0 oy
170 göst.
Diğer kategorisinde (396 puan) tarafından

Hafta sonu düğün var Kaynanamla küsüz konuşmuyorm eltımle konuşuyorum ama laf taşıyan birisi samimi çok değiliz düğünde kin yanımda oturacam bak tek kalmış derler mi Napcam

3 Cevaplar

0 oy
(42 puan) tarafından

Bende hep öyleydim eşime demistimki beni yanlız birakma derdim sonra sonumuz boşanma oldu 6 ay oldu boşanalı hep yanlız bıraktı beni her konuda 7 yıllık evliliğim bitti.

(396 puan) tarafından

Eşim yalnız bırakmaz ama eşimin tarafı düğünlerinde kız erkek ayrı oturuyor adam yanımda durmaz ki erkek tarafında oturur

(42 puan) tarafından

Anlıyorum ama insanın kimsesi olmayınca yanlız olunca kendini af edersin m.al gibi hissediyor eşime dedim arkadaşlarınla selamlasirsin gelirsin yanıma doğru bu yani..

(396 puan) tarafından

İşte bende mal gibi kalmamak için Napcam sence :)

(42 puan) tarafından

😅😅 vallah neyap biliyonmu halay oyna misket oyna horon tep artik ne havası varsa gir içine öyle oyna ben öyle yapardım mecburiyetten..

(396 puan) tarafından

Çocukları kime emanet edeyim 

(42 puan) tarafından

Ya eşine ver yada babaannesine ver mecbur ikisinden biri bakacak .. eşine söyle ben oynicam dersin bir kaç dakika baksınlar yani..

(42 puan) tarafından

Yani kaynana ver aranız yok evet ama torunu sonucta

-Reklam-
0 oy
(4,603 puan) tarafından

Kardeşin arkadaşın yok mu yanına eşlik etse yoksa o zaman yukarki yolundaki gibi yap mecbur gitmen gerekiyorsa eşine bırak hep kalk oyna 

0 oy
(4,167 puan) tarafından

Bu tür durumlarda salona girince 0.5 saniyen var. Bu süre içinde hemen kendine makul bir masa bulacak, oturacak ve masadaki lerle hemen muhabbet kuracaksın. 

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 126 göst.
0 oy
2 cevap 78 göst.
0 oy
6 cevap 246 göst.
2 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Balbadem123 (16 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 214 göst.

Kategoriler

1,468,962 soru