+2 oy
205 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (274 puan) tarafından

Kızlar teyzemgil ile annemgili cagiracam cuma günü. Adanaliyiz. :) elit degiliz yani. 

Lahmacun yapacağım yanına mercimek çorbası. Salata yaparim bol yeşillikli. Yanına başka bişe yapmam gerekir mi? Turşu yoğurt kola falan yapacagim tabiki. Başka yemek lazım mı? 

Sonra çay ile çekirdek mısır patlatirim.

Sonra kola ile kedidili pasta yapacağımm 

En son da kahve ile çikolata:) 

Sizce nasıl yardım edin :) 

Linç yapacak olan varsa öte dursun lutfen ;)

9 Cevaplar

+2 oy
(274 puan) tarafından

En İyi Cevap

Post üste ciksin hemde en en en en en :) 

-Reklam-
+3 oy
(14,159 puan) tarafından

Elitlikle ne alaka ay anlamadım ben:)) lahmacuna bayılırım yeterlı bence yanı onla yemek yıyemem sahsen

(274 puan) tarafından

:) sağolasın kuzu

+2 oy
(1,265 puan) tarafından

Linç ediyorum seni arkadaşım bir lahmacunla Olacak şey mi Allah aşkına ya nasıl beni çağırmazsın davete 😂 menüyü bilmiyorum ama ben Adana nın lahmacununa hastayım ya okur okumaz ağzım sulandı valla 

(274 puan) tarafından

:) valla komşum olsan 1 koca tabak gönderirdum :*

(1,265 puan) tarafından

Ayy valla düşünmen yeter çok sağol ❤️

+2 oy
(2,077 puan) tarafından

Neden linçlesinler ki bence lahmacun çorba salata yeterli bir meze yapabilirsin ama ortaya salata dışında.

(274 puan) tarafından

Hmm anladım kuzum teşekkür ederim 

+2 oy
(2,536 puan) tarafından

Eğer lahmacun adeti yeterli hatta fazla ise, menü yeterli. Ama diğer türlü yanına mezeler de hazırlayabilirsiniz. 

(2,536 puan) tarafından

Yeterli olur o zaman. Kimin ne kadar yediği bellidir zaten. Afiyet olsun şimdiden. 

(274 puan) tarafından
+1

Sağolasın kusum teşekkür ederim:*

(2,536 puan) tarafından
+1

Ben adana doğumluyum ama bebeklikten göç etmişiz 😌 adanayı hep İstanbulda yedim maalesef. 

(1,265 puan) tarafından

Bende kuzenimiz adanalı biriyle evlenmişti evlerine gitmiştik ilk kadın öyle bir hazırlanmış ki yani orada yediğim sucuğun Adana kebabın lahmacunu daha  hiç bir yerde yemedim ben adanalıları çok seviyorum gerçekten 

(2,536 puan) tarafından

Benim abim adana döneminde kebapçıda çalışmış. Onun yaptığının tadı resmen hafızamda. O yüzden yaşasın adana kebap 😅

+2 oy
(284 puan) tarafından

Canım menü güzel bende lahmacun çorba salata yaparım bazen gayet güzel ama pastayı çayın yanında cekirdek ile birlikte ver kolaya gerek yok bence sonra kahve çikolata 

+2 oy
(726 puan) tarafından

Valla elitler lahmacuna Antalya da bir sürü para veriyor😀mis gibi oturun yiyin. Yeterli menü bence 

+2 oy
(6,210 puan) tarafından

Gelenler yabanci degilmis :) 

Yogurtlu bi salata daha ekleyebilirsin. 

Sarma,dolma,icli kofte tarzi bisey ekleyebilirsin. 

Tatliyi cay ile tercih ederiz yani ,mısırı,cekirdegi ve tatliyi cay ile verebilirsin.( Ben tatliyi cay yaninda seviyorum gecen arkadasim cayla kuruyemis getirdi tatliyi kahveyle getirdi hic keyif alamadim :D )

Bence kolaya gerek yok. İlla cay sonrasi bisey ikram edicen dersen meyve veya dondurma daha guzel olabilir. 

0 oy
(3,709 puan) tarafından

Bir de çiğ köfte yogurursaniz tam olur:)) bende elit değilim herhalde menü tam benlik 😅

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 182 göst.
11 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Mavera (7,512 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 379 göst.
21 Ocak 2022 Diğer kategorisinde _AsiMelek_ (3,909 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 383 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,472 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 664 göst.