+2 oy
265 göst.
Diğer kategorisinde (176 puan) tarafından

İyi günler doguma cok az kaldı kayseri sehir hastanesinde özel oda nasıl Ayarlanır? Üçreti nedir nekadar süre önce neler yapmam lazım yanımda eşim kalmadı için 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Devlet hastanelerinde ücretle oda ayarlamak yok Bu zamana kadar hiç sordunuz mu. Eş kalması devlette çok zor bir durum belki odadan çıkmamak şartıya alabilirler. mesela Burda Gebe eğitime katılanlar tekli oda hakkı kazanıyordu ama o anki duruma göre değişiyordur

(176 puan) tarafından

Soracagım insallah

(1,993 puan) tarafından

Bu arada devlet hastalerinde belirli miktar karşılığı var özel oda tutma yani tek oda tutma diye bir şey var ben erken doğum yapmasaydım öyle yapacaktım 

tarafından

Hepsinde yok demekki iki şehirde ihtiyacımız oldu ama o kadar uğraşmaya rağmen bir şey yapılmadı

(1,993 puan) tarafından

Hmm anladım ben Bayburttayım ya burada vardı . Anne bebek oteli bile var mesela bebek Allah korusun yoğun bakıma giriyor ya annelere özel odalar falan var benim oğlum  sarılıktı işte hastane de kalmamız gerekiyordu orada kalmıştık annemle 

tarafından

Çok güzelmiş cidden anne bebek otelini de duymuştum ama denk gelmedim hiç. Ama varsa bile ben de alamazdım heralde günü belli olmadığı için 

(1,993 puan) tarafından

Bende alamadım çünkü erken doğdu biraz çokta erken değil de 37+4 te doğdu biz 38 39 da bekliyorduk ona göre oda ayırtacaktım nasip olmadı yine de özel oda gibiydi çünkü refakatçim olmadığı için yanımda eşim kaldı sağolsunlar izin verdiler eşimin kalmasına öyle işte çok konuştum ben ya yine çenem açılmış 😂

tarafından

Şehir hastanelerinde özel odalar bulunmakta ancak kimlere ve ne karşılığı veriliyor bilmiyorum 

tarafından

Hahaha yok ya. Ben de öğrenmiş oldum bir daha ihtiyaç olursa. Bir akrabam mardindeydi kimsesi yoktu o kadar söylemelerine rağmen vermediler maalesef. O yüzden hiç aklıma gelmezdi

-Reklam-
+1 oy
(1,510 puan) tarafından

Odalar artık genelde zaten iki kişi ikiden fazlasına izin yok Antalya Muratpaşa araştırma hastanesinde oldum tek oda yok mesela.Kimsemiz yok gelip giden olmuycak dersen dışarı çıkmaması şartıyla olur oda son anda doğum servisine solemeniz gerekiyor 

(176 puan) tarafından

Burda devlet izin vermedi ben eşimi istiyorum annemi istemiyorum strese girmek istemiyorum  sehir hastsnesine geleceğim olmadı

+1 oy
(176 puan) tarafından

Bilgidi olsn ?

+1 oy
(1,825 puan) tarafından

Bende Kayseri şehir hastanesin de doğum yaptım ama ücretli özel oda yok durumunu anlatırsan belki izin verirler 

(176 puan) tarafından

Durumu kime anlatmam lazım ? Dramı izah edecegim ne demem lazım.   Saglık sorunum var astım burun konkası. V.b say say bitmiyor annemi hiç istemiyorum yanımda.  Eşimin ailesinden daha önce teyze halası kaldı burnumdan geldi 

(1,825 puan) tarafından

Doktorunla konuş ne diyecek ona göre hareket edersin ben doğuma girdiğim de yukarıya bile almadılar bebek doğduktan sonra görmesi için izin verdiler ebeler degismediyse hepsi çok anlayışlıydı

+1 oy
tarafından

Ücretli oda vs yok olsa zaten herkes alır, ama dogumda her 2 saatte bir annen ya da kv gelip görüyor seni konuşuyorsunuz,  seni banyo filan ettiriyor, doğumdan sonra da hiç bir şekilde yanına almıyorlar esini görüş saati disinda

(825 puan) tarafından

Nasıl yok ben baya baya verdim kaldım 

tarafından

Hangi hastane?

tarafından

Eşini aldılar mı 

(825 puan) tarafından

Şehir hastanesi. Eşim gelip gitti ama yanımda annem kaldı eşim evde diğer kızımla kalıyordu ama sık sık geldiler ziyaret saati falan da beklemediler

+1 oy
(825 puan) tarafından

4 yıl önce 300 TL vermiştik özel odaya ama eşim kalmamıştı yanımda annem vardı es için ne derler bilmiyorum sormadık hiç 

0 oy
tarafından

Doktorla konuş ben gurbetteyim de kimse de ziyarete gelmesin o zaman eşinin kalmasına izin verebilirler tek kişilik odalarda benim öyle oldu erken doğum için yattığımda gurbetteyiz kimse yok dedik eşim 1 hafta kaldı yanımda 

(176 puan) tarafından

Gurbetteyimmm. Yalanda deyil. Eşim  bekçi.  Annem srhir dışında. Nigdede brn kayseriye gelfim eşimin ailesi ile küstü. Zaten istemiyorum yalan yok.  Konuşacağım dr ile dua edin ne olur . 

tarafından

İnşallah kabul ederler canım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 270 göst.
14 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 543 göst.
29 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Guzelkizim (1,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 423 göst.
16 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yenianne_tugce (1,758 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 139 göst.

Kategoriler

1,471,158 soru

24,094,958 cevap

332,025 kullanıcı

...