Kızlar burda demiştim aile apartmaninda oturuyoduk eş tek erkek evlat olduğu için birlik taşındık yine mecburen
Benim ceyizlik eşyalarımı dagitmislar bende hepsine saydım sayıştırdım eşi dövdüm polis çağırdım çocukları aldım çıktım ayrıldım sonra çocuklar babasının olduğu ilçeye okula alışkın oldukları için gelmek istediler bende 1 sene ayrı kaldım tekrar çocuklar için barışmak zorunda kaldım tabi bu eş ailesi evin tüm yükünü üstüme atmaya calistilar bende yapamam dedim
Oturduğumuz ilçe çok kalabalık çocuk parkına goturuyodum çocukları ama kavga ederek salıncak biniyolardi bende 20 dk yürüme mesafesinde çocuk parkı buldum oraya götürdüm çocukları vay efendim neymiş ben çocukları pazara götürmemişim parka kendim istediğim için götürüyomuşum anası danası soyu sopu pazara gitti bende onlarla sıkışarak arabayla pazara gitcekmişim soyunun sopunun yanında bana bağırdı bide bagirmadim diye iftiracı dedi bana
Bende artık bana yaklaşma dedim utanmadan benden kahve istiyo kendin yap dedim altinlarimi eşyalara yatırdı esyalarimin kirasini vermiyo bana veriyodu artık vermiyo babamı ariycam dedim senin babandan mı korkucam diyo bileziklerimi al öyle hizmet ederim sana dedim
Bıktım artık hepsinden napcam bilmiyorum