+3 oy
305 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Sorunum yukarda

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Anneler günü nu kutladinizmi. Kayionvalidenizinn

-Reklam-
+1 oy
(1,724 puan) tarafından

Hayır kutlamadm 

+1 oy
(525 puan) tarafından

Vefat etti yaşasaydı kutlardim 🌸🌸

+1 oy
(50 puan) tarafından

Kutlamadm kutlama gereği duymdm canm 

+1 oy
(2,211 puan) tarafından

Aramaliyiz 😊

0 oy
(14,172 puan) tarafından

Kutladım . 

Hediye için çıkamadım çoçuklardan hemen evin altında çiçekçiden saksı çiçeği almıştım beğenmiştı başka renk açanını aldım 

Kayınpeder karavan aldi geçen ona gittik köpeğimi gördüm ordaydı çay demledik beraber vakit geçirdik 

Eve geldik ayı yemek salata vs hazırlamış takıldık film falan izledik az önce evine geçti 

0 oy
(703 puan) tarafından

Kutladık düğün için için abiye alacaktı eksigı vardı tamamladık yoksa hediye de alırdım eşimle oğlum bana aldılar aslında bu biraz arada ilişkiye baglı kutlayıp kutlamamak.. 

0 oy
(2,270 puan) tarafından

Bizde kutladık geçen yıl çanta almıştık bu yıl denk gelmedi çıkıp alamadık giderken biraz çiçek topladık, ben annem olarak gördüğüm için onu da, kutladım Instagram'da falanda paylaştım 

0 oy
(22,217 puan) tarafından

Hak ediyorsa ara seviyorsan hediye al hiç biri diyorsan kutlamayadabilirsin bu tamamen sizin aranızdaki ilişkiye bağlı 

0 oy
(5,770 puan) tarafından

Sorunum olmadığı için aradım

0 oy
(374 puan) tarafından

Kutladım❤️Biz şehirdışındaydık görüntülü aradım kutladım.Hediyesini eltimle gondermistm ortak almistik zaten.

0 oy
(3,860 puan) tarafından

Anneler gunu kutlamak dinen uygun degildi esim de illa alalim icim rahat etmiyo dedi bende hedilerini aldim ikisine de anneler gunu kutlamak dogru degil ama hediyelesmek sunnet ben o niyetle aldim sizde kabul edin dedil ilk defa bi hediyemi begendi cok sukur 

(2,013 puan) tarafından

Anneler gününü kutlamak dinen neden uygun değil? Öyle bir ayet veya hadis mi var? 

(3,860 puan) tarafından

Hayir dinimizde anneler gunu diye bisey yok 

(2,013 puan) tarafından

Olsun veya olmasın bu bı ayin değil veyahut başka dinlerin ritüeli değil amaç hediye alıp sevindirmek. Ayrıca hediyeleşmek sünnettir. Sanki dinin bütün buyruklarını yerine getirdik de bı bu kaldı. Bence o kadar derin düşünmeyin.

(3,860 puan) tarafından

Eee sizene bundan ben kendi gorusumden bahsettim kutlayani kinamadim neden kutluyorsunuz demedim benim dinimde boyle bi kutlama yok bende kutlamayi dogru bulmuyorum bu yuzden evet malesef hic birimiz dinimizi dort dortluk yasamiyoruz yasayamayizda ama bunu bahane edip edip yapabilecegiz seyleri de mi yapmayalim o zaman aman neler aksama kadar gunaha girdik dedikodu yaptim namaz niye kilayim mi demek lazim aman hic mi paketli urun kullanmiyoruz icine kimbilir neler karistiriyolar diyr haram da mi yiyelim neyi dort dortluk yapiyoruz ki tesetture ne gerek varmi diyelim ne yapabiliyosak yapmak bizim karimiz degil mi hediyelesmek sunnet diyen benim zaten bende sizi ve sizin gibileri anlamıyorum kendi gorusunuze saygi bekliyorsunuz ama siz karsi goruse saygi duymuyosunuz bombos bi sebeble kaos olusturup tatmin olmaya calistiginizi dusunuyorum uzerinize vazife olmayan bi konu post sahibi bile degilsiniz hayirli aksamlar 

(2,013 puan) tarafından

Ben senin görüşüne saygı duymadigimi belirtmedim! Niye kutlamıyorsun diye de yargılamam. Dinde olmayıp da yaptığımız o kadar çok şey var ki... Size tavsiyem bu kadar inceliklere hapsolmayın.

(3,860 puan) tarafından

Ben boyle mutluyum canim yine gittim aldim ikisine de hediyemi verdim neden bi adamin annesini attigi huzur evinde senede bi kere ziyaret ettigi bi gunu kutlayim ki hediyemi aldim goturdum verdim ki sık sık da alirim illa biseylerin bahane olmasi gerekmez ki mesela suan da tasinma asamasinda kayinvalidem ihtiyacini gozeterek yeni bi hediye bakiyorum yani boyle gunlere ihtiyacim yok benim amac gonul hos etmek benim de sana nazicane tavsiyem suru psikolojisine hapsolmaktan kurtulun mutlu olmak mutlu etmek icin bahanelere ihtiyacimiz yok gorunce aklima sen geldin demek benim icin dunyalara bedel 

(2,013 puan) tarafından

Yoo sürü psikolojisi içinde değilim. Mesela anneme dün hediye almadım çünkü hep hediye alırım param oldukça. Yani illa o günü beklemem. İçimden geçer sevdiklerime hediye alırım kısacası.

(3,860 puan) tarafından

Hih benim demek istedigimde tam olarak bu zaten bu gunu kutlamak caiz degildir haramdir diye bisey gormedim duymadim ama adetimde gelenek goreneklerimde dinimde olmayan bi gunu sirf herkes kutluyo diye neden kutlamak zorunda olayim ki

0 oy
(2,013 puan) tarafından

Hayır kutlamadım. Bayram zamanı hediye olsun diye hırka aldım ama adam akıllı teşekkür bile etmedi. Bı anneler günü kutlamasını bile haketmiyor.

0 oy
(3,077 puan) tarafından

Çiçek ve fincan seti alıp gittim supriz yaptım 😁 bende bir anneyim o yüzden gidip kutlamak istedim

0 oy
(6,429 puan) tarafından

Eşimde aramadı annesini bende. Aramadım 

Benim annemi arayarak kutladık sadece 

Anneme alacağım hediye parasınida annemin rızasını alarak çok güzel bir şeye harcadım 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 126 göst.
+1 oy
3 cevap 108 göst.
+1 oy
3 cevap 98 göst.
+8 oy
34 cevap 1,347 göst.
4 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Sukufe (8,264 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,457,902 soru