0 oy
177 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (92 puan) tarafından

Kizlar normalde ben 1.56 boy 70 kiloydum hamile kaldım 78 oldum doğum yaptım yine 70 kilo oldum doğumdan sonra panik atak anksiyete yaşıyorum git gide kendiliğinden kilo veriyorum kizlar korkmaya başladım biliyorum 70 kilo çok ben kendim diyete girip kilo verecem dedim sonra ne kadar gidiyor ben kilo kilo veriyorum emziriyorum ondan olabilir mi lutfeb yardımcı olun şuan 60 kilo olmuşum 10 kilo istemsizce vermişim hatta eşimin yengesi bana çok kilo vermişsin böyle degildin ne olmuş sana diyorlar daha çok korkuyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(208 puan) tarafından

Canım bunla alakalı post paylaşmiştm  bende paylaşmıştım ben  doğum yapmadım ama bende çok zayıfladım yani 63 64 kiloydum ne Bi diyet yaptım ne bişey 59 kiloya düştüm her gören ne olmuş sana çok kilo vermişsin çok zayıflamışsın diyor bende korktum acaba ben neden bian da kilo kaybı yaşadım diye ben anlamdim

(92 puan) tarafından

Peki hastaneye gitin mi bunun için bende gitmek istiyorum doktor kötü dese diye korkuyorum gitsem de panik atak anksiyeteden dolayı çıkamıyorum fazla evden korkuyorum çıksam hastaneye gitsem bilmiyom ya inşallah normaldir yaa benomde herkes diyor nasil zayiflamisin bana formülü soyle bende bilmiyorum diyete girmemisim kendiliğinden zayifliyorum dedim 😔

(208 puan) tarafından

Hayır gitmedim canm. Ama psikolojik Bi zayıflama bence benim de Bi ara depresyon sinirlilik panik falan seyler yaşıyorum ondan oldum sanırım eger devam etseydi hala zayıflamam gidecektim saglık ocağına canım. Şimdi kilo almak için ugrasıyorum ama aldım gibi canm eger senin de panik falan varsa bunlardan dolayı da kilo kaybı oluyor. Bende bian da zayıfladım 59 kilo ama acayip zayıf göründüm kemiklerim çıktı nasl 59 Du anlamadım yani gören şaşırıyor neden böyle zayıfladın bende farkındayım üzüldüm de aynaya bakıyorum kemikleri çıkmıştı ya şükür almaya yemeye calısıyorm.  Git saglık ocağına durumunu anlat canm kan tahlili yaptır onlar bakarlar tiroit de olabilir

(92 puan) tarafından

Hay Allah razı olsun senden de yani insan emzirince panik atak anksite yaşayınca veriyor kilo demi çok korkuyorum korkuyordum kendimi çok acayip hafif hisediyorum abla sanki yuruyemiyorum yere dusecem gibi sende oylemiydin abla öyle hafuflikten sanki vücudum kolarim bacaklarim bana yapışık değil yaa

(208 puan) tarafından

Evet bende oldu canm.  Ya bide sen doğum yapmışsın ıster istemez stres oluyor emzirme uykusuzluk çocukla ugrasma bunlar da etken olmuştur zayıflamana sen kan ver d vitamini de yani bütün vitamin degwrlwrine baktır kansızlıgın da olabilir bende kansızlıkta var 

(92 puan) tarafından

Çok sağ ol teşekkürler korkum dindi Allah razı olsun en kısa zamanda gidip tahlil verecem inşallah 🥰

-Reklam-
0 oy
(1,144 puan) tarafından

Emziriyorsan o dankilo verdiriyor ben de çok vermiştim doğumdan sonra 

(92 puan) tarafından

Gerçek Abla Allah razı olsun vallah abla emziriyorum sütüm az sürekli bebeğim göğsümde bide panik atak ankiteden fazla yemek yiyemiyorum kahvaltı ediyorum zar zor az tuketeviliyorum bide akşam yiyorum inşallah kötü biseu yoktur 

(1,144 puan) tarafından

Yine de baktır istersen ama ben 69 kiloyla hamile kalmıştım 83 kiloyla doğum yaptım. Emzirme döneminde 60 kiloya düştüm. Bir de sürekli emzirmedim çalıştığım için o halde gitti kilolar 

(92 puan) tarafından

Baktiracam inşallah sağlık ocağında o zmn 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 354 göst.
0 oy
5 cevap 277 göst.
18 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 122 göst.
29 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy