sosyal medyada gezerken, bir arkadaşıma denk geldim. zamanında şarkıcı nev in kendisine yazdığını iddia ediyordu. ordan aklıma geldi.
ben haluk leventle şalgamcı da karşılaşmıştım😂 şalgam içmiştik 😅
ümit besen, arkadaşımın dayısı
ayşe hatun önal ın kuzenin düğüne gitmiştim, o da ordaydı, halay başı 😝
eski cumhurbaşkanı Abdullah gül, babamla aynı bölükte askerlik yapmış
ezel dizisinde de ezelin kardeşinin oynayan çocuk da eşimin tribünden arkadaşıymış, çok maça gitmişler birlikte.
sizlerin böyle anınız var mı?
bunu nasıl unuturum, yazar pucca beni twitterdan engellemişti 😂 sadece bu kitabı da övdüler aldım ama beğenmedim diye tweet attım diye, adını aratıp engellemişti, ben onu bile etiketlememiştim... dert oldu içime😝
Ay benim yok öyle maalesef anım ama işyerindeki bir abla vardı ismi elif recep tayyip erdoğan düğünde şahidi olmuş ama kadın boşandı yıllar önce onun şahitliginden ne olur 😂 Erdoğan babasının arkadaşıymış
Havalar ısındı tabi Silivri korkutmuyor 😂
Ay ne korkucam kız günahım kadar sevmem bu adamı ne yapayım ülkeyi ne hale getirdi eskiden severdim
Bence de ülkeyi çok değiştirdi, biz de bu sebepten seviyoruz 😌🥰
berivan 😀😀😀
Hajahahahaha
kendimi tanıyorum ünlü olarak 😀 sef neydi o adamin adi esat mi ne onla resim cekildik o kadar 😀
https://www.instagram.com/esatozata?igsh=MW5ycmw5YnFzZTBvbw== te bu abiyle😀
gördüğüm hiçbir ünlü ile foto çekilmeye cesaret edemedim. utanıp soramadım 😂
bu bizim buraya festivale geldi orda şarkı söyleyen babamin kuzeni oylelikle cekildik
Husnu senlendiriciyi he ydrdd gordum bir donem kcuk kasabada yasiyodu.o kadar
Bide sebnem schaffer vardi yilllae olnce 10 yil vardir memleketimize gelmis tarihi yerde gorduk cokta yakindik kimse tinlamadi kadini ona ragmwn havaliydi
Yilmaz morgulle ayni restorantta yemek yemistim caprazimdaydi
Hazal Kaya çocukluk arkadaşım yazlığa gelirdi anneannesi ile. Şimdi tanımaz bizi o ayrı 😂 Kocası Ali Atay da eşimin tanıdığı😂
Selçuk Bayraktar eskiden yakın çalıştığım bir mühendisti, Sümeyye ile evlendi çok değişti😂
Eski Teknoloji Bakanlarından birinin kızı çok yakın arkadaşım ismini veremem 😄
valla hiçbir bakanı tanımıyorum çok mutluyum 😂😂😂
hazal kaya çocukken de gıcık mıydı? içinde gizli bir Nihal ziyagil karakteri taşıdığına inanıyorum 😂 o dizide rol yapmıyordu bence
Aynen öyleydi, Nihal'i oynamadı o yaşadı 😂 Kibirli şımarıktı. Siteden bir çocuğu seviyordu çocuk onu beğenmiyordu, hiçbirimiz bilemedik tabii böyle olacağını 😂
Bakan kızı da kulis bilgisi konusunda iyi oluyor 😜 Bir de siyasilerin gerçek yüzünü görmek için. Kimse bildiğimiz gibi değil 😏
biliyordum, 6.hissim yanılmaz😂😂
Bence tam olarak bildiğimiz gibiler malesef 😁
Cici kızlar bişi diyim mi ünlü olsalar bile arkalarından konuşmak da kul hakkına giriyor
Ya karşımda olsa ben yüzüne de derim de başka gezegenlerde onlar 😂
Neslihan Atagülle aynı lisede okuduk. Anannnsbdhshs
Bendeeeee ordaydim
Nasip olur mu banada buradan gitmek 😄
Pek sanmıyorum 🤣
İnsallah diyeydin bari😭
İnşallah canım.hayirlisi ya 😓😂
Tanığım en ünlü insan oturduğum şehrin belediye başkanıdır :D
tanımak işe yarıyor mu? bizim belediye başkanı da eşimin dıdısının dıdısı gibi bir akrabalığı var, sadece nikahımızı kıydı o kadar 😂😂😂
Yok onunla da samimiyetim yok sadece gülüyorum tanıyorum :D
Mecliste kısa süreli çalışıp tüm milletvekillerini görmüştüm 😂 tam Cumhurbaşkanının geleceği gün iş kazası geçirip kolumu kırmıştım 😂
eskiden vatandaş gider oturumları izlermiş. şimdi var mı bilmiyorum ama gidip çekirdek çinterek izlemek keyifli olurdu. yesinler birbirlerini 😂
Ya grup toplantıları efsane oluyordu para koparmak için ağaç tepelerinde intihar edeceğimciler filan 😂😂 adamlara bıkkınlık geldi en son haklılarda her hafta bi intihar vakası 😂😂
O kavgalardan sonra odalarla birbirlerine sarılan oluyor 😂 hepsi oyun
En merak ettiğim şeydir, kamera arkalarında nasıllar diye😊
Göründükleri gibi değiller inanın ☺️ ben kalkıp bana yardım eden milletvekili bile gördüm
Hiiic tanidigim ünlü yok.
