+1 oy
375 göst.
Diğer kategorisinde (1,302 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kizlar oğlumla markete gitmiştim eşimde şehir dışında çalışıyor markete giderken yolda kunuştum işte baktım aliş veriş yaptım aldıklarım çok ağırdı zorla getiriyordum telimde cepimde eşim de 8 dakika içinde 25 defa aramiş ve hala arıyor ama yemin ederim hiç bir şekilde telefonun sesi bana gelmiyor  tam kapının önüne geldi eşyaları  bıraktım  telefonu elime aldım öyle gördüm aradığını açtım bana diyir nie cevap vermiyorsun bende dedim arama sesi gelmemiş bana duymadım ondan diyor o zaman doyunca sesi o zaman ararım kapati ustume l ben yine bir kaç dakika sonra aradım bağırıyor çağırıyor diyor sen benimle dalga geçiyorsun bir daha beni ararsan yada mesaj atarsan  anneme küfür etti işte 

Allah belasını versin terbiyesiz bende dedim anneme küfür etme üstüme kapati yine sizce bu durum da ne yapayım yemin ederim oruç oruçlu ağlati beni 

9 Cevaplar

+6 oy
(15,014 puan) tarafından

Çıktığı yere kadar o adamı kovalamazsan bu adamı o da senin ayıbın olsun. Hay.van bile denmez eşine. Çöp senin eşin bu cümleyi kuran adam kokuşmuş bir atık olabilir ancak

(1,302 puan) tarafından

Gerçekten yemin ederim böyle oruçlu oruçlu elim ayağım titriyor ağlamaktan mahvoldum Allah belasını versin pislik. İnsan o küfürü eder mi ya gerçekten kafayı yiyecem

(6,291 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bu adamdam bir halt olmaz. Çok önceki postların da konuştuk seninle dolunay yapma bunu kendine çocuklarına, adam bedenen yok manevi olarak yok ama hüküm sürüyor. 

(15,014 puan) tarafından

Sinirden benim elim ayağım titredi ya 

(1,302 puan) tarafından

Elimde bir şey gelmiyor çok çapaladim  darp raporu aldım sabahlara kadar karakorlada  kaldım ama yok boşanmak o kadar kolay değil bizde  gerçekten nefret ediyorum artık ondan sadece 

(6,291 puan) tarafından

Arama yazma diyeceğim maddi olarak da ona ihtiyacın var. Şu mübarek gün hürmetine inşallah düzelir ne diyelim. 

(1,302 puan) tarafından

Yok ona ihtiyacım yok allah kahretsin onu  daha zaten para almamiş işten hiç arayip sormuyacam  o küfür çok zoruma giti zaten oda asla aramaz sormaz 

(6,291 puan) tarafından

E ne diye arayıp soruyorsun ki? Keyfine bak. 

Evin içinde yakası açık tshirtüne laf edip günlerce engelleyen zirzoptan hiçbir halt olmaz. Sen keyfine bak 

(1,302 puan) tarafından

Yok canım benim için o biti  zere umrumda değil asla ölürüm de aramam o arar  sada onu ik çift güzel sözüm var diyip kapatacam 

-Reklam-
+2 oy
(711 puan) tarafından

Küfür kısmını keşke yazmasaydınız, eşinizin yaptığı düpedüz saygısızlık, insanlık hali duymamış olabilirsiniz ama neden o kadar sık aradı demek ki paranoid bir yapısı var, adım atmazdım kesinlikle kendisi hatasını anlayıp telafi edene kadar da eskisi gibi olmazdım. Kendinizi resmen ezdiriyorsunuz

(1,302 puan) tarafından

Yok her şeyi yazdım ki ona göre akıl versinler  yeni defalarca demişim ara 10 dakika bekle sana donmesem yine ara yok ilaki 1 dakikada 10 defa ariyacak bende asla adım atmam o kufurunde sonra biti bende 

+2 oy
tarafından

Eee aslı bu adam sadece bugün öyle değil ki yıllardır burda onun bu iğrenç hakaretlerini yazıyorsun kusura bakma yazdim diye ama gerçekten ne diyeceğimi bilemedim sinirden yani güya akraba bir de hem o kim ki annene küfür ediyor nasıl ediyor nasıl suç sende arama yüz verme boyle yapınca hatasını anlar belki 😡

