+3 oy
279 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (194 puan) tarafından

Pazar günü salı günü v bugün 

Bugün aradı 4 te napıyon yemek yapıyom çok yapta belki bizde geliriz dedi tm dedim ama yeter yani güya ayrıldım kızlar ama yok hep burda.. şimdi bide oglunuda getiriyor( karısı şehir dışında)  

2 seneye yakın ayrıldım sadece 1 ay tam gelmedi sonra hep burda yani bı hafta gelmezse öbür hafta kesin gelir 

Kabak tadı verdi artık pazar günü akşama kadar görüştük e salı günüde geldi misafir vardı yedi içti gittiler bugünde aramış size gelcez diyo pazar günüde kesin plan kurulur 

Bı rahat yok yani napayım bn çok samimide değilim ama anlamadım sinir oldum yani eşimle beraber gelcekler bu saat oldu artık gelirlermi bilemem ama gelebilirler v kalır kesin 

İçim sıkıldı buraya yazdım işte uff

7 Cevaplar

+3 oy
(18,926 puan) tarafından

Müsait değilim çıkıyorum misafir var şuan evde değilim de her aradığında

(18,926 puan) tarafından

Eşine söyleyeceksin o zaman istemiyorum cağırma diye

(194 puan) tarafından

Eşime desem bni suçlu çıkarır cnm ailemi istemiyon etmiyona getirir konuyu huzursuzluk cikarir

(18,926 puan) tarafından

Kadınsın işve ile cilve ile yola getirebilirsin bu kadar pasif olma giyin süslen geç yanına sar kolllarını boynuna ben seninle başbaşa olmak istiyorum özgür olmak istiyorum diye gir konuya erkeği yola getirmek kolaydır yeterki yolunu bil

(1,019 puan) tarafından

Egeli teacher dan kadınlık dersleri vol.1 🫠 benim gibi patates olmuşsa nasıl yapmalı peki üstüne çıkıp ezmeli mi aniden üzerine atlayıp bir yerlerinin kırılmasını mi sağlamalı acaba 🥲

(18,926 puan) tarafından

üstüne atlaman şart değil kadınlık dersi diye bişey yok her kadının içinde işve cilve vardır bunun için kimsenin ders almasına hacet yoktur

-Reklam-
+2 oy
(2,944 puan) tarafından

Evde olmiycam falan de surat as anlasin istemedigini

Ne kadar seviyesiz kaynanalar var ya rabbim  bi gun aklimi alipta beni boyle kaynana yapmasin amin

(194 puan) tarafından

Bide eskiden bna hiç çektirmemis gibi hiç bişey olmamış gibi iy olmaya çalışıyor öbür eltimden görünce kıymetimi anladi ama yok bnd bitti arada bı gelsin tamam ama abartmadan yani sonuçta bnd evimi ayirdum dimi bı rahat verin yani 

Hiç bn n düşünürüm diyen yokki Cat kapı geldikleri bile oldu yemege e varmı yokmu kimene

+2 oy
(1,100 puan) tarafından

Gençken bôyle böyle kendilerinden bıktıyorlar sonra yaşlanıncada gelinin tahammül ü kalmıyor artık kayınvalidesine , bir 10 sene sonra hiç tahammül edemezsin .

(194 puan) tarafından

Zamanında bıktırdı zaten sagolsun birliktim sabah uyaninca odamdan çıkmak istemiyodum n kadar acı bı durum aslında 

Eltimden darbeleri yiyince kıymete geldim ama bnd bitti yani ısınamiyorum isinmamda 

Arada gelsin tabi ama şeyini çıkarmadan yani

+2 oy
(6,201 puan) tarafından

Şu kaynana konusunda en rahatı benim sanırım 

Evine gitmem evime almam çocukları göstermem küçüğüm 3 buçuk aylık oldu geçen ay öğrenmiş kaynanam doğum yaptığımı oda damadın dan 

Müsait değilim de esinle konuş 

(4,612 puan) tarafından

Yorumunu  okuyunca Bi sorayım dedim canım. Tam olarak nasıl yaptınki bunu? Eşin bir şey demiyor mu? Ya da arada vicdanın bir yerlerden minnacık bir yerden yakalayıp demiyor mu?

(6,201 puan) tarafından

Ben vijdanimi kızımı gomerken onu da gömdüm  

Saygı duyuyor ben eşime diyorum gitmek istersen git gör ama evime gelemez bende gitmem diye bayramda 3 kez onun evinin altından geçtik git istersen dedi gitmem dedi sırf onlar gelmesin diye evimizi bile farklı ile taşıdık 

tarafından

Büşrada vicdan bırakmadı kaynanası. Eşi de haklı olduğunu biliyor o yüzden evi İstanbul'a taşıdı gelmesin diye

(6,201 puan) tarafından

Aynen öyle oldu melikem ben evlatlarımla gömdüm herkesi 

Geçen duydum kizida evden atmış bı an düşündüm sahip ciksammi diye burdan bı dostum var onunla konuştum aklımı başıma getirdi sağ olsun 

Eşimde dedi huzurumuz kaçar ayrılığa kadar gideriz yapma diye karışma sen dedi 

tarafından

Boşver kuzu herkes bişeyle imtihan olacak. Sen yavrularına kocana sağlığına bak gerisini boşver

+2 oy
(1,499 puan) tarafından

Önceden beraber yaşıyorsunuz sanırım. Bunun samimiyetine dayanarak üstü kapalı bı şekilde biz neden ayrıldık ana? Diceksin. Madem bu kadar gelecektin beraber otursaudik diceksin:) sanırım o laf yeter. 

+1 oy
(5,687 puan) tarafından

Bı kaç kere müsait değilim de tersle gelmez sen taviz verirsen köle olur çıkarsın 

0 oy
(1,980 puan) tarafından

3.5 yıllık evliyim benim kaynanada böyleydi ilk zamanlar benden yüz buldukları an evime damlarlardı sabahın 9 unda gelip karı koca akşamın 12 sine kadar oturdukları oluyordu bide akşamda 3 tane daha kızını çagırıyolardı gelin yemek yiyin diye sonrasında baya olaylar oldu kaynana kızları beni zaten istemiyolardı istenmeyen gelindim ben ikinci evliliğim olduğu için neyse işte gel zaman git zaman bunlar bana sürekli bir araya gelince laf sokup igneliyolardı ben eşimin hatrı var diye görüşüyodum sonra biz kaynanayla telefonda atışırken telefonu kızına verdi ve kızı bana basbas bagırdı ogünden sonra ne evime girebiliyolar ne beni arayabiliyolar nede torunlarını görebiliyolar tam 1 sene oldu asla ama asla muhattap degilim kafam rahat oh be diyorum 

İlgili sorular

+2 oy
15 cevap 441 göst.
2 Mart 2023 Diğer kategorisinde Mesude (2,533 puan) tarafından soruldu
+1 oy
43 cevap 644 göst.
0 oy
36 cevap 1,048 göst.
0 oy
5 cevap 155 göst.
31 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Fatma1112 (470 puan) tarafından soruldu

Kategoriler