bizimki de anca denk gelme işte😅
Ahaha şimdi hatırladım. Arkadaşımla İzmir Alsancak ta bı yerde yemek yiyoduk. Orda uğur arslan da vardı. Mekanın sahibi ille onlarla fotoğraf çekinmek istedi. Uğur arslan da kabul etti. Fotoğrafa illa ki bizi de çağırmışlardi. Hiç sevmem böyle şeyleri ama ayıp olmasın diye de hayır diyememistik. Onla fotomuz var bı yerlerde ama nerde hiç bir fikrim yok🤣
Kız belkide saklıyordur Uğur Aslan:)))
Kız yok ne saklayacak 🤣🤣
Anılar değerlidir 😃
İlyas Salman babamın sınıf arkadaşıymış
Hatice Aslan arkadaşımın akrabası ayağında bebek felan sallıyormuş
Benim bire bir yaşadığım birşey yok ama bir çok ünlü ile aynı ortamda bulundum gördüm 😅
Aslında herkes aynı ama ünlü olunca kafada başka yere koyuyoruz.
Kesinlikle öyle hepimiz insanız neticede onlar sadece göz önündeler
Ünlülerle hiçbir anım yok. Havaalanında Ajda Pekkan'ı görmüştüm sadece bir kere 😀 eşimin kuzeni milletvekili, o sayılır mı bilmem 😅
sayılır herhalde 😂
2014 senesinde arsız bela asi styla isyankar 26 konserinde bir resmim var tamam kolyelerini almıştım fildişi kolye🤣
Allahım yaşım ortaya çıkacak, bu kim 😂
Arabesk repin kralları baaabammm🤣
Sivaslimsn yokaa1
Yok canım her sevdiğimiz ünlünün memleketinden olsak 😅
Ay gozdeee 😂😂😂 bende bekarken instagram kullaniyodum kadir ezildi daha meshur degildi o da beni stalkliyodu benim takipcim daha coktu geralde gormem diye mi dusundu napti artik storylere bakiyodu tiktoktan da oranin fenomenleri bakiyodu hesabima sayilirsa bunlar var
oooo gizli stalker 😂
Ahahah bende o zaman guzeldim kiz evlilik cocuk yipratti
hangimizi yıpratmadı ki
Ünlü kimseyi tanımam ama Bülent halamla yüz yüze görüşmek isterdim yakından da böyle devasa mi çok merak ediyorum
😂😂😂😂 bence öyledir
Öyleymiş. Benim akrabam onun gittiği kuaförde çalışıyormuş. Basamağı çıkmasına yardım etmek için elini uzatmış. Erkek gücü var çok güçlüydü diyodu.
Ahaha beni parmağıyla yok eder o vakit minnak biseyim zaten 🤣🤣🤣🤣
Yıllar önce yaş 9-10. İstanbul İstinye sahilinde otururken yoldan geçen arabadaki Seda Sayan a dil çıkartmıştım. Gülmüştü. Böyle bir anı🙂
ahahha ay o kadınla sohbet etmeyi çok isterim ya
Neslihan Atagülle aynı mahallede oturuyorduk, heijan'da çocukluk arkadaşım. Burası Bağcılar welcome to cehennem ahahhahaha😂😂
bak yukarıda biri de liseden arkadaşım yazmış. siz de tanıdık çıkarsınız belki
Evet gördüm o yorumada yazdım 😄
Koray Avcı Kızılay'da şarkı söyler herkes ona para atardı her gün akşam gelir aynı yerde söylerdi
Bende bir kere 25 kuruş atmıştım şimdi ohooo nerede
sevemedim ben o adamı
Aynen..
Öyle tanıdığım yok ama 10 yıl önce balayına oturduğumuz restoran ta Mustafa keseri görmüştük yanlış hatırlamıyorsam yada latif doganda olabilir ikisinden biri olması lazımdı eşiyle yemek yiyordu oylatta 😂
ikisi de benziyor birbirine 😂
Evet 😂😂😂😂😂😂
Radyoda çalıştığım dönem oyuncu ve şarkıcı birçok kişi geliyordu. Ama benim çalışma saatlerime denk gelmiyordu 😬 Bir kişi ile birebir sohbet etmiştim, çok tatlı bir kadındı.
Fransada ilk sene protestolara katılmıştım. Muhalefet lideri ile yan yana yürüyorduk, herkesle konuşuyordu. Ben tanımadığım için bu kim diye dolanıyordum. Ay nasıl o şansı kaçırdım bilmiyorum 😅aşırı kafa biri, atarlı, giderli.
Ay şeyi unuttum, lisede bir yazarın söyleşisine gitmiştik. Yazara soru sordum, ismimi sordu, söyledim ve dalga geçti gibi bir şey oldu. Bende cevap vermiştim ve bütün salon beni alkışlamıştı😇 çıkışta da herkes bana bravo falan demişti 😁.
biz burda protestolara katılamıyoruz, sen el memleketlerinde 😂
gecen ay tarkan konserine gittim en on locadan izledim .
Ben Adana'da univdryken konserine gittim. Bütün konser boyu iskemlede oturup şarkı söyledi. Demekki her konsere aynı davranmiyor
16.500 kisi vardi ben en on locadaydim 1 dk oturdunu gormedim
kız mirmirmir aynı konsere gitmişiz ya
Bütün konser boyunca oturmamıştı sadece slow şarkılarda.
ama biletli konserlerle festival tarzı bir olmaz.
Hadi ya. Adanalimisn. Ben orda üni okudum.
Osmaniyeliyim, adanada okudum. burda da yaşıyorum
2010-2015 yılları arasında okudum
Ben sadece muazzez ersoyun konserine gittim
Bide barış akarsu benim hemşehrim eşimin halasının oğlunun sinif arkadasiymis annesi benim memleketimde oturuyo ❤️
1,486,763 soru
24,306,162 cevap
344,414 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın