+9 oy
1,624 göst.
Muhabbet & Sohbet (App) kategorisinde (117 puan) tarafından

image

🕊️ Bugün Kimse Seni Yargılamıyor...

Ne söylersen söyle, ne yaparsan yap...
Kimse kaşını kaldırmayacak, laf sokmayacak, arkandan konuşmayacak veya ceza almayacaksın.

Sadece özgürsün.
Gerçekten özgür.

📌 Ne yapardın?
📌 Ne söylemek isterdin?
📌 Kime neyi itiraf ederdin ya da hangi hayalini yaşardın?

Bugün seni sadece senin yargılayacağın bir gün. 💬✨

74 Cevaplar

+5 oy
(9,671 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Sildim 😅😅😅😅

(3 puan) tarafından
içindekini soyledeni çok yaşa
(11 puan) tarafından
Oh insana bir rahatlama gelir ya
-Reklam-
+5 oy
(2 puan) tarafından
bitanelerim dünyaya bir kere geliyoruz zaten kadın olmak çok zor sakın başkalarının dediklerine aldırmayın hayat sizin kararlar sizin başkasının hayatınıza karışmasına izin vermeyin her gününüzü doyasıya büyük bir zevkle yaşayın insanların ***** güzellik algısını takmayın her kadın eşsiz bir güzelliğe sahiptir sakın birinin sizi üzmesine kırmasına izin vermeyin unutmayınız ki bu bizim hayatımız başkasının değil kendi mutluluğunuz için yaşayın her zman kendinizi mutlu edin sakın saçma sosyalmedya güzellik algısına kapılmayın benim vücuduma çatlaklar var ve onları çok seviyorum o lar kusur değil kilolu olmak ayıp yada utanılacak birşey değil sağlıklı bir şekilde aldığımız kiloları verebiliriz sakın bunun için kalbinizi kırmayın biz kadınız güçlüyüz ve hepimiz muhtesemiz bu bizim hayatımız başkasının değil 💖💝🤍🪽🫶🥰🍀💌😻
+4 oy
(2,248 puan) tarafından

Valla ben her şeyi açıkça söylerim hiç içimde kalan bir şey yokmuş düşündüm de 

(785 puan) tarafından

Vardır illaki yaaa

(2,248 puan) tarafından

Yok gerçekten lafımı esirgemem kimseden  

+4 oy
(6 puan) tarafından
Herkesin yaptıklarını yüzlerine vurmak isterdim
(3 puan) tarafından
bunun için geç değil
+3 oy
(4 puan) tarafından
olduğum gibi olduğum için sıkıntı yok herşeyi pat diye söylerim
+3 oy
(7 puan) tarafından
hereşeyi, herkesi terkedip buralardan gitmek istediğimi herkese söylerdim ve yapardım …
+3 oy
(3,639 puan) tarafından

Hepinizden nefret ediyorm derdim

(11 puan) tarafından
Ahshsjslllslss
(3,639 puan) tarafından

Sevdigim kisi sayosi az olnca

+2 oy
(3,524 puan) tarafından

Annemle yüzleşirdim içimdekileri kusardım onun yüzüne rahatlardım. Ya da herkese beni kötü hissettiren herkese içimde ne varsa söylerdim. Ki çoğuyla yüzleşmeye başladım zaten reelde. Az kaldı.. 

+2 oy
(1,133 puan) tarafından

Ağzıma geleni tutamadığım için pek de bir şey söylemezdim hiç kimseye karşı kendimi tutamıyorum en iyisi de bu bence

+2 oy
(2 puan) tarafından
aldatıldım kızlaarr
(235 puan) tarafından

Nasıl öğrendin

+2 oy
(16 puan) tarafından
hayata saçmalama bu böyle olmaz dedikleri herşeyi yapmak isterdim çünkü saçma olan şeyler herzaman doğrudur 🤣🤣👌👌
+1 oy
tarafından

Özellikle ismi lazım değil yazarsam uyarı falan alırım o şahsin karşısına geçip ağzıma geleni sayardım söylerdim ne de olsa ceza yokmuş 😁😁 

(8,890 puan) tarafından

Kim kız o şahıs 

tarafından

Yok demem kizz 😁😁

(8,890 puan) tarafından

Catlarim valla bari özelden yaz 🤣🤣

tarafından

Kız burdan değil yakınlarımdan da değil ismi lazım değil işte biri ölmedi gitti 😂😂😂

(8,890 puan) tarafından

He anladım bacım ben burdan biri sandım uyarı alırım diyince 

+1 oy
(2 puan) tarafından
şu ana dek beni kıran herkesin yüzüne içimden geçen her şeyi söyler bağırır bana ettikleri hakaretlerin beş katını ederdim
(11 puan) tarafından
Artı bir
+1 oy
(699 puan) tarafından

Bir defa sessizleştiysem bir daha sesim çıkmaz.. sesimi kelimelerimi bile harcamaya değerli görmem o kişiyi 

+1 oy
(2 puan) tarafından
Kocamın ailesinin ağzına sıçardım. İnsanlara haddini bildirirdim
(785 puan) tarafından

Aynı şeyleri yapardım 😄

+1 oy
(762 puan) tarafından

Bütün pislikleri temizlemek isterdim Dexter gibi. Bebeklere tecavüz eden, işkence edenlerden başlayarak ne kadar mahluk varsa hepsini gebertirdim gerçekten özgür olup istediğimi yapabilseydim. 

+1 oy
(477 puan) tarafından

Eşime bütün hatalarını bir bir yüzüne carpip çocuklarım için dayandığımı söylerdim 

+1 oy
(10,035 puan) tarafından

Dedeme ananeme dayıma  ilk torunum ama bana okadar sevmediklerini diğer torunlarını daha çok ilgilendiklerini madi acıdan daha çok yardım etiklerini söylemek isterdim erkek çocuklarinin torunları daha kıymetli adım gibi eminim  bişey diyemiyom  icime atiyom

+1 oy
(2 puan) tarafından
adet olmuyorsun adet olmayalım
+1 oy
(5 puan) tarafından
1 günlüğüne erkek olup evde yan gelip yatmak isterdim
(355 puan) tarafından

Niye erkek olmak istiyisun

İlgili sorular

Kategoriler

1,477,209 soru

24,180,084 cevap