+3 oy
593 göst.
Diğer kategorisinde (2,378 puan) tarafından

Oğlum 4 aylık. Gözümde çok büyüyor bu olay. Doktor ya ilk 6 ay yapılır dedi. Ya da 5 yaştan sonra dedi. Çok kararsız kaldım. Uyku problemimiz var ciddi anlamda. Zaten kizimda beni bu aralar çok yordu. Sünnet de gözümde büyüdü kısacası. Ne yapsam acaba fikirleriniz nedir? 

21 Cevaplar

0 oy
(1,986 puan) tarafından

İlk bebegimi 50 gunlukken yaptırmıştık, şimdi 1 aylık bebegim daha var onun için üroloji doktoruna sordum 1 yaşında öneriyorum dedi. İstersen bekle yaz sonu gibi yaptır hala havalar sıcakken biraz daha büyümüş olur belki kızın da yazın enerjisini daha rahat atarak yormaz seni çok fazla 

(2,378 puan) tarafından

Cocuk doktorumuz da ya ilk 6 ay ya da 5 yaş dedi. Sen nedenini sordun mu? Neden 1 yaş mesela?

(1,986 puan) tarafından

Küçükken sünnetleri ilgili komplikasyon gelişme riski daha fazla oluyor o yüzden dedi yani hatalı sünnet olmaması için pipisinin de biraz daha olgunlaşmış olması için 1 yaşını beklemeyi öneriyorum demişti, 5 yaşından sonra denmesinin sebebi de 2 yaşından sonra çocuklar anal döneme girdikleri cinsiyetlerini kesfetmeye basladiklari için herhangi bir müdahale travma yaratabilir diye o dönem sonlandiktan sonraya birakilabilir diyorlar, eğer oral dönemde yapılmaz ve çocuk anal döneme girerse o arada sünnet edilmemeli ve bekleyip anal dönem sonlandiktan sonra sünnet edilmeli deniyor 🙏🏻

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 467 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde .mmmm. (331 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 450 göst.
0 oy
1 cevap 132 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,734 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,949 soru