(1,302 puan) tarafından

Bak hülya  sen bu adamı biliyorsun nasıl bir pislik asla ölürsem bile asla aramam benim için o küfürden sonra o biti yemin ederim

+2 oy
(2,638 puan) tarafından

Yav insanlık hali duyulmayabilir yani ne var bunda. Ben de işte çocuklarin yanında duymuyordum. Adamın canına tak etti akıllı saat aldı sonunda. Hem de benimki 1 gün değil yani adam bana hiç ulasamazdı. O annene küfür ediyorsa sen 7 ceddine edip ağzına da edip kıyameti koparacaksin. Şimdi bize söylemesi kolay eşin nasıl biri bilmiyorum 

(1,302 puan) tarafından

Ben oruçlu oruçlu ağzımı bozuk günaha giremem gercekten doymadım öyle olmasa neden cevap vermiyeyim 

+2 oy
(5,896 puan) tarafından

Tam öküzmüşş yani kocan insan yani ne olduğunu önce dinler ... benimde açamadığım duymadığım zamanlar oluyor eşimde bana merak ettim diye söyleniyor ama küfür nedir hakaret nedir terbiyesiz şahıs 

(1,302 puan) tarafından

Gerçekten bir dinle doymadım sesi bana gelmemiş dedim  direk üstüme kapatiyor insan arar cevap vermedim 10 dakika 5  Dakika filan bekler yine arar bu 8 dakika da 25 defa aramiş 

+2 oy
(1,721 puan) tarafından

Babam annenı ... yaptı da ondan mı terbiyesizliği ediyorsun hadsiz deseydin sen de. Herkese hakettıgni vereceksin 

(1,302 puan) tarafından

Gerçekten orucum agzimi bozuk günah işlemek istemiyordum  ya benim annemde onun annesi gibi değil mi bu kansız nasıl öyle bir küfür eder

0 oy
(219 puan) tarafından

Valla benim eşimde bi ara böyleydi ağzına s*çtım bi daha tövbe etti yapmıyor senin eşin tövbesinş almamış bence insan yerine koyma o kimki sana ailene böyle konuşuyor 

(1,302 puan) tarafından

Ne yaptın düzeldi 

(1,302 puan) tarafından

Ne yaptın peki lütfen bana yardımcı ol

0 oy
(1,575 puan) tarafından

Canm senin eşin resmen şüpheleniyor. Yoksa ne diye 25 kere arar bı insan.  Canından endişe eden biri olsa açtığında anana küfür edeceğine bı oh çekerdi iyisin diye.  

(1,575 puan) tarafından

Sen de hiç arama arayınca da kısa kes konuşma anlasın tepki koymasan devam eder

(8,658 puan) tarafından

Cupcake, katılıyorum güvenmiyor şüphe duyuyor bencede 8 dakikada 25 arama ne gerçekten ne alaka.  Güven kırıcı bişey yaptınmı hiç yalan felan konuştun mu şuraya gidiyorum demissindir atıyorum oraya gitmemişsindir gibi . 

(1,575 puan) tarafından

Ya canım bişey yapmasa da var öyle takıntılı kişiler. 

(1,302 puan) tarafından

Yok canım  yemin ederim öyle bir şey yapmadım yada yalan söylemedim 

(8,658 puan) tarafından

Anladım canım sıkıntılı evlilik bisey diyemiyorum. Kendi bişeyler yapıyor seninde yaptığını düsünüyor bence, senin eski postlarına kadar hatırlıyorum zaten eşin hep sorunlu bir insandı yazık ömrünüde böyle geçiriyorsun dicek bişey yok. 

0 oy
(19,484 puan) tarafından

Annene küfür ettifinde senin suratına kapatıp bidaha aramaman gerekti zaten bu kadar da pasif olmayın ya ne demek anneye küfür 

(1,302 puan) tarafından

İlk ben cevap verdim küfür etmedi ikincide ben aradım  dedi beni bir daha ararsan mesaj atarsan  annneni böyle şöyle yaparım dedi bende bir daha asla ne aradım ne mesaj attım aslada atmam benim için o biti kendisi ararsada iki güzel söz söyleyip kapatacam

(19,484 puan) tarafından

Güzel söz mu ironi yapıyorsun dimi 

(1,302 puan) tarafından

Yani küfür edip kapatacam üzerine  oruçtum ağzımi bozmak istemiyordum 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 337 göst.
0 oy
6 cevap 539 göst.
3 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 979 göst.