+5 oy
829 göst.
Diğer kategorisinde (4,406 puan) tarafından

Kızlar erkek ve kız bebek hamileliğinde daha cinsiyet öğrenmeden önce neler yaşadınız aradaki farklar nelerdi 🤗 1 kızım var şuan 2 aylık hamileyim ister istemez merak ediyorum 🤗 bunda benim bazı farklılıklar da var çünkü.

Birde chatgbt ye sordum tatlı kız ekşi ve tuzlu erkek diyor. Notmalde tam tersi değil mi? Ben şuan ekşi ve özellikle tuzlu aşırı tüketiyorum

25 Cevaplar

0 oy
(1,863 puan) tarafından

İlk gebeliğimde inanılmaz şekilde yorgundum, 24 saatin 22sinde de uyumasam bile yatıyordum.

İştahım normaldi ama ziyadesiyle et yemek istiyordum. Normalde çok sevmem.

Çikolatalı dondurma araya araya bir hal olmuştuk. Aşermedim ama belli yiyecekleri daha çok yemek istiyordum. Aşerme kadar yoğun bir istek değildi bence vücudumdaki eksiklikler yüzünden böyle oldu. Hipertansiyon vardı ve kaç defa düşük tehlikesi geçirdim.

Enteresan şekilde mide bulantım olmadı ama 7. Ayda kasık ağrısı yaşadım.

Oğlan olduğu için karnım önüme doğru büyüdü, aynada bakınca hala bel girintim belliydi. Çok büyümedi.

Çooook ödem topladım sandım ta ki 2. Gebeliğimi görene kadar.

2. Gebeliğimde kızım canıma okudu. Mide bulantısı, ödem, düşük tansiyon ve mide yanması yüzünden iğrenç geçti.

Çok kilo aldım çünkü iştahım çok açıldı.

Oğlumdaki gibi erken doğurma riskim var diye hareket bile edemedim.

Karnım yanlara doğru da genişledi, aynada bakınca bel oyuntum tam tersine bombelenmişti. Hamurişi çok yedim, eti az yedim bu defa.

Karnım çok büyük olmasına rağmen kızım minyon doğdu, oğlumda karnım yoktu, erken doğum olmasına rağmen büyük doğdu. Plesentaları bile yarı yarıyaydı. 

(4,406 puan) tarafından

Ben de kızım da tam tersi sadece kusma yaşadım o kusmamın sebebi de genelde eşim parfüm sıkarsa midem bulanır kusadım durduk yere değil. Bunda da aşırı mide bulantısı ve kusamamak var herkesin farklı geçiyor demek ki. 

Kız kardeşimin göbeği de etraftakilere göre küçük ama maşallah  bebek gayet güzel kilosu

-Reklam-
0 oy
(3,460 puan) tarafından

İlk hamilelikte göbeğimde erken haftalardan beri koyu bir çizgi oluştu. Oğlum oldu. 2. De sok haftalara yakın çok silik bi şekilde oluştu kızım oldu. Şimdi 3. Bebeğim yine kız. 24 haftalık ve hala çizgi yok. Aslında bu bir belirteç değil ama benim adıma aralarındaki tek fark buydu. Birbirinden tamamen farklı iki gebelik geçirip aynı cinsiyet doğuran tanıdıklarım var.

0 oy
(1,876 puan) tarafından

Chatgbt de kafayi yemis batil inanclara inaniyor demek ki:)

(4,406 puan) tarafından

Ahahhah olabilir 🤣🤣

0 oy
(603 puan) tarafından

Kızımda dokuz ay kustum kasık ağrılarım çoktu sürekli başım ağrıyordu oğlanda daha rahattım 

0 oy
(54 puan) tarafından

Ben kızda kavanoz kavanoz kornişon yedim oğlana hamile olduğunu bilmeden daha canım baklava istedi esime baklava al dedim canım çekiyor kac gündür aklimda 1 hafta sonra Doktor'a gittim hamileymisim meğer cinsiyeti öğrendik oğlan dediler 19 haftada ama tatlı haricindeki diger belirtileri anıydı ikisinde ne bulantı nz kusma vardı karin seklinden de anlarsın zaten erkekte sivri çıkık oluyor kizda ise geniş yaygın oluyor

(4,406 puan) tarafından

Evet karın sivriliğü zaten ilerleyen evrede belli olur da ben tatlının adını duyunca bile tiksiniyorum 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 620 göst.
23 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Arya455 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 471 göst.
17 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (604 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 293 göst.
9 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hazald (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 577 göst.