+1 oy
313 göst.
Diğer kategorisinde (324 puan) tarafından

Kızlar burda demiştim aile apartmaninda oturuyoduk eş tek erkek evlat olduğu için birlik taşındık yine mecburen 

Benim ceyizlik eşyalarımı dagitmislar bende hepsine saydım sayıştırdım eşi dövdüm polis çağırdım çocukları aldım çıktım ayrıldım sonra çocuklar babasının olduğu ilçeye okula alışkın oldukları için gelmek istediler bende 1 sene ayrı kaldım tekrar çocuklar için barışmak zorunda kaldım tabi bu eş ailesi evin tüm yükünü üstüme atmaya calistilar bende yapamam dedim 

Oturduğumuz ilçe çok kalabalık çocuk parkına goturuyodum çocukları ama kavga ederek salıncak biniyolardi bende 20 dk  yürüme mesafesinde çocuk parkı buldum oraya götürdüm çocukları vay efendim neymiş ben çocukları pazara götürmemişim parka kendim istediğim için götürüyomuşum anası danası soyu sopu pazara gitti bende onlarla sıkışarak arabayla pazara gitcekmişim soyunun sopunun yanında bana bağırdı bide bagirmadim diye iftiracı dedi bana 

Bende artık bana yaklaşma dedim utanmadan benden kahve istiyo kendin yap dedim altinlarimi eşyalara yatırdı esyalarimin kirasini vermiyo bana veriyodu artık vermiyo babamı ariycam dedim senin babandan mı korkucam diyo bileziklerimi al öyle hizmet ederim sana dedim 

Bıktım artık hepsinden napcam bilmiyorum 

4 Cevaplar

+4 oy
(3,721 puan) tarafından

Eşine barışarak başta hatayı yapmış gülüm, peki eşinle Aran nasıl o ne diye yanında mi yoksa ailesinin yanında mi

(3,721 puan) tarafından

Ah ah madem öyleydi ne diye bir araya geldiniz ki 

Sakın çocuklar için deme çünkü şuan bulunduklari ortam psikolojilerini çok kötü etkiliyordur🫤

(324 puan) tarafından

Zaten çocuklar kız çocuğu ben bu evliliği sürdürsem nolcak evlenip gidecekler nolcak olan yine benim psikolojime olucak 

(3,721 puan) tarafından

Ama sanada çocuklara da yazık değil mi onlar böyle bir sıkıntılı aile isterler miydi sence, ne diyim rabbim eşinle kalplerinizi ısındırsın inşallah 

(324 puan) tarafından

Kız biz çocukların yanında kavga etmiyoruz çocuklar okuldayken tartışıyoruz eve gelmeden önce kocam olcak değişik varlığı uyarıyorum çocukların yanında tartışmayalım diye o da tamam diyo çocukların yanında tartışmak zaten psikolojilerini bozar Allah korusun 

Duan için Allah razı olsun senden canım 

(3,721 puan) tarafından

Anladım gülüm ama bir gün muhakkak herşeyin farkına varacaklar o gün gelmeden inşallah herşey yoluna girer ve amin ecmain kardeşim 

-Reklam-
+2 oy
(4,194 puan) tarafından

Ben ne okudum bunlar ne garip ilişkiler. Kocamı dövdüm polis çağırdım aynı okula gitmek istiyorlar diye eşimle tekrar barıştım bunlar nasıl mantık. 

(4,792 puan) tarafından

Çok karışık ben anlamadım eşim dövdümü demiş eşimi dövdüm demiş

Eşya parasını hele hiç aklım basmadı

(324 puan) tarafından

Kendi evimizdeyken altinlarimla eşya aldık o eşyaları kiraya vermisler parasını bi kaç ay verdi bana ben sırf çocukları istediğim parka götürdüm diye paramı vermiyolar benim çeyiz eşyalarımı dagittiklarinda eşimi dövdüm poliste çağırdım bana zamanında çok psikolojik şiddet uyguladilar o yüzden 

+2 oy
(2,705 puan) tarafından

Ah be... misafir kullanıcısı  senin iş bu deveyi gut ya bu diyardan gide dönmüş....

(324 puan) tarafından

Evet inşallah Allah belalarını versinde benimle uğraşamasinlar inşallah amin 

(2,705 puan) tarafından

Nolucak senin bu hallerin senin adamda vefasız sende ona saldirmissin keske öyle yapmasan kontrolsüz davrandığınız için ilişkiniz merhamet duygusunu kaybetmiş 

(324 puan) tarafından

O soyu sopu yanındayken beni insan yerine koymayıp hizmetçi yerine koyup bağırıyosa bende ona saldırırım haketti 

11 seneden beri onların yanında bana k.pek muamelesi yapıyo kendi evimdeyken bile bagiriyodu ses gitsin soyuna sopuna diye bebecik çünkü o bebeciktende ben soğudum midem bulanıyo onu gördükçe 

(2,705 puan) tarafından

Yıllarca biriktirip kontrolsuzce davranip hem kendini hem karşıtı yipratiyorsun onu yıllar içinde sınırıni cizcekdin.....

+2 oy
(22,978 puan) tarafından

Bizim mesela sadece tayinimiz çıkıyor diye çocuklarımız okul değiştiriyor. Şehir değiştiriyor dünyanın sonu değil bu kendi kendine geldiysen muhtemelen o yüzdendir eşin gelip seni eve döndürmek için çabalamalı idi sende şart koşmalıydın birlikte yaşamam diye ama senin eşin etkisiz eleman o yüzden çok bir şey fark eder miydi ondan da emin değilim 

(324 puan) tarafından

Çabaladı k.pek gibi anasına babasına baktirmaya çalıştı bide evi üstüme aldım diye yalan uydurdu bende evimize tasincaz sandım evet etkisiz eleman eleman bile değil bebecik o 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 375 göst.
27 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde _MR (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 205 göst.
0 oy
8 cevap 274 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Syma (940 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,898 soru

24,036,813 cevap