Evet gorunuyor emin olmak icin kan ver daha net olur
Hayirli olsun
İnşallah yarın vericem bakalım ama tekrar test almayı düşünüyorum şuan ondada aynı olackmi acaba
Bir tane de erken gebelik testi dene inşallah vardır şu an pozitif görünüyor Rabbim bağışlasın inşallah
İnşallah aminn daha önce bir kürtaj oldum 6 ay oldu korkuyorum birdaha kalamam diye inşallah vardır
İnşallah inşallah inşallah vardır Rabbim nasip etsin inşallah 🥰
Görünüyır canım hakkında hayırlısı olsun inşallah ☺️
İnşallah inşallah 🥰
Çizgi var ama tam T çizgisinin altında değil. Iki çizgi birbirine cok yakın geldi bana. Bozuk olabilir
Birbirine yakınlar evet bende anlayamadım ama umut işte
Varsa elinde testi tekrarla canım bozuk gibi görünüyor ama inşallah vardır
Erken gebelik testi yaptım şimdi 4 gibi ilk idrarla değil ama negatif çıktı simdidede olsaydı erken gebelikte daha net belli olurdu degilmi
Çizgi var ama ışık vurmuş
Bir gölgede ceksene
Pencerede tuttugumda baya netleşiyor 5 dakikada olmuştu
Evet gene belli oluyor biraz bence birkaç gün sona gene yap canım
Yani tam var demek için c deki gibi pembe olması lazım oradaki çizgi kendi çizgisi de olabilir ondan dedim
Bende onu düşündüm çünkü daha önce yaptiklarimda sonradan beliriyodu ama kuruma cizgisiydi şimdi ilk başta hemen silik çizgi çıkınca acaba mi diye düşündüm
Gene yap canım iki gün sonra
Erken gebelik testi yap ya da direk kan ver daha Garanti olur çizgi var gibi duruyor
İnsllah vardır kuzum görünüyor sanki benimde yarın adet günüm bu ay klomen kullandım ben cesaret edemedim test yapmaya
Bende ikinciyi yapmak istiyorum ama hayal kırıklığından korkuyor insan
Olsun yap kuzum için rahatlasın
Sanırım hamilesin kan ver inşallah Allah gönlüne göre versin 🌸
1,478,029 soru
24,191,937 cevap
336,946 kullanıcı