+8 oy
887 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (805 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Silindi..

28 Cevaplar

0 oy
(4,886 puan) tarafından

Aman çocuğun psikolojisi bozulur diye diye hic bi şeyden korkmayan, büyük küçük bilmez bi nesil ortaya çıktı nerde bizim zamanımız sesimizi yükselmeye korkardık aah ahh 

(805 puan) tarafından

Artık biz korkuyoruz neler duyuyoruz görüyoruz çevremizde yaşananlara şahit oluyoruz. Gerçekten  psikolojisi bozulur travma olur diye diye birçok konuda bastırılıyoruz. Daha acı şekilde öğreneceğine benim bu tavrımla öğrenmesini tercih ettim ben de. Tabii kim ister çocuğuna kızmak bağırmak çağırmak ruh hastası biri değilsek. 

-Reklam-
0 oy
(778 puan) tarafından

2 gün önce bir mesire alanına gittik oğlum 3 yaşında bi tane çocuk var 6 yaşında falan vardır oyun oynuyolar çocuk bıraktı gitti oğlumda peşine takıldı sesleniyorum hiç bakmıyor gidiyor tuttum kolundan ağlıyo bırak ben oraya gidecem diye oradaki insanlar bana tuhaf tuhaf baktı ama umrumda değil böyle yabancıların yanına gitmeyi benden izin almadan gitmeyi alışkanlık haline getirirse yandık 

(805 puan) tarafından

Bazı anlar Kimin ne dediği duyulmuyor bile . Çocuk işte can bu insan korkuyor . İleride kötü şekilde ağlayacağını böyle ağlamasına tercih ederim ben de. 

(778 puan) tarafından

Aynen öyle kimin ne olduğunu bilemiyosun zarar gelmeden önlem almak en iyisi 

0 oy
(115 puan) tarafından

Vallaha kusura bakmasın o bayan ama benim çocuğum kaybolmuş tabiki bagiririm tranvaysa olsun çocuğumun başına bir iş gelse kim bana bir hesap verecek istediğim gibi bagiririm benim dediğim yerden bı yere gitmeyecek ben yapmasam bile eşim yapar devir kötü devir kız erkek farkı yok erkeğe de herşeyi yapıyorlar yol uzun diyorsun bide ya yolda başına bir iş gelseydi kim ne hesap verebilcekti hiç abartılı tepki vermemissin en iyisinu yapmışsın şimdiden terpiye vermessen büyüyünce hiç sözünü dinletemessin kimse kusura bakmasın bu yazıma linçleye bilirsiniz ama bu benim şahsi düşüncem 

0 oy
(10,033 puan) tarafından

Bizim köyün bakalıda çok uzaktaydı biz giderdik hep en az 3 saat surerdi gitmemiz ben mantar toplamaya giderdim inek otlatmaya bile giderdim  bir keresinde eşeğe bindim beni kacırmiştı gezdirdi köye birakti beni bisey olmadı 

0 oy
(8,347 puan) tarafından

Tabiki yaptığın yanlış. Kadın haklı. O an al çocuğunu gir evine istediğin gibi kız, anlat durumu. O an çocuk gelir gelmez, ne olduğunu bilmeden saçından tutup götürmek de nedir yahu. Direk bas bas bağırmakta nedir 

0 oy
(3,344 puan) tarafından

Hatayi en basta yapmissiniz o yasta bi cocuk yanliz kalamaz

0 oy
(5,294 puan) tarafından

Yani o anda verilen tepkiyi kontrol edemeyiz çünkü korku endişe farklı bir olay. Ben olsam eve sokar öyle bağırırdım büyük ihtimalle . Mesela bizim sitede 6 apartman girişi var aşağı bakıyorum kızları görmeyince çıldırıyorum başka apartmana girmeyin ne olur ne olmaz tanımıyoruz kim oturuyor. 1 uyardım 2 uyardım 3.de eve aldım bağırdım kızdım sonra 1 hafta dışarı çıkma yasağı verdim. 

0 oy
(3,530 puan) tarafından

Yaşları küçük gittikleri yer 1 saat uzaklıkta bir yer başlarına her türlü şey gelebilirdi şükür ki sorunsuz gelmişler ama ben de bir anneyim gözümden ayırmam o sinirle tokat bile atardım dünya kötü bir anlık oluyor herşey o dovemm sesimi çıkarmam diyenleri bende anlamıyorum anlamista değilim put gbi çocuk buyutulmuyor. Neyse bacım geçmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 349 göst.
20 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 313 göst.
24 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Acemi annee (530 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 405 göst.
10 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Enes2020 (4,034 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 115 göst.

Kategoriler

1,476,885 soru

24,175,288 cevap

336,073 kullanıcı

...