+2 oy
231 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,571 puan) tarafından

Selamün aleyküm kızlar kırmızı eti yumuşak pişirmek için ne yapmak gerek haşlama yapıcam boğazım ağrıyor sert olursa ziyan olur ne yapsam  düdüklü fobim var baştan söyleyeyim ocağa koymadan fikirlerinizi bekliyorum 

4 Cevaplar

+2 oy
(1,753 puan) tarafından

Kemikli et mi nasıl 


(1,571 puan) tarafından

Kemikli kemiksiz karışık canım 

-Reklam-
+2 oy
tarafından

Ben zeytinyağı ile mühürlüyorum daha sonra üzerine su koyup iyice pişiriyorum lokum gibi oluyor. Piştikten sonra tuzunu baharatını koyuyorum 

(5,008 puan) tarafından

Su sıcakmı oluyor 

tarafından

Ben soğuk koyuyorum canım sıcak koyarsan iyi olur 😁

(1,571 puan) tarafından

Dediğin gibi yaptım canım 2 saattir ocakta bir saati daha var sanki pişmeye 

tarafından

Kız geç oldu normalde benim bu kadar uzun sürmez et pişmeyen et senin herhalde

(1,571 puan) tarafından

Ben kısık ateşte pişiriyorum ondandir belki de 

+1 oy
(825 puan) tarafından

Karbonat yumuşacık yapıyor 

(1,571 puan) tarafından

Suyunami ekliyoruz yada muhurlerken mi

(825 puan) tarafından

Mühürleme kısmında atiyoduk heralde ben yapmıyorum kaynanam yapıyor ama netten nasıl yapıldığına bak istersen. Ben et ellemem o yüzden pisirmem bilmiyorm

(1,571 puan) tarafından

Bktimda herkes farklı bişey yapiyo kafam karıştı eti mindar etmek istemedim internette pek güven olmuyo

+1 oy
(2,565 puan) tarafından

Sadece soda ve süt karışımı bi gece dolapta bekletin sabaha kadar yumuşacık olur

(5,008 puan) tarafından

Soda dediğiniz ne oluyor maden suyu mu

(2,565 puan) tarafından

Evet cnm bu arada düdüklü den niye korkuyorsun ki kemikli eti önden bi kaynat o pis suyunu dök sonra haşlama yapmak için nasil yapıyorsan oyle yap ağzını kapat mis gibi oluyor 

(1,571 puan) tarafından

Patlar diye korkuyorum ya asla elimi bile suremem ilk suyu döktüm güzel oldu geç pişiyor ama yapcak bişey yok

(5,876 puan) tarafından

Canım ben de senin gibiydim Fissler aldım rahat ettim. 15-17 dakika arasında eti neredeyse darmadağın ediyor. Oğlum ağzına et sürmezdi Fissler sonrası yedirir oldum 

(1,571 puan) tarafından

Fissler nasıl birşey canım patlama ihtimali varmi

(5,876 puan) tarafından

Patlamama garantili düdüklü tencere. Diğerleri de ayarını doğru yaparsan patlamaz aslında. Genelde yanlış kullanımdan dolayı patlıyor 

(1,571 puan) tarafından

Anladım canım teşekkür ederim 😊

(5,008 puan) tarafından

Ben 15 yıldır her çeşit düdüklü kullandım Allah'a şükür patlama felan olmadı 

Mercimek buğday türü şeyler patlatır genelde onlarda çok dolu olursa ve ateş har ateş olursa oluyor

Ben mercimek çorbası nıda düdüklüde yaparım kısık ateşte yaparım çok özlü olur 

Et tavuk mercimek çorbası yeşil fasulye kuru fasulye nohut hatta pırasa yemeğinde düdüklüde yaparım 😅

(2,565 puan) tarafından

Mercimek çorbasını yapmaya korkarım bak bende :)) o yüzden onu tencere de yapıyor ama diğerlerini düdüklü de yaparım valla hem zamandan hemde tüpten tasarruf ediyorum doğal gaz olsa belki umurumda olmaz ama benimki tüp olunca işte;)

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 60 göst.
+2 oy
4 cevap 142 göst.
+1 oy
5 cevap 97 göst.
0 oy
2 cevap 65 göst.

Kategoriler


1,473,438 soru

24,124,774 cevap

333,671 kullanıcı

...