+2 oy
153 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (8 puan) tarafından

Hamile kalmak istiyorum ama kalamiyorum 7 yaşında kızım var hiç Korunmadim ve daha önceden eşim le bir yıl olmadı çocuk ve doktora gittim doktor eşimde SPRm düşüklüğü dedi ve ameliyat falan dedi yada tüp Bebek ve ben bir baktım ki hamileyim ve iki kızım oldu şimdi ise hamile kalmak istiyorum yine olmuyor 

3 Cevaplar

+3 oy
(3,205 puan) tarafından

3 tane mi istiyorsun 2 yeterli degilmi bu şartlarda rabbim vermiş zaten

(8 puan) tarafından

He valla canım 4 kadar istiyorum yaşım 26 eşim de çok istiyor eşim 39 

(3,205 puan) tarafından
+1

Yaşın önemi.yok mesele o değil çocuğa ilerde evini alabilcrkmisin 3 tanenin arabası hazır olacakmi eğitimi üniversite tamamını karsilayabilcekmisiniz..

Cocuk doğurmak kolay 

(4,210 puan) tarafından

Çocuğumuzun evini arabasını niye biz alıyoruz?

(9,082 puan) tarafından
+1

e bi tane iki tane olsun rahat yasasin diye cocugun olabildigince destek olmak icin.  ben kizima aldim onun kirasi kizimi okutur. ileride benden kalir kizima  esinin eline bakmaz yada kendi calisincada ek geliri olur. aha ben mesela calismiyorum babamin bana aldigi ev var ben lisedeyken bana aldi umiverste masraflarimi karsiladi. simdi kirasini aliyorum. esim de iyi kazaniyor ama ben calismasamda o kira ile esimin eline bakmadan istedigimi alip yapiyorum

tabiki herkes ev alacak degil vocuguna ama elden geldigince en iyi sartlarda bir cocuga bakmak var ikiye bakmak var 4 e bakmak var. yazin yuzme kursu aylik 5 bin. dort vocuk olsa 20 bin kolaymi vermek bir aylik. ama 5 bin verilir bir cocuk icin. hafi iki vocuk on bin zorlarsin sartlari . ama 20 bin bir maas resmen  dort vocuk olan biri cocuklarini yuzme kursunua bir aylik bile yollayamaz yani

(4,210 puan) tarafından

İyi bir gelecek hazırlamak belki konuşulabilir ama ev araba almak zorunda olmak mantıklı gelmiyor sizin imkanınız var elinde olan tabi ki yapsın ama kimse buna mecbur değil evladım da ilerde eşinin eline bakmak istemiyorsa meslek sahibi olsun 

(3,205 puan) tarafından

Iste o meslek sahibide olabilceklermi eğitimlerini verebilceklermi 

(3,205 puan) tarafından

Bizim kültürde boyel

-Reklam-
+1 oy
(8,710 puan) tarafından

Neden bu kadar çok istyorsunuz çocuk 4 fazla değil mi yani hayatı yaşamak eğlenmek yiyip içmek gezmek bunlar var mı maddi durumunuz da çok iyi galiba. Tüp bebek yaptırın ikiz 4 e tamamlamış olursunuz. 

+1 oy
(4,747 puan) tarafından

Canım tüp Bebek demesine rağmen bebek doğal yollardan iki tane olmuş dert edecek bir şey yok sonuçta iki evladın var akışına bırak olursa olur olmazsa Allah büyük benimde ikincisi olmuyor sürekli düşüyor mesela akışına bıraktım Allah'a bıraktım Rabbim ol derse her şey olur 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 186 göst.
0 oy
4 cevap 183 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Es25 (3,999 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 120 göst.
0 oy
3 cevap 116 göst.

Kategoriler

1,470,095 soru