+1 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (409 puan) tarafından

Dün burda paylaşmıştım sorunlar oldu başlıca sebebi eşim birlik oturmak istediği için zaten bi kere ayrıldım 1 sene annemin evinde kaldım sonra barıştık çocuklar var diye şimdi yine sorun cikartmaya calisiyolar ben artık bıktım usandım eşime dedim ayrilcam çocuk biraz büyüyünce dedim tamam dedi ama bana yaklaşma dedim eşime yaklaşırsan öl inşallah dedim 

Daha mesajımı görmedi 

Çalışcam dedim istemiyorum calismani ama çalış dedi herseyde yolumu kapatıyo 

Annemi aradım durumu anlattım annem ayrılma diyo onun yanına gitmiycem kadın sığınma evine gitcem 

Şimdi diyceksiniz bu kadarcik olay oldu diye boşanılır mi diye 

Daha öncede birlik oturduk babası annesi ablası bana şiddet uyguladılar eşimde sustu neymiş sırtında platin varmış sanki suçlusu benmişim gibi davranıyo umrumda değil artık 

1 cevap

+1 oy
(4,375 puan) tarafından

Bosanmadan önce ise gitip kendi hayatınızı yoluna koyun sonra çok zorlanirsiniz

(409 puan) tarafından

Biraz uzak memlekette oturuyorum ben ama nasıl olcak 

(4,375 puan) tarafından

Nasil yani iş alanı mi yok?

(409 puan) tarafından

İş alanı var tabi ama ben uzağım memleketime 

(4,375 puan) tarafından

Bosver şimdi memleketi sen is bul calis para kazan kenara koy birikim yap şimdi bosansan nereye gideceksin kadın sığınma evinde 6 ay kalabiliyorsun sonra ne yapacaksın bir ev tutup geçirebilecek kadar para kazanınca bosanirsin 

(409 puan) tarafından

Bunun cahil babası gene kavga cikarticak işe girdigimi duyarsa herseye muhalefet oluyo 

(4,375 puan) tarafından

Oyle de böyle de bir şekilde kavga çıkıyorsa en azindan senin istediğin olsun

(409 puan) tarafından

Aynen öyle eşim olcak değişik varlık kabul etmezse boşanma davası acicam kendime söz verdim

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 206 göst.
0 oy
1 cevap 86 göst.
+1 oy
3 cevap 244 göst.
+1 oy
7 cevap 215 göst.

Kategoriler

1,477,031 soru