bi insanıda nasıl ayrı eve çıkmaya ikna edersin bilemiyorum. Tavrını koy konusma bir süre dicem ama senin kocan bundanda anlamaz diye düşünüyorum .Anasının eteğinin altından çıkamayan erkekler bi zahmet evlenmesin ya 

(1,618 puan) tarafından

Ne diyosun ya nasıl oldu. Polisi aradın mı 

(1,618 puan) tarafından

Ne oldu durum ne

(1,618 puan) tarafından

Neden edemezsin ki

+1 oy
(1,335 puan) tarafından

Kahvaltıya çağır yiyeceği bir şeye müshil varsa koy veya bozuk bişey bı daha elinden bişey yemez .allahindan bulsun böyle kadınlar böyle annelerin çocuğu olacağıma ömür boyu öksüz olmayı tercih ederim .kötü insan kötüdür değiştiremezsin .ben olsam bedduami esirgemem böyle insanlardan kendi kızları varsa kızlarından bulsun Derim ben olsam . Eşine zaten söyleyecek birşey yok adam değil net emzikten ayrilamamis bu tip erkekler

+1 oy
(16,414 puan) tarafından

Hayretler içinde okudum inankii..Bu adamı hiç biseye ikna edemezsin sen üzgünüm 🥺 

(16,414 puan) tarafından

Canim ne dersem boş inanki eşin  annesinin bı lafıyla şiddet uyguluyor diyorsun bilemedim ailenin yanına git bence orda tepki ver onunla aynı evde iken tepki verme

(16,414 puan) tarafından

Ayyy canım deme yaa🥺🥺🥺 Üzüldüm inankii 

(97 puan) tarafından

Abla  hani annemlere kacmistim işte eşim geldi babam onunla konuştu babam eşimle konistu anneni  durumu böyle şöyle kızım.ne yapmış annene işte eşimde özür deileri dedi o eve gel  zaten annemle küs kalcaksiniz eşim tövbe etti ben kabul ettim babam dedi kızım bu sefer de git baktın olmuyor kalma bir daha işte abla geldim evime eşim işte yine beni annesinin yanına gönderiyor işini yap bilmem misafiri gelince git yukarı beni zorla gönderiyor gitmek istemedim yine tartıştık  kaynanam diyet oğluna kız buldu söz yaptilar annem dün akşam bize yarın akşam yemeğe gelin senle eşin dedi tamam dedim kaynanam işte yeni gelinin anne tarafları gelecek annene gitme gel yukarı dedi bende gidecem annemlere sana simidye kadar  ne yaptıysam yaranamadım dedim kayannam geçen köyle gotti annem yanıma geldi bayramima kaynanam diyor ben evde değilken annen geliyor ben evim ayrı dedim sanane dedim bırakmadı annemlere gitsem ne yapacam abla ne yapacam darp raporumu da almistim eşim işte  gelse beni zorla annesinin hizmetine gönderir bana akıl ver abla eşime ne konuşmalıyım 😢abla bende beklenti yaptım hayata kaynanam demedi bana annenlere bayrama gidecez bana dedi mi kzin tarafı getirecez annen onlarda gelsin demedi şimdi hizmete çağırıyo

+1 oy
(2,055 puan) tarafından

İftirayı, küfürü geçtim darp ettikleri halde ne diye hala polise gitmiyorsun?

(2,055 puan) tarafından

Veyahut telefonuna Kades'i yükle 

(2,055 puan) tarafından

Hayır direkt kadese bassan yeter polis kapıya gelir zaten

(2,055 puan) tarafından

Allah ne sana ne de başka kadınlara bu durumu yaşatmasın canım. Yolun aydınlık olsun.

+1 oy
(1,162 puan) tarafından

İkna edemezsin gibi duruyor. 

Ya bu deveyı güdeceksin yada bu diyardan gideceksin 

(1,162 puan) tarafından

Gitme eşin seni hizmet edesin diye mı evlenmış. Oh ne ala bedava hizmetçi. Ama suçu kimse de arama bütün suç eşinin bence git ailenle kal bir süre ya ayrı yere taşınırız yada ayrılırız de akıllı olan adam uzağa gider. Eşin daha kendı ailesı olduğunun farkında bile değil gibi geldı bana o yüzden sana kalan tek çare ayrılma yoluna gitmek seven her türlü uğraşır eşini mutlu etmek için 

0 oy
(472 puan) tarafından

Senin adına çok üzüldüm . Allah yardımcın olsun. 

