+1 oy
149 göst.
Diğer kategorisinde (2,938 puan) tarafından

Oğlum pişik oldu sık sık havalandırıyorum ıslak mendilleri yıkadım tertemiz yaptım onunla silip kurulayıp sudocrem ve trazvol sürüyorum ama düzelmiyor baya kötü sildikçe kanıyor ne yapabilirim etkili yöntem nedir

7 Cevaplar

+1 oy
(1,463 puan) tarafından

Eczanelerde karışım satıyorlar pişik için bir sorun isterseniz 

-Reklam-
0 oy
(4,002 puan) tarafından

Eğer kanıyorsa büyük ihtimalle mantar olmuş. Bunun için kremler oluyor. Sağlık ocağına giderseniz doktor yazar. Bu kadar önleme rağmen geçmiyorsa mantardır. 

0 oy
tarafından

Trosyd diye bir krem var çok iyi geliyor ama bence direk yıka ıslak mendili öyle de kullanma canım 

(5,167 puan) tarafından

Nasılsın Hülya abla ❤️

tarafından

Yaa iyiyim canım benim çok şükür sen nasılsın nerelerdesin özlettin kendini bee 💜

(5,167 puan) tarafından

Elhamdülillah bende iyiyim abla vallahi iki çocukla çok yoğun geçiyor günlerim unutuyorum burayı özledim sizi ama senin kızın nasıl sen neler yapıyorsun 😊

tarafından

Küçük kaç aylık oldu canim Rabbım kolaylık versin inşallah bugünlerde geçer Allahin izniyle olsun canım canları sağolsun da ☺💜 iyi çok şükür benim kızım da teyzesi Allah razı olsn büyüdü çok şükür bana yoldaş oldu 🥰

(5,167 puan) tarafından

Küçük bir yaş iki aylık ama baya fena oldu çok anneci biri gelsin eve veya ben bir gezmeye gideyim arkamdan merdivenden düşmüş gibi ağlıyor sıpa 😄

Simdi köyde anneme geldim bir hafta kalacağım yeni yeni alıştı bizimkilere 💙

Elhamdülillah çok güzel bir duygu ne güzel arkadaş oldu sana kaç yaşına girdi peki maşallah Hayırlı evlat olsunlar❤️

tarafından

Oyyy maşallah onu da büyütmüşsün balım çok şükür 🥰 ahhh ya tam anneye bağlanma zamani zaten ☺ yaa zamanla alışır canım benimki de öyle çok yabaniydi ama sonradan biraz açıldı büyüdü şimdi hala da birini görünce utanıyorum der ☺ 4 yaşına girdi teyzesi amin amin canım 💜

(5,167 puan) tarafından

Evet elhamdülillah ablam ❤️ Anneler başkalar gerçekten dinlendiğimi hissediyorum

İnşaAllah öyle olur abisi hiç öyle değildi ama işte 5 parmağın beşi de bir olmuyor

Kiz çocuklarını çok seviyorum büyümüş maşallah Suheyble aralarında 1 yaş var o zaman o da bir ay sonra 3 yaşına girecek inşaAllah

tarafından

Ne güzel canım Allah başından eksik etmesin inşallah 💜

Olsun o da elbet değişir daha küçük minnoşuma karışma ☺ kiz çocuğu ayrı oluyor yaa bilmiyorum ama bambaşka bir şey tarifi yok canim 🥰 Rabbım sana da bir kiz evlat nasip etsin inşallah ☺ benim Diclem de işte bu ay tam 4 yaşına girdi canım evet evet tam 1 yaş oluyor araları 

(5,167 puan) tarafından

Allahumme amin ❤️ inşallah dediğin gibi olur sağlıklı olsunlar da gerisinin önemi yok bir şekilde büyüyorlar

Bunlar iyice büyüklerinde  hayırlı bir zamanda nasip olur inşaAllah  gerçekten kız çocukları çok baska oluyor 🩷

0 oy
(4,141 puan) tarafından

Bakkalda satılan küçük arkolardan al, yeşil beyaz olan sade olanını al ,bire bir valla, üç çocuk büyüttüm, pişik oldukları zaman sürüyordum hemen geçiyordu 

0 oy
(5,167 puan) tarafından

Kaç aylık? Bir sure ıslak mendil kullanma yıkasan bile tahriş eder

Suyla yıka ara ara havalandır 

Aslinda sudokrem tek başına çok etkilidir cok geçmiş olsun 

0 oy
(570 puan) tarafından

Islak mendil çok kullanma bol su durula sonra zeytinyağı kullan ben herşeye kullanırım en ufak hasta olsalar bir kaşık yediririm pişik olsalar hemen sürerim 

0 oy
(7,320 puan) tarafından

Pişik için evvahe doğal ın kırmızı nemlendirici kremini kullanıyorum bide kantaron yağı ama seninki pişik olmayadabilir

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 238 göst.
22 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nevbahar21 (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 196 göst.
24 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Prensesp (10,035 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 124 göst.
22 Kasım 2024 Moda kategorisinde Neyla (595 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 92 göst.