0 oy
557 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (221 puan) tarafından

Kızlar genital bölgeyi sıcak suyla yıkamak bölgeye zarar verir mi teşekkürler 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Enfeksiyon mantar yapar ılık su ile nazikçe silebilirsin

(26,236 puan) tarafından

Nazikçe 😂😂😂😂😂😂😂

(720 puan) tarafından

Katılıyorum ve kuru tutulması gerekiyor peçeteyi hafifçe bastırarak temizleyin sürtünce de enfeksiyon olabiliyor (doktorum söyledi tavsiye ederim denendi onaylandı)

tarafından

Nazikçe tabiki canım doktorlar öyle diyor tahriş oluyor 

(1,111 puan) tarafından

O sırada haşır huşur banyo lifliye ovan ben gruptan ayrıldım hahahaahahaha 😂😂😂😂😂😂😂😂

(26,236 puan) tarafından

Haşır huşur 😂😂😂😂😂

-Reklam-
0 oy
(628 puan) tarafından

Sapık zihniyetli insan. Açtığın posttan utan bide kapatmişsin insan böyle bisey sorarmı ya utanmiyormusun yoksa sapık misin erkekmisin burasi annelere özel sohbet alanları hicmi utanmanıx kalmadı 

(9,616 puan) tarafından

Erkekmide postları normal ama

(628 puan) tarafından

Farklı bir post açtı hemen kapattı 

(3,663 puan) tarafından

Ben burayı artık asla güvenli bulmuyorum her türlü b****ok var 

(221 puan) tarafından

Cansu ben sapık olsam niye postu iki dk içinde kapatayım gerçekten sizi önce Allah'a havale ediyorum sonrada mahkemelere gerçekten uzatacam bu işi bu kadar kolay mı birine sapık demek terviyesz demek 

(3,663 puan) tarafından

Canım sıkıntı yok da . Daha bugün post açıldı erkek var diye biz ne bilelim seni erkek misin değil misin göze battığın için böyle oldu 

0 oy
(3,663 puan) tarafından

Terbiyesiz sapık bende herkes Birlik oldun ve bunun hesabını kapattırsın!!!!!!!! @admin

(628 puan) tarafından

Kesinlikle gördüm yorum yazarken sildi kaldirdi postu 

(3,663 puan) tarafından

Adminler el atmıyor ama hiç sürekli burda bu kişi

(9,616 puan) tarafından

Erkekmide ay olay ne

(3,663 puan) tarafından

Ya erkek yada sapık olan kadınlardan 1 tanesi azmış kudurmuş 

(2,199 puan) tarafından

Olay ne kaçırdık yine 

(628 puan) tarafından

Eşinin bir sorunu varmış hanfendinin kadın olmadığından eminim bu arada onu burda soruyor bizden öneri bekliyormuş 

(7,878 puan) tarafından

Diğer postu neydi

(9,616 puan) tarafından

Yani bunda birsey yok inceledim her postunu gayet herkezde cevap vermiş eşi ilişkiye giremiyormuş doktorada gitmiyormuş başka seylerden şüpheleniyormus şimdiki postuda muhtemelen taharet için söyledi 

(7,878 puan) tarafından

Kendisi erkek değil eminim. Savunmuyorum ama erkek değil

(3,663 puan) tarafından

Bu kadın her postun da cinsel içerikli birşeyler soruyor veee kaldırdığı postlar da var hiiiç normal değil

(7,878 puan) tarafından

Kapattığı postunda ne vardı

(3,663 puan) tarafından

Setleşme sorusunu sormuş bu sefer de 

(9,616 puan) tarafından

Tek sorunu o olabilir kaldırabilir normal seyler bunlar 

(9,616 puan) tarafından

Ben sanmıyorum ya genede bilemeyiz

(7,878 puan) tarafından

Evet öyle sorunları var çözüm arıyor. 

(221 puan) tarafından

Ben ekran resimlerini aldım bana terbiyesiz sapık diyenler sizle yemin ederim ki Allah şahit mahkemede görüşecek hepsini cimere atacam avukata soracam bunlar için ne yapılabilirse yapilacak

(628 puan) tarafından

Allah aşkına savundugunuz seye bak normal bir soru olarak görüyorsunuz savunuyorsunuz hala ( sessiz rune ) eşinin sorunu bizi ne ilgilendirir burası doktorların sohbet alanımı yok eşi sertleşmiyormuş önerilerimiz nelermiş bilmem ne saçmalamayın ya bumu normal soru

(9,616 puan) tarafından

Buda dogal birsey hayattan birsey ayıp birsey deil hastalık caresi var evet kadın doktor olundugu için sormuyor buraya skntısını anlatıyor care arıyor burda yasayan varsa dogal yöntemle neler yapılabilir gibi sen cevap vermezsin ama erkek diede önyargılayamazsın 

