Nasıl olmuş kızlar sipariş olarak yaptım modeli falan sipariş eden bayan seçti.
Gelmişken anlıkları da alalım sizler napıyorsunuz bakalım🌸
Çok güzel olmuş ellerine sağlık canm bende bugün gün boyu temizlik yaptım ve hâlâ devam ediyorum bebişim ağladı bende emzirirken bir kahve içeyim dedim buda benden olsun
Teşekkür ederim 💐 sanada afiyet olsun canım🌸
Teşekkürler🌹
🌸🌸
Şapkası bana garip geldi ama güzel olmuş ellerine sağlık ☺️
Çekimden kaynaklı öyle gelmiş olabilir. Çok tatlı bi model🦋
Yiaaa çok çok tatliş olmuş ellerine sağlık canısı 💜 😍 bende bebemle uğraşıyorum daha poğaça yapacam
Teşekkür ederim canım benim. Ellerine sağlık afiyet olsun şimdiden🌸
Rica ederim canısı bide teşekkürler gııı ❤️ 🙃
😊😊
Çok güzel olmuş canım eline sağlık
Teşekkür ederim canımm💐
Bere çok güzel görünüyor ellerinize sağlık olsun
Teşekkür ederim canım evet çok hoş bi model yapımı da kolaymış :)
Maşallah ellerine sağlık çok güzel olmuş
Teşekkür ederim canım benim 🦋
cok guzel olmus emeğine saglik canim
https://youtu.be/9qc7R8i72zg?si=e3ETPKRjs3S78BGl
Link bu canım. Anlamadığım yer olduğunda başka bir model açıp ordan yaptığımda oldu
tamam canim cok teşekkür ederim
Rica ederim ne demek💐
bu model benimde var akrabamiz ormustu cok şık duruyo
Evet yaa çok hoş oldu. Olurda Rabbim bi kız nasip ederse aynılarından yapıcam inşallah(öncelik tabiki sağlıklı sıhhatli olması :) )
Çok şeker olmuş yaa ellerine sağlıkkk 🌸🌸🌸
Teşekkür ederim canımmmm🌸🌸
Cok guzel olms masallah gulerek giysn kuck hanm
AMİN canım benim inşallah 🦋
Çok güzel, bayıldım tatlışlığına. sağlıkla giysin ❤️
AMİN canım benim teşekkür ederim 💐
Çok güzel olmuş ellerine sağlık
Teşekkür ederim canım 💕
Ay bu nasil bi guzellik eline emegine saglik canim cok guzel olmus bende sorma bugun cok sinirliyim esim de yoktu aksam cocugu uyuttum erkenden yattim 11 falandi sabah namaza kalkayim diye alarm caldi uyandim kapattim cocuk uyanmasin diye hizlica kapatiyorum ya demekki etki rtmedi geri dalmisim ruyamda namaz kildim zikir cektim yasin falan okudum kendi kendime diyorum ki kildin kildin yat hadi diyorum boyle derin bi uyku da degil yari uyanigim ama kalkamiyorum ki rüya goruyorum bi yandan da bu de baktim hava aydinlanmis sinirlendim geri de uyuyamadim o saatten beri duzgun uyumadim 7de cocugu oksuruk tuttu ona uyandim geri dalamadim 8 de esim geldi ona uyandim 8 bucuga kadar cocugu uyandirmaya calistim bi daha da yatamadim o simdi kahvalti yapiyo bende kahve iciyorum kendime gelebilirsem sabahi kazalicam 🫤
Ne güzel hayırlı bi rüyaymış canım. Bide aklıma bu söz geldi. 2 saatlik deliksiz uyku ile dünyayı feth edebilirmiş anne ama 6 saatlik uyku 40 kere bölününce bi aptallasırmış. Bu söz o kadar doğru ki bunu yaşamış bir ben olarak 😅
Ay insaAllah dedigin gibi hayirli bi ruya olur ama ben nefsime bagladim yataktan kopamadim nefsime yenim düştüm vakit namazimi heleki sabah namazini kacirdigim icin cok üzüldüm bana dua et olur mu
Tabi ederim canım benim 🌸💐
Kaça yapiyosun kizima çok yakışırdı.....
350 ye yaptım canım ipler karsı taraftandı.
Bunu yapmışsın ya yelek ne kadar yaparsın yada yaparmisn
Yaparım canım kaç yaşa yapılacak mesela ona göre fiyat söylim
Ben kendim icin
Kaç beden canım
Xl filn ama istediğim bir model var resim atamadım
Niye atamadın acaba
Bir daha deneyeyim
Evet yaptım bundan 1 tane ama bunun fiyatı diğer örgülere göre daha pahalı
Çok güzel olmus eline sağlık ♥️
Teşekkür ederim canım 🦋
Ya ben bundan yapamiyorum yaa bayiliyorum istiyorum ama yapamıyorum :)
Bu arada harika olmuş
Youtube de yapılışı var canım baka baka zamanla oluyor
Ayy gerçekten çok güzel en sevdiğim renk mor birde şapkası eteği yeleği çok beğendim bu takım kaç tl böyle
Yakın olsaydık bende hemen siparişine başlardım :)) kargo ile yine gönderim yaparım da kargo eklenince ne kadar olur bilmiyorum şuan.
Aman amanda pahalı yapmaya gerek yok diye düsündüm. Yavrunun sırtı ısınsın yeter :)) karşı tarafın verebilecegi bütceye göre yaptım.
Valla çok güzel eline sağlık ben çok severim böyle şeyleri örgü mor renkte sevdiğim renk cicek detayına bayıldım şapkada ayrı bir güzel çok isterdim. Ama nasip sen kendini değerlendir madem yapabiliyorsun etrafa yap böyle çok iyi olur ek bütçe
Teşekkür ederim canım benim sağolasın 💐🌸
Rica ederim canım ❤️
1,490,087 soru
24,353,143 cevap
346,564 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın