+1 oy
129 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,217 puan) tarafından

Gorumcemin kizinin nisani olcak damat tarafi uzakta oldugu icin kiz onden magazalara gidip abiye bakincak ,dun sohbet ederken gorumcem isiniz yokmu merkezde yolunuz duserse bizde gelecektik bakalim dedi ,bende suan gitmiyoruz gidersek derim dedim. Ozel aracimiz var diye soykedi. Ya gorumcemle aram iyi ama kizlar bi tuhaf mesela hic isleri dusmedikce aramazlar sormazlar ozel gunde bi mesaj atmazlar bende ince dusunen biriyim kararsiz kaldim ama bi yanimda gideyim diyor bilmiyorum🙃

3 Cevaplar

+3 oy
önce (2,585 puan) tarafından

Bence eşiniz ve görümcenizin hatrına yardımcı olabilirsiniz. Sürekli talep edip, iyiliğinizi suistimal ederlerlerse bir dahakine hayır dersiniz. Kızın nişanı olacak, farklı bir durum yani. 

önce (18,926 puan) tarafından
+1

Bunu yazacaktım bende

önce (1,217 puan) tarafından
+1

Bende oyle dusunuyorum aslinda ,esimde birlikte gideriz dedi 

-Reklam-
+1 oy
önce (4,038 puan) tarafından

Bence de git, boyle zamanlarda insan destek bekliyor. Goeumcenin esinin hatrina, Allah rizasi icin git derim

+1 oy
önce (21,517 puan) tarafından

Bir adım at belki de bundan sonrası için yeni bir başlangıç olur ben soğuk bir insanım görümcem o yüzden benden çekindiğini söylemişti ama ben samimi davrandığımda onu sahiplendiğmde mesafe kayboldu şimdi arar sorar bayramda seyranda mesaj atar bak değişmezse bir daha yapmazsın 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 359 göst.
11 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Elacan (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 238 göst.
18 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gizem_clk21eker (1,392 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 479 göst.
19 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Meryemmozer (308 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 501 göst.

Kategoriler

1,452,630 soru

23,847,310 cevap

319,700 kullanıcı

...