7 yasındaki kızım 500 istedi
2 yasındaki oğluma 250 istedik
Ben de 4000 istedim eşimden de ne kadar gelecek bilmiyorum 🤣🤣
Sizin anlaşmalar nasıl çocuklarınki kabul edildi bakalm bana ne çıkacak 😃😃
Sizin haslıklar ne alemde 🤣🤣
ben harclik almam harclik veririm 🥳🤫😎
Sevdoş 😆
oyle ama hocam 🤣🤣🤣
Paran var koca parasına bakmıyorsun demekkğ şekerim 😂 ya çalışıp kendi paranı kendin kazanıyorsun ya da kocanın parası ile birikim yapıyonn ikisinden biri 😊
🤣 calismiyorum calisan kocamin parasini kocama harclik olarak veriyorum🤣🤣
Vuuuuuuu 😂 isteyen harçlık istemeye gelebiliyo mu bari 😇
gel kiz sanada verrim zaten ne gelen var ne giden
Heyt bee
Ozaman borcun harcın yok adam olan maaşı sana veriyor 😊
evet maas yattigi gun faturalari odeyip kalani bana atiyo borc var malesefki ev kredisi 🙄
Bizğm de var ev kredisi o yüzden eşim bana istese de atamaz maaşını borç varken istediğimi Kredi kartından ben alıyorum fazla abartmamak şartıyla
Vuhuuu kraliçem senden özel ders istiyorum 🤣🤣 bende calısıyorum kesemiz bir eşimde durur ama gene de zevkli gelir bana bayram haslıgı 🤣🤣🤣
Hem alırım hem veririm 😃
Böyle bir anlaşma yapmadım özellikle kendim için hiç yapmadım yapmam da bana saçma geliyor 😊
Bilmem valla bana zevkli geliyor ya lazım olduğundan değil
Anlaşma yapmadım çok da önemli değil benim için verse de vermese de fark etmez ihtiyacım olduğunda zaten alıyorum 😄
Olsun bayramda almak daha zevkli 🤣
He alırız yaa bakalım 😁
Verirse vermezs vermez zaten birlikteyiz bir şey isterek alır ayrı harcliga gerek yok
Herkesin kendi fikri saygı duyarım
Yok anam anlaşma manlaşma bu hafta kotayı aştık bayram dolayısıyla gönlünden ne koparsa artık bana bayramdan sonra verir artık çünkü bi gardırop içini yenilemem lazım kendime
Valla bacım ben 4 dedim oda 1 dedi bakalım ne gelecek bende bilmiyorum :))
Hiç aklıma gelmedi 😂😂
Çabuk işte kız bayram haslıksız olur mı 🤣
Doğru diyorsun 🤪
Normal de adam başı 300 ,400 TL veririr bu sefer de herşey pahalı olduğu için birşeyde etmyr artık para zam yaptım 500 TL diye de bayram için baya para harcadım varsa verir yoksa niye vermedim demeem
Valla bende 4 istedim de alacagım 500 yada 1000 🤣
Durumu neye elverişli ise gönlünden ne koparsa zaten bana versede eve ve bıze harcanıyor onda kalsa da eve ve bize harcanıyor
Orası öyle keseler bir senin benim yok ama gene de hoşuma gidiyor
Sziin eviniz yanmıştı cnm ne yaptınız son durum ne toparlaya bildiniz iyimisiniz daha cnm Allah daha beterinden korumus
SSaol abla allah razı olsun 🙏toparladık tüm eşyalar değişti ev yenilendi alcı astar boya yapıldı tekrardan şuan kurulu düzenimiz çok şükür 🙏 Allah yardımcımız oldu
Allah bereket versin çok tatlı olmuş❤️ iyi hatırlattın ben de yarın sabah oğluma verdireyim ki aklında kalsın bebişiminn😍 ben hakkımı çok kullandım bu ay değil öbür ay da istemem hahaha
Amin canım hepimize 😍 ne yaptın kız adama 🤣🤣🤣
Kızıma ver benim harçlıkları dedim zaten para isteyince hemen veriyor
İyi yapmıssın bacım bizimde kızın kumbarasına gidiyor zaten 😀
Tam altın 🫣🫣🫣 öyle 3 ..... 5 kesmez beni çocuklarımiz içinde Bayram bittikten sonra ilk iş günü 1 er gram yatıracak nakit yok bizde 😁😁😁😁😁
Bacım acilen bana özel ders vermelisin 🤣🤣🤣🤣🤣
Yaparsam zararda çıkarım az isterim çünkü kendisi daha fazla verir tuz hakkımıda aldım bugünden 😅
Oh oh o zman sen isteme bacım ne verirse sansına 😀
Allah aranızı bozmasın bacım 🙏
Amin amin bu duaya cok ihtiyacim vardi bu ara bomba gibiyim
Sakin ol bacım sakın
Eşime doğum günü hediyesini beleşe getirmek için bugün ve yarın kendisine mesai yazdıran ben gruptan ayrıldım 😁😁
Amaaaa özel ders alacagım senden bacım 🤣🤣🤣
Geçen yıl 5 bin vermişti bu yıl vericekmi bilmiyorum vermesede olur dolabımi yeniledim zaten ihtiyacım yok artık
Olsun sen yinede al bacım adettendir 🤣🤣
Şu aralar ne istesek arabayı söylüyor yeni aldık borcu var daha baya. Bayram harçlığı desek bayram harçlığıniz kapının önünde diyecek kesin 🤭🤭🤭
Hahahah bacım yaa hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah
Amin canım çok sağol
Dün 2 bin nakit verdi elime. Gözüm hala alamadığım diğer nakitler de 😁
Hahaha bidaha işte bacım hem yarın bayram 🤣🤣
Artık eski bayramlar kalmadı 😔 para çok değersiz geliyor artık bana
Çeyrek gram yarım altın dolar da olur bacım 🤣🤣🤣🤣
Yok bacım onlara da doydum ben 🤣
O zman sen bilirsin bacım 🤣🤣🤣
Anlaşma falan yapılmadı verirse verir çünkü para hep benim elimde senin benim yok yani
Esler arasında zaten senin benim olursa o evlilikte sıkıntı vardır canım 😉 mevzu para değil
Evet canım öyle bende hiç anlaşma yapmıyorum verdiğini geri ona veriyorum
1,474,416 soru
24,139,025 cevap
334,425 kullanıcı