+2 oy
145 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (14 puan) tarafından

Sisteme girdiği açıklandı aranızda başvuru yapan varmı 

1 cevap

+1 oy
(1,344 puan) tarafından

Şimdi 2025 te dogan cocuklara veriliyor demi,ben simdi 3. Ye hamileyim yani bu ilk cocuk olarakmi sayilacak ,yoksa 3. Olarak mi ?😂bu konuyu anlayamadim biri aydinlatabiliri miii???

(739 puan) tarafından

Yok kız uygulama bu yıl başladı ama seninki 3 olarak sayılır

(1,344 puan) tarafından

Tamam ama paradan yaralanmicam sanirim bilse bilse ancak @DP bilir

(3,944 puan) tarafından

Valla geçen biri birinci çocuk olarak sayılacak dedi canım ne kadar doğru tam bilmiyorum ama

(14 puan) tarafından

Benimde 2025 de 2. Doğdu daha önceki çocuklar baz alınarak ödeme yapılacak diye biliyorum inşallah da öyledir😁

(1,344 puan) tarafından

Prensesim bende oyle duydum canim ,bir dost insallah dedigin gibidir ya😂😂

(2,417 puan) tarafından

Bakın kızlar hemen açıklık getireyim, şimdi diyelim ki 2 yaşında çocuğunuz var ve 2025'de doğum yaptınız. 3 yıl yararlanabiliyorsunuz maaştan. Çocuklar 5 yaşına gelene kadar faydalanabiliyorsunuz. 5 yaşını geçmiş çocukları olanlar faydalanamıyor sadece 5 bin TL alabiliyor 2025 de doğum yaparsa . 

(2,417 puan) tarafından

Neyi merak ediyorsanız sorun çünkü yasa resmi gazete de yayınlandı . Şartlar belli , ilk 5 sene içinde yararlanabiliyorsunuz. Yani 5 yaşını çocuk doldurunca güncelleme yaparak tekrar doğum yapmanız gerekiyor 🤣🤣

(1,344 puan) tarafından

Canm smdi ben yararlanacakmiyim ,yararlanmicakmiyim😂😂😂

(2,417 puan) tarafından

Senin çocukların yaşları kaç balım 🤣

(1,344 puan) tarafından

Buyugu 5 bucuk kucugu 3 bucuk

Digeride karnimda🤣

(2,417 puan) tarafından

Karnında ki doğana kadar 4 olur küçüğü 🤣 şimdi sen sadece 1 sene 1.5 TL maaşa bağlanırsın küçük çocuk 5 yaşını doldurunca maaş kesilir 

(224 puan) tarafından

Benim 3 yaşında kızım var alabilirmiyim

(2,417 puan) tarafından

Herşeyimsin , canım 2025de yeni bir bebe getirirsen 3 yaşında ki çocuk 5 yaşına gelene kadar alabilirsin 

(3,944 puan) tarafından

Senin yorumunu bekliyordum canım benim :) 

Şimdi benim iki buçuk yaşında kızım var diyelim ki bir çocuğum daha oldu , hem bu iki buçuk yaş kızım için hem yeni doğan için mi faydalanacam

Kusura bakma biraz karıştı benim kafa 😅

(2,417 puan) tarafından

Bak şimdi canım şimdi hamile kaldın diyelim, 9 ay sonra doğum yapacaksın. Kızın o zaman 3.5 yaşında olacak.  Kızın 5 yaşına gelene kadar 1.5 TL aylık maaş alacaksın. Tekrar doğum yaparsan 1.5 TL maaş devam edecek 😁 yani bebeler 5 yaşını doldurursa onları akıldan çıkaracaksınız 🤣 Silivri soğuk pek yorum yapmak istemiyorum ama çok akıllıca bir hamle yapmışlar . 5 bin TL maaş alabilmek için doğum yaptığınız gibi tekrar üst üste 3 tane yaparsanız o zaman 2 sene 5 bin TL maaş alabilirsiniz 🤣

(3,944 puan) tarafından

Aman zaten buna güvenip yapacak değiliz de ben 5 bini almak isteyene kadar 5 yılı doldururum bu yasa da kalkar o zamana kadar 😅

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 92 göst.
+1 oy
4 cevap 117 göst.
29 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Cansuklns (622 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 214 göst.
0 oy
3 cevap 124 göst.
9 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde elifcfcf (82 puan) tarafından soruldu