0 oy
(5,150 puan) tarafından

Anan zıkkımın kökünü yesin diyeydin niye kendini ezdiriyorsun canım sende vur ona o vurunca ne demek kafama vurdu tekme attı Allah yardımcın olsun inşallah yok mu ailen kimsen şunun gözünü bir korkutsalar 

0 oy
(562 puan) tarafından

Bak canım anlaşılan ilk defa böyle şeyler yaşandı.  Sen şimdi kocana ve kaynananlara adam akıllı dur diyemezsen 1 kere vuran 2 olacak 3 olacak hep vuracak.  Kaynananda daha çok iftiralar atacak. Sen Sen ol bir daha vurursa darp raporu al. 

Ailen kabul ederse git onlara bunların burnunu sürt iyice. Eee ama sen gittin diye gelip seni eve döndürmez ise de yol ver gitsin.  Ama ne olursa olsun dayak işine asla katlanma ve kesinlikle hemen dik başını hayırdır yap bunlara yoksa varyaaaa neler yaparlar nelerrrr 

(562 puan) tarafından

Hastaneye gidiyorsun darp raporu alacam diyorsun seni yönlendiryorlar bakk kesin yap kesinnnnn 

(562 puan) tarafından

Darp raporu devlet hastanelerinden alabilirsin saglik ocağından değil 

0 oy
tarafından

Naptın bacım iyimisin? Yorumları okudum akşam gelsin yazmışsın merak ettim sonuç ne iyimisin?

(562 puan) tarafından

Bende bekliyorum valla durum ne 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ya varya adamın kendi bacısına bunu yapsalar adam erkek kesilir vay efendim kimse bacıma bunu yapamaz edemez der baskına gider eniştesine ama kendisi başkasının kızına rahatça yapar. Söyleyecek çok ağır cümlelerim var daaa neyseee 

tarafından

Eşini seviyorsun anladığım kadarıyla ama eşin iyi biri değil ailen arkandaysa bakma bile geri dönüp huylu huyundan vazgeçmez ne o anası değişir nede senin herif. Allah yardımcın olsun çok zor dururumun aileye akrabaya yakın oturmayacaksin çok zorun çıkıyor buda örneği işte...

(562 puan) tarafından

Hemen gidip darp raporu alıyorsun bakkk iyi dinleeee sonra o ses kayıtlarını kardeşin güzelce saklasınnnn boşanma davası olursa elinde delillerle gidersen varyaaa senin için çok güzel olur . Başka türlü Kocan ve annesi üste çıkmayı başarır ise sen borçlu çıkarsın.  Çocukları alırlar senden üstüne belki senden tazminat vs bile ister bu adam o yüzden kendini aklamaya bakkk delil topla

(562 puan) tarafından

Senin elinde darp raporu olduğu zaman hiç bir şekilde devlet çocukları ona vermez. Yaşları küçük ise sende ama büyük ise pedagog eşliğinde sorarlar anne de mi kalmak istersin baba da mı diye ona göre yol izlenir 

(562 puan) tarafından

Kendine gel kendjneeee seven bir adam seni dövemez senin canını acıtmazzzz.  Yaaa hem ailesinin yanında hemde evde seni vuramazzz bu sevgi değil. Sende kör olmuşsun göremiyorsun gerçeği.  Annesinden istediği kadar korksun o bahane yaaa bağırıp çağırdı sinirlendi diyelim ama şiddet çok farklı bir şey . Gözünü aç 

(562 puan) tarafından

6 aylık oğlun var veeee sana vurdu ohaaa yuhhh gerçekten bunun iyi bir ders almaya ihtiyacı var 

0 oy
(55 puan) tarafından

Şimdi okudum ve çok üzüldüm Allâh yardımcın olsun ne yaptın merakta ettim durum nedir

tarafından

Bırakma diverse polisi ara hemen seni o halde görünce o herif kilikliya cokcukmu bırakırlar 

0 oy
(5,277 puan) tarafından

Ses kaydında ne var

0 oy
(3,771 puan) tarafından

Anasının a...dan düşmeyi beceremeyen bı erkek daha . Gelip seni haklı buluyo sonra seni dövüyor sen hala diyorsun bana ayrı ev tutsun . Balım canımın içi bu adam başında olduktan sonra sen ayrı eve de çıksan her türlü her gün ya da iki günde bı kaynanaya gidecen gitmeyince de sopa yiyecen . Yazık günah babanda arkandaymis dön arkanı git kocanda anasının sıcak koynunda huzura ersin . Belli ki kaynanan sana uzaktanda yetecek 

