+4 oy
413 göst.
Diğer kategorisinde (40 puan) tarafından

Bugun kahvaltiya misafirim vardi uzun yoldan geldiler 10 30 gibi geldiler 11 de sofra ortadaydi 13.30 gibi kuruyemis ve çay koydum daha sonra yemek koyacaktim zahmet etme dediler saat 3te de gittiler acaba aç mi gittiler cok kafama taktim sizce yemek yemeden gonderdim ya ayip oldu mu

12 Cevaplar

+5 oy
(563 puan) tarafından

açlarsa dışardanda yerler takma kafana

(40 puan) tarafından

Benim yaptigim ayip mi oldu sence

(563 puan) tarafından

takma kafana aç olsaydi bişey demezlerdi bayan kalkip sana yardim bile edeyim beraber hazirlayim derdi demkki aç degillermişki gerek yok demişler 

-Reklam-
+5 oy
(4,609 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Canım yapacağını yapmışsın. Zaten çok da zaman geçmemiş kahvaltı ve çay faslının üzerinden. Takma kafana Allah razı olsun güzel ağırlamışsın işte.

+4 oy
(2,621 puan) tarafından

Tekrar uzun yola gittilerse biraz ayıp olmuş olabilir. Bizde hayır dense bile zorla yedirildiği için (şekil a annem) o yüzden yemeseler de sofra hazırlanıyor. 

(40 puan) tarafından

Bizden sonra baska birine misafirlige gitceklermis ama sanki aç gondermis gibi oldum cok uzuldum ayip olmus gibi sanki

(2,621 puan) tarafından

Aa o zaman hiç sorun yok. Gittikleri yere aç gitmeleri daha iyi. Diğer türlü orada sunulan şeyleri yiyemezler. 

+4 oy
(741 puan) tarafından

Post açmıştın bende o zaman demiştim 🤣 gerekirse 2,5  gönderirim ama yemek koyarım mutlaka zahmet etme demişler ama bence yaslan daha iyi olurmuş ayıp olmasın diye öyle demislerdir

(40 puan) tarafından

Yok bu o misafirler degil onlara yemek koymustum o gun :)) bunlar farkli misafir

+4 oy
tarafından

Saat 3 çok geçmiş yemek koysaydın keşke 

(40 puan) tarafından

Ayip mi oldu sence

tarafından

Yemek hazirliycam oturun dedin mi yada yemeğe kalın diye sordun mu

(40 puan) tarafından

Ikindinden sonra yemek koyacagim oturun dedim adam zahmet etmeyin dedi kendimi cok kotu hissettim ya

tarafından

He sormuşsun  o zamn ayıp olmamistir. Sormadiysan ayıp olirdu

+3 oy
(1,104 puan) tarafından

Zahmet etme demek bence aciz ama yorulma diye nezaketen söylenen bir laf 

(40 puan) tarafından

Banada oyle geldi o yuzden kendimi kotu hissetim kahvaltidan sonra kuruyemis ve cay koydum yemegide ikindin koyayim diye dusunmustum ben bunu onlarada belirttim ikindinden sonra yemek koyacagim yeyip oyle gidin diye ayip oldu mu sence

(1,104 puan) tarafından

Yani samimiyetinize bağlı biraz da sanırım biraz cekinmisler

+2 oy
(2,006 puan) tarafından

ben ısrardan hiç hoşlanmam.

sen sormuşsun onlar da yok demiş. demek ki toklar ya da gittikleri yerde yiyecekler. 

ben yok dediysem bieş bana zorla yedirmeye çalışıyorsa oraya bi daha gitmemeye özen gösteriyorum 

bana gelene de aynı şekilde ısrar etmem. yemeğim olur, teklif ederim, belki 1 saat sonra yine teklif ederim ama ye ye hadi yiyşn baskısı asla yapmam. 

+2 oy
(4,847 puan) tarafından

Zahmet etme demek yeriz ama zahmet olmazsa demek bana göre . Bence ayıp olmuş 

+1 oy
(21,995 puan) tarafından

Bence kafana takıcak bir durum yok sen sormuşsun onlar istememiş 

+1 oy
(53,467 puan) tarafından

o saatte daha acikmamislardir 

0 oy
(694 puan) tarafından

Zaten 11de kahvaltı yapmışlar 3e kadar acikmamislardir bence zaten başka yere misafirliğe gitmişler illaki orda da ikram olur sende sormuşsun zaten bence ayıp olmamistir takma kafana boşver 

0 oy
(1,041 puan) tarafından

Hayır canım ne ayıbı sen elinden geleni yapmışsın zaten müsterih ol

İlgili sorular

+2 oy
17 cevap 302 göst.
28 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Kizmaaskim (247 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 117 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Defneee (850 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 104 göst.
0 oy
29 cevap 991 göst.

Kategoriler

1,453,489 soru

23,858,279 cevap

320,237 kullanıcı

...