+1 oy
86 göst.
Diğer kategorisinde (176 puan) tarafından

Kızlar hayırlı günler sütümü kesmek için kullana bileceğim bir hap varmı ?  

Psikiyatri ilacına başlamak durumunda kaldım. Emzirmek yasak bebegim 1 haftalık  sütüm geldi için oglumu her kucağıma aldığımda içim cız ediyor geceden belli. Keyfi emzirmeyenden deyil. Rabbim nasip etmedi. Yargılamayın. Olur mu ? Çünkü Allah biliyor . Emzirmek için elimden gelenin fazlasını yaptım. Savaştım. Gece bile sütüm bol olsun diye uykusuz kalıp fazlasını sandım. Allah'tandır gelen başım üstüne.  Eabbim herkeze saglık versin. . 

3 Cevaplar

+1 oy
(5,239 puan) tarafından

Canm geçmiş olsun öncelikle fakat bir ilaç ismi veremeyiz  bunun için doktora gitmelisin yada evde memeni soğuk suya tutarak falan sütun cekilmesini saglamalisin zaten emzirmeden sütun cekilir 

(176 puan) tarafından

Cnm işk oglumdada kesilmedi 20 gün emziren bildim sütüm tam iki sene geldi oglumu her kucağımda aldımda sütüm akıyordu 

-Reklam-
+1 oy
(1,062 puan) tarafından

Öyle bi ilaç var ama hastanelerde heyet raporuyla verilen bi ilaç. İsmini bilmiyorum. Sütüne kesin zarar veriyor mu kullandığın ilaç doktor kesinlikle emzirme mi dedi benim annem de abimi emzirememiş ama 40sene önce şimdi vardır onunda süte az geçen bi alternatif ilacı.

Rabbim yardımcın olsun.. 

(176 puan) tarafından

Evet cnm geçiyor. Dün dr ddi rabbim keşke emzire bilmeyi nasip etseydi. 

(1,062 puan) tarafından

Sen iyi olcaksın ki bebek de iyi olsun buna odaklan. Bir tek eksik anne sütü olsun bende 5 ay emzirebildim. Kendini üzme bunun için. Herşey geçici unutma  ileride bu günleri gülerek hatırlıcaksın

0 oy
(886 puan) tarafından

Bebeginiz bir haftalik mi canim yalnismi anladim 

Ilaci erteleme imkaniniz yokmu peki 6 ay emse bebek

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 221 göst.
24 Temmuz 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Ketum (447 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.
0 oy
2 cevap 111 göst.
0 oy
0 cevap 53 göst.
3 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esra M.P. (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,473 soru

23,897,762 cevap

322,175 kullanıcı

...