0 oy
(1,634 puan) tarafından

Zor o evden çıkması çok büyük ders alması lazım belki o zaman yani çok da düzelecek birine benzemiyor çocuklarını alacaksın annenin evine gideceksin konuşmaya gelirse de şartını koyacaksın kabul eder mi etmez mi şartlarını bilmiyorum belki yuvasını yıkmak istemez durumun ciddiyetini anlar 

(1,634 puan) tarafından

Evi taşırım filan derse de gitme önce evi bul kirala bana kanıtla gel de şartlarını koy ortaya anca o zaman kendine gelir

(1,634 puan) tarafından

Canım benim niye kabul ettin evini ayırmadan gelmem diyecektin 

(1,634 puan) tarafından

Ezdirme kendini konuş eşinle yemin ettin beni getirdin böyle mi tutuyorsun verdiğin sözü diye telefonuna da kades indir birşey yaparsa bas

(1,634 puan) tarafından

Kolay kolay bu lafı demem ama bi evlilik yürümüyorsa o evlilik bitmeli ömür geçiyor kendini ezdirme kimseye 

0 oy
(805 puan) tarafından

Çocukları da alıp evi terk et bence. Ve beyefendi tek başına ev tutup taşınana kadar da gitme onların ayağına. Erkeğin karısının namusuna laf geliyor ve erkeğin zoruna gitmiyor. Hâlâ onlara iyi davran falan diyor. Ondan adam falan olmaz canım. Burnunu iyice sürtmek lazım. Sakın onların ayağına gitme. Eşine yüz verme. Çocuları da al git. Anasıyla baş başa kalınca senin kıymetini anlar o zaman. Kusuruma bakma canım ama şuan kocanı çok pis dövesim geldi. Allah yardımcın olsun inşallah. 

(805 puan) tarafından

Oğlunu almasına sakın izin verme. Kapıya geldiğinde sakın açma ve polisi ara. Oğlunu senden uzak tutarak seni hizaya getirmeye çalışıyorlar. Sakın verme çocuğunu. 

(805 puan) tarafından

Darp izlerin varsa vakit kaybetmemelisin canım. Hemen almalısın çünkü izler zamanla iyileşiyor. 

(805 puan) tarafından

Sanmıyorum canım. Çünkü Makyajla darp izleri yapılabiliyor bu devirde. O yüzden mutlaka doktor kontrolü olması lazım. Yoksa kabul etmezler. Annen kapıyı açmasın, eşin geldiğinde polisi arasın. Rapor alma işi öyle uzun sürmüyor zaten. 

(805 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım. Ama ihmal etme raporu almayı. Elinde bi koz olmuş olur. Korkarlar senden. :) 

(805 puan) tarafından

Canım. Senin kocanı ıslak odunla bir güzel dövmek lazım. O odun olacak ö*küzden bir halt olmaz. Gençliğine yazık etme. Çocuklarının, ruh sağlığı yerinde olan bir anneye ihtiyaçları var. Ama bu p*islikler sende psikoloji falan bırakmaz. 

Bak yaşın çok genç. Ömrünü bunlarla çürütme. Boşanıp çocuklarınla güzel bir hayat kurabilirsin. Tekrar barışmamanı tavsiye ederim. Çünkü senin kocan akıllanmaz. Her şeye "Tamam" diyip sonradan eski haline döner. Güvenme eşine. Bak baban sana kapı açmış. Gidecek bir yerin var. Kocana ve ailesine, onlara katlanmak zorunda olmadığını, ailenin dağ gibi arkanda durduğunu, Kocan ve ailesi olmadan çok güzel bir hayatının olabileceğini onlara göstermelisin. 

Kocan bu akılla kimseyle evlenemez. Evlense bile o kadın da boşar bunu. Kimse böyle ana kuzularını sevmez. 

Darp raporu sende kalsın. Sakın kaybetme. Hiç boşanmayı dile getirmeden boşanma davasını aç. Elinden malını mülkünü de alırsın. 

Ailenin arkanda durması güzel bir şey. Ailen yanındaysa için rahat olsun. O tehditleri de kaydet telefona. Aramalarda sesin kaydolması için uygulamalar var. Onları indirebilirsin. O tehitler mahkemede çok işinize yarar. Onları kaydedin. Ama asla o tehditlere boyun değmeyin. Bir kaç saatliğine de olsa çocuğunu vermek gibi bir hata yapmayın sakın. Allah korusun kaçırırlar çocuğunu. Bunlardan öyle şeyler beklerim. Allah yardımcın olsun inşallah canım. 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 576 göst.
0 oy
13 cevap 725 göst.
+2 oy
7 cevap 347 göst.
19 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Soruyorum (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 971 göst.
2 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yuska (96 puan) tarafından soruldu

Kategoriler