Selamün aleyküm kızlar , son zamanlar evimin huzuru için sizden dua bekliyorum , lütfen beni de duaniza katın . O kadar kötü hissediyorum ki kendimi sanki bu stres beni bogacakmis gibi . Allah rızası için çocuklarım var onlar için dua edin ...
Bismillahirrahmanirrahim”
“Allahümme elif beyne kulubina ve aslih zate beynina ve’hdina sübüle’sselami ve necnina mine’z-zulümati ile’n-nuri ve cennibe’l fevahişe ma zahare minha ve ma betane.”
Bende evde ne zaman huzurumuz bozulsa bu duayı okurum hemencecik. Kurban olduğumun gücü işte gerçekten çok etkili ❤️ inşallah sizin yuvanıza da huzur verir
Amin inşallah canım sende dualarına katarsan bizi çok sevinirim . Rabb'im kabul etsin inşallah 🤲
Allah aranıza saygı sevgi hoş muhabbet versin sorunlarınız neyse hemen hallolsun Allah ikinizinde içine güzellikler merhamet hidayet versin ki anlaşabilin güzel yaklaşabilin inşallah. Huzursuzluğunuz yerini huzura bıraksın bir an evvel🤲🏻
Amin inşallah Allah razı olsun güzel duan için çok sağol 🥺🤲
Allah yuvanızdan huzuru eksik etmesin tez zamanda gönlünüze ferahlık versin daima mutlu olmanızı nasip etsin Allahümme amin
Amin inşallah Allah razı olsun desteğin için çok sağol 🤲🥺
Ne demek inşallah her zaman mutlu olursun her şey istediğin gibi ilerler huzurun kaçması ne demek iyi bilirim 🥺
İnşallah çok sağol , evet zor bir imtihandan geçiyorum ama herşeyin iyi olmasını çocuklarım için diliyorum . Rabb'im yardım etsin merhamet etsin inşallah bizlere .
Amin inşallah bende senin gibiyim hemen hemen tek yapabileceğim dua etmek 🥲
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah, evlatlarımızı korusun 🤲
bakara süresi
Bunu mu okumam lazım ?
Duaniza ihtiyacım var , Rabb'im kimseyi yuvası ile imtihan etmesin
Bakara suresi oku hatta aç evinde yüksek sesle Allah yardımcın olsun İnşallah yuvana muhabbet sevgi versin
Amin inşallah Teşekkür ederim okurum canım
Benim için dua edermisiniz kizlar ilk.kez büyük bir kavga yaptık çok kötü hissediyorum kendimi kimin duası kabul olur bilinmez , Allah rızası için çocuklarım için dua edermisiniz ? 🥺🦋
Rabbim huzur mutluluk versin inşallah belli zikirler var onları çekebilirsin
Bakara aç telefonda sürekli
Hangi zikirler yardımcı olurmusun lütfen
Son postuma gel canım sizin için açtım
1,475,901 soru
24,161,383 cevap
335,393 kullanıcı