0 oy
338 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (194 puan) tarafından

Kızlar bnle konuşması söylemesi lazım değilmi hep böyle ama insan bı soyler ama

Bugün anasıyla geldiler anasına diyo yatırdım anne parayı anası giti sordum zekati verdim diyo bacisinin eşine yatırmış parayı 

Niye ona başka birinede verebilir değilmi bnada bn sormasam söylemez heralde küsüm şuan hep böyle iki gün SONRA haberim olur birşeyden 

9 Cevaplar

+4 oy
(8,925 puan) tarafından

İhtiyaç sahibimi burda önemli olan o bence eğer durumu yoksa ilk kardeşini düşünmesi normal  yaptığınız hayrıda ziyan etmeyin 

-Reklam-
+2 oy
(303 puan) tarafından

Birnelin verdiği öbür ep duyamaz sizde maşallah sağır sultan duymus

+2 oy
(9,695 puan) tarafından

Canım belki durumları yoktu o an uygun onu gördüler 

+2 oy
(993 puan) tarafından

Zekat kime aitse o verir dilediğine. Sormak, söylemek zorunda değildir. Kendi isteğiyle söyler o onun bileceği iş ama haberiniz olmak zorunda değil. Bir hakkınız varmış gibi taleplerde bulunuyorsunuz sonra üzülen siz oluyorsunuz.

Zekat sizin zekatınızdı da sizden vekâlet almadan verdiyse o zekat zaten geçerli değildir. 

(3,376 puan) tarafından

Cicegim aktif yakalamisken son postuma baksana bi 

+1 oy
(1,792 puan) tarafından

Bir elin verdiğini öbür el görmez demiş birisi orada haklı ama annesi biliyorsa sizinde bilmeniz lazım. Hatta önce sizin bilmeniz lazım. Hep böyleyse sizi çok iyi anlıyorum benim eşimde böyle. Hiç birşey söylemez eve misafir çağırır en son bana söyler. Bayramda ablası abisi buradaydı ikinci günü için bize çağırmış bana akşam eve giderken söylüyor bize çağırdım diye. Dedim çağır ana önce bana söyle birisi yarın size geliyoruz dediğinde aaa öylemi demeyeyim bunlar ne biçim karı koca birbirinden haberi yok diyecekler sonra. Çok sinir oluyorum bu huyuna. 

+1 oy
(522 puan) tarafından

Eşinin önce sana danışması lazım ama ihtiyaç sahibi ise boşver Allah yerini buldursun kabul etsin inşallah bunun içinde kötü olma eşinle en azından yaptığınız iyiliği heba etme çünkü ne dersen de eşin vermiş bir kere Allah kabul etsin de ve başına kalkma yoksa hem eşinle kötü olursun hemde yaptığın iyilik boş olur 

+1 oy
(53,462 puan) tarafından

soylemesi lazim hani kimse bilmez verir onunla Allah arasinda kalir o ayri ama bu resmen annesiyle konusmus anlasmis yatirmis sen de el gibi konusurlarken duyuyorsun

+1 oy
(1,807 puan) tarafından

Para kazanma işi evde kimin ortaklığının eşinin mi esininse eşin kime isterse verebilir zekatını ikiniz ortsksa ortak karar alabilirsiniz

+1 oy
(6,944 puan) tarafından

Artık çıkın su saçma düşünceden heyrinizi boşa cikarmayin vermismi ona bakın belki çok ihtiyacı var 

İlgili sorular

+3 oy
8 cevap 269 göst.
25 Mart 2025 Diğer kategorisinde Aslnkdniii (361 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 100 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Biriiste (497 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 496 göst.
1 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Eymen Alim25 (1,296 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 553 göst.
18 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Ebru87 (6 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,842 soru

23,850,219 cevap

319,852 kullanıcı

...