+5 oy
748 göst.
Diğer kategorisinde (1,571 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Selam kızlar bugün benim evlilik yıldönümümdü normalde eşim özel günleri asla unutmazdi çok romantik biri evde çiçeklerimi koyacak yerim yok ama bugün hatırlamadı akşama kadar bekledim oda beni deniyor sandım ama gerçekten unutmuş o kadar kalbim kırıldı ki normalde asla takılmam böyle şeylere hediye çiçekte beklemem ama evlilik yıldönümü benim için çok özeldi unutması beni çok üzdü bir yandanda düşündüm iki gün üst üste geceli gündüzlü çalıştı yorgunluktan mi diye düşündüm bende Bebek bakıyorum yorgunum uykusuzum unutmadım ama kendimi değersiz hissediyorum😔

Siz olsanız nasıl tepki verirdiniz?

37 Cevaplar

0 oy
(957 puan) tarafından

Yaşandı 😁 günleri karıştırmış ertesi gün sanıyormuş. Bende akşama kadar bekledim. O sıra maddi sıkıntı içerisindeyik. Hiç bir zaman senden yüksek beklentileri olan bi insan olmadım dedim. Bazen  bana Özel mesaj hazırlar kendisi. Göreselli ve yazılı. Onlardan bahsederek benim için yeterliydi dedim. Sustu. Sonra ben yatmaya gittim. Geldi sarıldı özür dilerim ama ben yarın sanıyordum dedi. İçimdeki öküz oturduğu yerden kalktı 😁 öncesinde az limoniydik bile isteye bi hazırlığı olmadı sanarak çok üzülmüştüm. Günleri karıştırması yada unutması bu kadar incitmez beni. Sende diyorsun canım benim yoğun çalıştı diye. Ki ihmal eden biride değilmiş. Bence üzülmüştür oda bu kadar kıymet verdiğini biliyorsa. Seneye çok çok çok güzel geçer inşAllah

(1,571 puan) tarafından

Kesinlikle öyle bende  sadece hatirlamasi gerektiğini soyluyorum her defasında az önce eşime bunu söyledim oda yan yanayız bundan önemli bişey yok dedi bişey demedim teşekkür ederim canım bu arada 🥰🌼

-Reklam-
0 oy
(5,507 puan) tarafından

Olabilir insanlık hali der gecerim

(1,571 puan) tarafından

Bundan sonra bende öyle derim artık 

0 oy
(1,116 puan) tarafından

Benimde 2. Evlilik yıl dönümümdü 2 gün önce. Eşim şehir dışında telefondan sadece dedi ki işte 2 değil birlikte 200 yılımızı kutlarız inşAllah falan beende amin dedim yani o kadar hiç üzerinde durmadık umursamadık ama tabi evde olsaydı bı pasta alıp kutlamasını beklerdim şehir dışında olduğu için durmadım hiç konun üzerinde takmadım da

(1,571 puan) tarafından

Ne güzel canım bunu demesi yeter artar bile benimde tam olarak beklediğim buydu 

(1,116 puan) tarafından

Tabiki biz kadınlar en ufak bir cümleyle mutlu oluyoruz 

0 oy
(905 puan) tarafından

Hiçbir şey yapamam. Çünkü ben de unutuyorum 

0 oy
(5,325 puan) tarafından

Kiz bosver takilma 

(1,571 puan) tarafından

Unuttum bile canım konu eşim olunca ona istesemde darılamıyorum

(5,325 puan) tarafından

MasaAllah subhanAllah Rabbim muhabbetinizi daim etsin 

0 oy
(6,776 puan) tarafından

Bizim için her gün özel o yüzden böyle şeyleri önemsemiyoruz

(1,571 puan) tarafından

Oda güzelmiş 🤍

0 oy
(736 puan) tarafından

Her zaman yapıp da bugün yapmadıysa dalgınlığına gelmiştir siz peki kutladınız mı sadece ondan mı bekliyosunuz

