+1 oy
309 göst.
Diğer kategorisinde (1,237 puan) tarafından

image

image

kizlar sizce dolandiricimi

4 Cevaplar

+3 oy
(1,305 puan) tarafından

Mesajları okumadan cevap veriyorum dink dolandırıcıya bunlar engelleyin 

-Reklam-
+2 oy
(1,566 puan) tarafından

Çok zor bu anket işleri yap yap bitmiyor sıkıntılı yani boşver bence

+2 oy
(1,031 puan) tarafından

Hepsini kullanıyorum panel.roniapp ilk defa duydum ama indirdim biraz önce diğerlerinden çok kez para kazandım 

(267 puan) tarafından

Nasıl birşey yani biraz anlatirmisiniz  para kazandığınız site yada kullanıcı kimdi acaba yada degermi böyle birseyler yapmaya

(1,031 puan) tarafından

Evet ben para kazandım hâlâ da kazanıyorum canım sadece bazıları anket geldiği zaman bildirim geliyor bakıyorsun yapıyorsun bazilarina da günlük arada sırada bakıyorsun çok kolay anketler var ama bazen sen doğruyu işaretle sende ankete göre o cevap olmuyor 30 kuruş da veriyor 50 kuruş da yani damlaya damlaya göl olur hesabı sabır edeceksin ben şimdiye kadar 2 binden fazla para çekmişimdir yani benim kartımda hep para olur eşim der bu parayı nerde buluyorsun diye anketten geliyor derim 

(1,031 puan) tarafından

Özel olarak anlat diyorsan anlatırım referans kodu da verebilirim

(267 puan) tarafından

Bende paketleme işlerine baktım hepsi dolandırıcı hep kapora para istiyorlar bende güvenim göndermedim eşimde bı işte çalışmaya izin vermiyor artık oğlumda küçük evde yapabileceğim bı iş bakiyorumda acaba gosterebilirmisiniz

(1,031 puan) tarafından

Sana özelden link atacağım onlara gir indir hesap açarsın kendi adına şöyle söyleyeyim telefon numarası istiyor 1 tanesi TC istiyor iban fln istiyorlar yani ben tereddüt etmedim girdim para mı da kazandım 

(267 puan) tarafından

Gönder canım inşallah dediğin gibi kazanırım ya

(1,031 puan) tarafından

Ben kazandım canım ne yalan söyleyeyim hatta sana ıbanıma gelen paraları bile atarim yani

(267 puan) tarafından

Teşekkür ederim birşey soracağım kayıt ol dediği yere kayıt oldum ama iban istemediler oradaki görevleri yaptım 6100 puan oldu

(1,031 puan) tarafından

Ipanı para çekeceğin sıra yazacaksın hangi uygulamadan puan oldu

(1,031 puan) tarafından

Galiba G bakiyem den demi o şuan 6 tl 10 kuruş vermiş o uygulama 1000tl olunca çekim yapabilirsin bende şuan 648tl oldu atıyım hatta 

image

(1,031 puan) tarafından

Bu uygulamada çok dikkat etmen lazım anket verdiğinde açıklama kısmını ıyıcemen oku yanlış yapınca paradan kesiyor

(267 puan) tarafından

Evet bundan 6100 oldu ve cevaplakazanda 2.5 krs oldu

(1,031 puan) tarafından

Öyle öyle birikir canım ama anketcepte yi indirdin mi en çok parayı ordan alırsın ben eşimin numarasıyla onun adına annemin numarasıyla kıxım adına açtım 3 yerden kazanmaya çalışıyorum

(267 puan) tarafından

Teşekkür ederim canim

(267 puan) tarafından

Birşey soracağım bu anket cepte ne kadar olunca cekebiliyoz

(1,031 puan) tarafından

50tl olduktan sonra çekim yapabiliyorsun

(267 puan) tarafından

Aa bu iyiymiş 37.80 TL oldu simdiden

(1,031 puan) tarafından

Evet bu uygulamayı diğerlerinden daha çok seviyorum zaten o yüzden 3 hesap açtım diğerleri sadece benim adıma 😂😂

(1,031 puan) tarafından

50 tl olunca çekim yaparsın ama eksik olmasın iban fln 1 hafta içinde de gelir hesabına

(267 puan) tarafından

Keşke anında gelse

(1,031 puan) tarafından

Bazen hafta içi olduğu zaman geldiği de oluyor yani o birazda bankayla ilgili ben ziraat bankasına atıyorum şuan bende de anket yaptım 60tl var kızımın hesabına da aynı anket gelir 25tl lik anket o da hesabıma gelirse 85tl olur ama ben uygulama da biriktirmek istiyorum artık yoksa kartta harcıyorum hemen 😂😂

(267 puan) tarafından

Bende orda biriktiririm bende harcarim

(1,031 puan) tarafından

Evet ben bir'de Haziran da düğün var o zmna kadar birikimi yaparım kendime elbise ayakkabı fln alırım eşimeden istemem bile diğer Anketlerden de tabi çekim yapmayacam 😂

(267 puan) tarafından

En güzeli vallahi az da olsa bı katki oluyor insana

(1,031 puan) tarafından

Çok fazla gerçekten de dün eşim 2li bardak almış 2 kutu daha al takım olsun dedim param yok dedi ne kadar dedim 200 tl dedi kartımda da 233tl vardı tamam ben veririm şöyle arkadaşı orda çalışıyor ayırtsın dedim aradı ayırtırdı parayı da eşime fazla 230tl attım şuan kartımda 3 tl kaldı 🤦🏻‍♀️

(267 puan) tarafından

İnşallah bende kazanırım ya benim hiç şansım yoktur

(1,031 puan) tarafından

Olur olur sen sadece anketleri kaçırma

(267 puan) tarafından

Yok anketleri kontrol ediyorum

(1,031 puan) tarafından

Tmm canım bol bol kazançların olsun ❤

(267 puan) tarafından

Saol canim sanada bol kazançlar teşekkür ederim gösterdiğin icin

(1,031 puan) tarafından

Rica ederim canım 😊