+5 oy
1,012 göst.
Diğer kategorisinde (28,451 puan) tarafından

Bi kadın bizim sınıfta çocukları dövmüş birini duvara yapıştırmış birine vurmuş 2 çocuğu daha darp etmiş benim oğlumda bırak arkadaşlarımı vurma hakkın yok seni anneme söyleyecem demiş kes sesini ... diye bağırmış oğlumda korkmuş dün gördüm baksana buraya sen neden çocukları dövüyosun benim oğlumada bağırmışsın dedim konuşuyordum birden ağzını bozdu yavaş adam gbi konuş dedim saldırdı eşarbımı açtı elinden kurtuldum yüzünü yumrukladım ardjndan geldiler ayırdılar çocuklar korktu diye alıp gidicektm anneme küfür etti baya büssürü küfür etti geri döndüm tekmeyi vurduğum gbi yapıştırdm yere ağzı yüzü kan içinde kaldı polisi aradı kocasını aradı bende eşimi aradım kocası olacak ******** beni aramş okulda sinirden çatladım sanki napacak karısı okulda zaten çok çocuk dövmüş karakola giderken etrafımı sardılar iyi yaptın abla benide dövmüştü benimde anneme vurdu diye okul hep eline sağlık dedi tüm veliler yanıma geldi o tek başınaydı polisler bile hayret etri çocukları neden dövüyomuş bitane polis arkadaşıda boksör olmadığıma inandıramadm sinirlendm oğluma bağırmış diye dedim neyse kızlar bana uzlaş diyo öğretmen müdür özür dilesin konu kapansın diyo eşimde hatun boşver bizden bulmasın belasını gidicez şurdan diyor ben şikayetimi çekmek istemiyorum yine aynı şeyleri yaparsa diye çünkü baya bi pislik bi aileymiş bunlar sizce napmalıyım 

24 Cevaplar

0 oy
(2,263 puan) tarafından

Asıl o öğretmenlerle müdürü milli egitime şikayet etmek gerekiyor. Okulda şiddet oluyor ama onlar susuyor olacak iş değil. Davaninda sonuna kadar arkasında dur. Gerekirse o kadın hapse atılsın belki aklı başına gelir.

(28,451 puan) tarafından

Bende aynı fikirdeyim mdüre poliste kızdı dün

-Reklam-
0 oy
(4,825 puan) tarafından

Sadece kadın hakkında değil okulda ki yöneticileri de şikayet et. Kadının çocukları dövmesine nasıl musade ediyorlar . Güvenlik yok mu. Bir de utanmadan uzlasın diyorlar. Hele bir görüntüler eline geçsin  direkt milli eğitime cimere git.

(28,451 puan) tarafından

Hiç bişey yok önlem almamışlar birde halen kameralar bozuk deniliyor ben kameralara bakılmasını istiyorum dedim polisler bakıcaz mutlaka dedi o zaman hepsi çıkar ortaya

0 oy
(4,726 puan) tarafından

Şiddeti asla savunmam ama biri de benim oğluma aynı şeyleri yapsa bende ağzını burnunu kırarım 

Bu arada darp edilen çocukların velileri ile konuş gerekirse onlarda şikayetçi olsun Yeni olduysa darp olayı çocukların ailesi gitsin darp raporu alsın cezasını da çeksin o kadın

(28,451 puan) tarafından

Konuştum hepsi yanımdalar gerekeni yapıcaklar onlarda

(4,726 puan) tarafından

İnşallah canım

0 oy
(672 puan) tarafından

Çocuklarımdan uzak olsun ama bende birilerini böyle dövmek içimdeki boksoru çlkararak tüm neqatiflerimden arınmak isterdim🤭 sana iyi fırsat çıkmış ben olsam aynısını yapardım asla vazgeçme  diuer velilerle de konuş onlarda şikayetçi olsunlar bence

(28,451 puan) tarafından
+1

Polis diyor sen boksörmüsün doğru söyle dedm yok valla inanmıuor kafasına yumruk atmışsın karnına tekme tomografi çekilmiş güldü oda boşver çocuklara vurduysa çok iyi olmuş dedi

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,261 göst.
12 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Ecrin6516. (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,672 göst.
13 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 1,025 göst.
26 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nur ela (3,799 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 529 göst.