Kısa bir zaman önce işe başladım. Dün, yemek arasında tek başıma oturuyordum. Hemen arka masama aynı yerde çalıştığım üç kız geldi sevgilileriyle beraber.
Konu konuyu açtı ve bir anda benim hakkımda konuşmaya başladılar. Bir tanesi sürekli ne kadar beceriksiz olduğumdan, hiçbir şey yapmadığımdan ve bu sebepten beni diğer kankisiyle zorbaladığını söylediler. Diğer kız Aciz bir insanmışım, cevap veremezmişim yoksa bana agzimin payını verirlermiş ve bana acıdığı için iyi davrandığını söyledi. Hâlbuki diğer kızla gerçekten arkadaş olabilecegimizi düşünmüştüm
Sonra da, hakkında konuşuyoruz ayıp olmadı mı bizi duyuyor, dedi. Ben hiç ses etmeden kendi işime baktım. Diğeri ise duyarsa duysun nasıl olsa postalarız hak ediyor dedi.
Normalde kırılgan bir tip değilim ama bu sözlere çok kırıldım. Normal hayatta çok konuşan bir insan değilim bu sebepten sessiz bir tipim ve inanın bana elimden geldiğince güler yüzlü olmaya çalıştım ama bu cümleler bilmiyorum ama zoruma gitti.
Sizce yarın ise gittigim de hiç duymamış gibi ki davranayım