+3 oy
281 göst.
Diğer kategorisinde (250 puan) tarafından

Evde gülle alakalı aklınıza gelebilecek hiçbir şey yok. Fakat uyandığım zamandan beri burnuma yoğun bir gül kokusu geliyor. Hangi odaya girsem burnumun dibinde sanki o koku. Bunu eşime dediğimde ölüm olacak yakın çevremizde dedi. Aslı var mı

7 Cevaplar

+7 oy
(5,360 puan) tarafından

Yok tabi ki. Gül gibi güzel bir kokudan bir anlam çıkaracak olsam bu ölüm olmazdı. Efendimiz Aleyhisselam aklıma gelirdi. Sende illa bi anlam çıkaracaksan bunu al bence bugün bol bol salavat çek. 

(250 puan) tarafından

Teşekkür ederim 😊

-Reklam-
+2 oy
(744 puan) tarafından

Eşin ne saçmalamis ya 

(250 puan) tarafından

Teşekkür ederim 😊

+2 oy
(1,186 puan) tarafından

Ölüm kokusu bambaşka bişey gül değildir rahmetli dedem melek gibi insandi 30 yaşımda ilk defa ölüm kokusunu hissettim dedem son üç ay hastaydı ölmeden önce görmeye gittim halamlara sarıldım herkesin üstüne sinmisti o koku daha önce duydum ama o kokuyu hissedince içimden dedim bu ölüm kokusudur 

(1,186 puan) tarafından

Allah razı olsun amin

(3,224 puan) tarafından

Daha once muge anlidada gecmisti bu olum kokusu nasil bisey ne gibi kokuyordu

(1,186 puan) tarafından

İnan nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum korkunç değil güzel değil sadece buruk bir koku omrumde bu kokunun tarifini bile duymamisken kokuyu alinca içimden bu ölüm kokusu dedikekleri koku dedim daha önce duymadığım eksimtrak gibi tarif edebilecegim bir koku bu arada dalga geçmiyorum yemin ederim doğru söylüyorum

(3,224 puan) tarafından

Inaniyorum neden yalan soyleyesinki muge anlida bi cinayet davasi cozulurken baska biriside soyledi ustunde olu kokusu vardi

(1,186 puan) tarafından

Ne bileyim burda yalan yanlış atıp tutan çok var oyuzden öyle dedim canim mugede görmedim 

+2 oy
(254 puan) tarafından

Hamilemisiniz. Ben hamıleyken ara ara alırdım cok guzel kokuydu

(254 puan) tarafından

Güzel temiz ruhların gelmesi de olabilir dua edin bol bol. Hamilelik süresince alırdım değişik hiç almadığım kokuydu cok guzel kokardı bayılırdım. Özellikle odama girdiğimde olurdu. Yakında yörede bahçe fln  yoktu. Hamilelikten sonra alamadım ama kokuyu ☺️

(1,886 puan) tarafından

Duymak istediği cebabi vermissin😊 @First Lady

(254 puan) tarafından

☺️😊

(250 puan) tarafından

Teşekkür ederim. Eşim öyle söyleyince korktum. Gurbetteyim yetişemem vs diye düşündüm bir şey olursa

(254 puan) tarafından

Yok canm gaybi Allah bilir☺️

+2 oy
(864 puan) tarafından

Bahar ayındayız dışarıda açan güllerin kokusu olabilir. Bizim öyleydi komşunun bahçesinde vardı koku bizim eve gelirdi. 

(250 puan) tarafından

Çevremde, evimde gülle alakalı bir şey yok. 

(2,988 puan) tarafından

Zikir mi cekiyorsunuz yada Kur'an mi okuyorsunuz benimde efendimiz gelir aklıma gül kokusu efendimizin kokusudur yani onunla ilgili manevi birşey olabilir bence salavat getirin bol bol

(250 puan) tarafından

Evde çoğu zaman bakara suresi açık halde olur. Müzik yerine onu açarım. Diğer türlü müslüman bir kadın olarak eksiğim çok fazla

0 oy
(183 puan) tarafından

Ben namaz kıldığım zaman alırdım o kokuyu.secdeye her başımı koydugumda buram buram gelirdi.saccadeyibalor koklardim koazdi.evde gülle alakalı birşey yok .üstümü başımı koklardim nerden geliyor bu koku diye.en son secdeye başımı koydugumda aldığım bir koku oldugunu anladım.biraktim namazı inslalah tekrar başlamayı nasip etsin Rabbim 

(250 puan) tarafından

Teşekkür ederim. Rabbim namaza tekrar başlayıp daimi eylesin inşaAllah

0 oy
(22,051 puan) tarafından

Bunu bi yakınımda yaşadı güzel bişey

(250 puan) tarafından

Teşekkür ederim

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 91 göst.
8 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde izmirli2 (114 puan) tarafından soruldu
0 oy