(221 puan) tarafından

Beni savunan arkadaşlara teşekkür ediyorum savunacak bir durum yok ben burayı fikir yeri bildim sordum tepki çektiği andada postu sildim ama bazılarına silmem yetmedi özelden tehdit mesajı attı o da yetmedi eski postlarima yazdı ben bu olay nereye kadar gidecekse gitsin uzatacam benim burada şahsen görüştüğüm kişiler var onlarda görünce yazar ben WhatsApptsn yazdm onlara kadınım ama bana sapiksin terbiyesizsn diyenlerle hukuk önünde gorusecez 

(163,444 puan) tarafından

kizlae sakin olun noluyo haticeye zamaninsa bende boyle yuklenmistim ama sapik falan degil o haa

(7,878 puan) tarafından

Erkek değil kızlar eminim bende

(3,663 puan) tarafından

Buraya artık güven olmuyor daha bugün birisi erkek var burda diye post açtı biz ne bilelim kim nedir nasıl biridir diye kendisi böyle sürekli cinsel içerikli post açınca bende böyle yüklendim 

(9,616 puan) tarafından

Yav kadın belki dahada içine kapanacak yargılıyolar utanacak daha kimseye diemeyecek oda bir bayan onunda hakları var be sevdoş

(221 puan) tarafından

Yüklenmek ayrı sapık terbiyesiz demek ayrı özelden yanlış sularda yzuyirsun diye tehdit etmek ayrı ben gerçekten konuşmak istemiyorum SS leri aldım bir daha tanımadığınız birine hakaret etmemeyi de öğrenirsinz bu vesileyle 

(3,663 puan) tarafından

Yanlış sularda yüzüyorsun demek tehdit demek değil sen öyle anlamışsın seni burda yargılarlar çok fazla üstüne gelirler demek istedim nasıl algılıyorsan algıla 

(7,878 puan) tarafından

Aman kız sen asla şikayetle uğraşmazsın 😂

(221 puan) tarafından

Yok Zehra büyük yemin ettim uğraşacam çok canımı yaktılar bu gece bu ikisi

(7,878 puan) tarafından

Canım sen buranın sana yardımdan çok yükleneceklerini biliyosun buraya sormam büyük hata. Anlıyorum çare arıyorsun ama burdakilerin elinden bişey gelmez fikir bile vermiyorlar artık. 

(3,663 puan) tarafından

İşte bende bunu demeye çalıştım ona ama o tehdit olarak algılamış daha bugün erkek var diye post açıldı biz kime güvenelim 

(221 puan) tarafından

Gamze beni cildirtma uyaracaksan doğru dürüst uyar sapık terbiyesiz diyemezsin bana ya

(9,616 puan) tarafından

Daha 2 gün oldu kadın cocugunu kaybediyor karnında ölmüş öyle yükleniyorlar hayatında basına ilk defa gelmiş biliçsiz daha ölü dogum ne bilmiyor öyle yüklenenler oluyprki sen nasıl bilmezsin nasıl hissetmezsin cok bilmişlik yapan cok bu yorumuma ithafen söylüyorm yanlış anlasılmasın cok yüklenmeyin olur yanlış anlaşılmalar 

(3,663 puan) tarafından

Burası öyle bir hal aldı ki kimseye güvenemiyoruz içimz de erkekler bile oluyor nasıl güvenelim nasıl yaklaşım yapalım sen söyle 

bu ikisi derken hatce oburu kim

(221 puan) tarafından

Sizi Allah'a havale ediyorum daha da bir şey demiyorum 

(221 puan) tarafından

Cansu dige birisi 

(3,663 puan) tarafından

Ben seni uyarıyorum herkesin içinde sürekli böyle paylaşım yapma burda erkekler var birisine denk gelirsin sana kötü bişey yazar eder uğraşır durur seninle dikkat et bizimde böyle olunca güvenimiz kalmıyor 

kizlar haticeyi en cok ben yargilamistim ustunede gitmistim dimi giiiizz sonra hetcenin ogretmen oldunu ogrenince uzulduydum tatliya baglayin sizde

(3,663 puan) tarafından

Sen tanıyorsun biz tanımıyoruz ki g0ven kalmadı burda da kimseye

(221 puan) tarafından

Baby boyum sen cansın sıkıntı yok canım tamamdır:)

(3,663 puan) tarafından

Bak şimdi seni bende tanımış oldum ve sana herkesin içinde uyarı yaptım erkeğe denk gelirsin bişey olur anladın bunu demek istedim orta da tehdit yok ben öyle bir insan değilim beni bilen bilir 

hatce hakkat bransin neydi 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 866 göst.
26 Mart 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 865 göst.
27 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Betulnsa (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 111 göst.
0 oy