Ektiğimi biçmeye razıyım canım işin şakasını yaptım orda ben. Kaynanamida içten içe severim ama o kadar da nefret ediyorum
Numaramı verip beni taciz ettirdi (döndü eşime Büşra seni aldatıyor dedi
Akraba düğününde olmayan parayı Büşra çaldı dediler mahkeme kararı ile Kamera kayıtlarını incelendi suçsuz olduğum anlaşıldı
Her evine geldiğinde ben arkasından 2 tane 3 tane nuska buldum
Kızım vefat etti oh iyi oldu şimdi oğlumla ayrılırlar dedi
Daha kızım öleli 20 gün olmamıştı görümcemin oğluna davullu zurnalı düğün yaptılar
Benim kızım nefnedildi ne cenazeye geldiler ne aradılar kızımı annemin oraya gömdük kafalarına göre mezarlığı taşımaya çalıştılar dava açmaya çalıştılar
Oğluma doğum yaptım yalan yok göstermedim ilk iki evladı mı kaybettim kimsenin umurunda olmadı şimdi oğlumu da göremezler dedim kapıdan kovdum sahte darp raporu ile beni şikayet ettiler komşuların şahitliği ve kamera kayıtları ile temize çıktım
Daha say say bitmez canım ben ektiğimi biçmeye razıyım afedersin kaybanamin banyosunu bile ben yaptırırdim pazarı marketi evinin temizliği her şeyine koşardım takı kayınpeder vefat etti bizimle yaşamak istedi kabul etmedim benden kötüsü olmadı evinde dur ben sana maddi manevi yine el uzatirim dedim afedersin yeri geliyor ben evimde atlet le şort la geziyorum ama onun yanında gezemem ee ben eşimle gezmeyi de seviyorum oda ben tek duramam modunda peşimde bunlar da bana ağır gelir ben 2 çocuk yine kendimize masa hazırlayıp mumlar takip kocamla koyun koyuna keyif yapan biriyim ee onlarda kocanın yanına otursan ayıp karşılanıyor yapmazdım yani
Şunu fark ettim baya dolmuşum 🫣🫣🫣🫣