(1,571 puan) tarafından

Akşamı bekledim hatırlar diye sonra tadım kaçtı yarın kutliycam

0 oy
(711 puan) tarafından

Benim kızım evlilik yıldönümünden 1 gün önce doğduğu için unutamıyoruz ikimiz de

(1,571 puan) tarafından

Ne güzel 🤍

0 oy
(650 puan) tarafından

Mübarek 11 yıldır hıc hatırla zahmetinde bulunmadı 😂

(1,571 puan) tarafından

İşte koymuyordur artık sana😀😀😀 kutlasa şok olursun ama buda öyle bişey 

0 oy
(2,104 puan) tarafından

Her zaman öyle insan olsa eşine methiyeler düzerdim ama insanız o da insan evet insan kırılır tabi de uzatma derim ben o kadar öyle biriyse zaten telafi eder üzüldüğüne değmez 

(1,571 puan) tarafından

Yorgun olduğunu fark ettim hiç uzatmadim ama kırıldığımi belirttim küsmek çok saçma olurdu duygularımızı açıkça ifade etmek en doğrusu  

0 oy
(672 puan) tarafından

Evet benimki de geçen yıl unutdu.bende çok üzülmüşdüm .benim için dogum günü falan önemsiz en önemlisi yıl dönümü onuda unutdu.ama sadece kırıldım o kadar...

(1,571 puan) tarafından

Bende kırıldım ağladım hatta😀😀 bazen çok duygusal dusunebiliyoruz 

0 oy
(11,586 puan) tarafından

Vala hep unutuyo umrumda değil ben kendi kendime evlenmedim karşımdaki unutursa bende kutlamam dile getirmem takmam 

(1,571 puan) tarafından

Haklısın ama hep böyle oluyosa unutmuyordur özel gün kutlamayı sevmiyordur

(11,586 puan) tarafından

Yok unutuyo unuttum diyo sonucta insan eşini tanıyor unutuyo bildiğin ve 10 sene oldu hep unuttu sonra ben hayirlatinca telafi etmeye çalıştı bir şiirle 🫤

(1,571 puan) tarafından

Onudq böyle kabul etmek lazım en azından şiir yazmış onu yapmayan adamlarda var😀

0 oy
tarafından

Amaaannn takma bu kadar yarın öbür gün telafi eder. Acaba maddi olarak bu ay biraz sıkışık  olabilir mi canım sana belli etmemek için unuttum mu dedi Acaba? Gururundan  böyle bir yol izlemiş olabilir mi ?

(1,571 puan) tarafından

Hayir cnm onunla alakası olmadığına eminim gerçekten unutmuş 

0 oy
(10,426 puan) tarafından

Eşim hiç hatırlamaz ki unutsun😄

(1,571 puan) tarafından

En iyisi 😀😀

0 oy
(3,522 puan) tarafından

Yoğunluktandır canım telafi eder inşallah 🩷 benim abim de şimdiye kadar sadece geçen sene doğum günümü hatırlamadı ve aynı eşin gibi yoğun bir zamana denk gelmişti. Hatırlamak dediğim de bi arardı kutlardı o bana yeterdi😻 Allah nice mutlu huzurlu seneler versin 💐💖

(1,571 puan) tarafından
+1

Anlatmak istediğim buydu canım Allah razı olsun cümlemize inşallah 🌸🌼

0 oy
(894 puan) tarafından

Hiç evlilik yılı kutlamayan biz 🫢

(1,571 puan) tarafından

En iyisi 😀

0 oy
(911 puan) tarafından

Ogünü hatırlamak istemediğim için sorun yok 😂

(1,571 puan) tarafından

Niye kız 

(911 puan) tarafından

Uzun hikaye canım boş ver. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 284 göst.
16 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Esinsonmez (44 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 375 göst.
18 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepjdjdjd (341 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 908 göst.
+1 oy
18 cevap 402 göst.

Kategoriler

1,473,972 soru

24,132,327 cevap

334,107 kullanıcı

...