Kızlar genital bölgeyi sıcak suyla yıkamak bölgeye zarar verir mi teşekkürler
Enfeksiyon mantar yapar ılık su ile nazikçe silebilirsin
Nazikçe 😂😂😂😂😂😂😂
Katılıyorum ve kuru tutulması gerekiyor peçeteyi hafifçe bastırarak temizleyin sürtünce de enfeksiyon olabiliyor (doktorum söyledi tavsiye ederim denendi onaylandı)
Nazikçe tabiki canım doktorlar öyle diyor tahriş oluyor
O sırada haşır huşur banyo lifliye ovan ben gruptan ayrıldım hahahaahahaha 😂😂😂😂😂😂😂😂
Haşır huşur 😂😂😂😂😂
Sapık zihniyetli insan. Açtığın posttan utan bide kapatmişsin insan böyle bisey sorarmı ya utanmiyormusun yoksa sapık misin erkekmisin burasi annelere özel sohbet alanları hicmi utanmanıx kalmadı
What?
Postu acan hanfendiye diyorum Hatice Kübra
Erkekmide postları normal ama
Farklı bir post açtı hemen kapattı
Ben burayı artık asla güvenli bulmuyorum her türlü b****ok var
Cansu ben sapık olsam niye postu iki dk içinde kapatayım gerçekten sizi önce Allah'a havale ediyorum sonrada mahkemelere gerçekten uzatacam bu işi bu kadar kolay mı birine sapık demek terviyesz demek
Canım sıkıntı yok da . Daha bugün post açıldı erkek var diye biz ne bilelim seni erkek misin değil misin göze battığın için böyle oldu
Terbiyesiz sapık bende herkes Birlik oldun ve bunun hesabını kapattırsın!!!!!!!! @admin
kizlar haticeyi en cok ben yargilamistim ustunede gitmistim dimi giiiizz sonra hetcenin ogretmen oldunu ogrenince uzulduydum tatliya baglayin sizde
Sen tanıyorsun biz tanımıyoruz ki g0ven kalmadı burda da kimseye
Baby boyum sen cansın sıkıntı yok canım tamamdır:)
Bak şimdi seni bende tanımış oldum ve sana herkesin içinde uyarı yaptım erkeğe denk gelirsin bişey olur anladın bunu demek istedim orta da tehdit yok ben öyle bir insan değilim beni bilen bilir
hatce hakkat bransin neydi
1,472,685 soru
24,114,355 cevap
333,145 kullanıcı