+3 oy
517 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

12 ay sonra adet oldum korku sardı acilen güvenilir bir korunma yöntemi atıyorum hap için adetim 3 gün sürüyor hangi gününde başlamam gerekir bilgisii olan var mı 

11 Cevaplar

+5 oy
(2,203 puan) tarafından

Kocadan kaç en güvenilir yöntem hahahhh 😂

tarafından
+1

😂😂

tarafından

Ya benimki ayrı uyumak konusunda çok hassas direk sorun yaratıyor bende çocuklari bahane edip o uyuyana kadar gitmiyroum adagahah 😀 ama kaç gün yer 

(2,203 puan) tarafından

Yemiyorlar 😂 kaç günü değil günü gününe ndndndn

tarafından

Sinirden stresten midem ağrıdı düşününce beynime kramp giriyor üçüncüyu

(2,203 puan) tarafından

Canını seviyorsan yani bence de kork 😂

tarafından

Ah bizim bu. Cilemiz nedir ya

-Reklam-
+2 oy
(3,825 puan) tarafından

12 aydır korunmuyo muydun 

tarafından

Ona koruma demeyelim de işte yöntem olmayan yöntemle

+2 oy
(2,248 puan) tarafından

Doğum kontrol hapına başlamayı düşünüyorsan, en etkili olması için adetin ilk günü veya en geç ilk 5 gün içinde başlaman gerekiyor. Adetin 3 gün sürüyorsa, en geç 3. gün başlaman iyi olur. Eğer bu süreyi kaçırdıysan, hapı kullanabilirsin ama ilk 7 gün ek korunma (kondom gibi) kullanmalısın. Eğer acil korunma istiyorsan, doktoruna danışarak başka yöntemler (spiral, iğne gibi) hakkında da bilgi alabilirsin. 

tarafından

İğne de düşünüyorum aslında ama bilemedm ilk ay bir deneyip yam etkilerine bakayım olmadı 

+2 oy
(5,673 puan) tarafından

Adet olmadan korunmadin ki kiz hic 

tarafından

Yok yavrum korunma olmayan yöntemle devam ettik oğlumun durumunu biliyorsun etkisini bilmediğim için bişey kullanmadım emziriyorum çünkü 

+1 oy
(23,433 puan) tarafından

Bugün dinledim bir haber. Bir kadın doğum uzmanı anlatiyodu. 20 yaş altında kullanılan doğum kontrol ilaçları kullanmayı bıraksan bile ömür boyunca depresyon riskini artırıyormus. Bunu duyunca korktum. 

tarafından

Ya bende Aybarsin durumunu biliyorsun yan etkilerinden endişe ettiğim için ilaç kullanmadım ama adet olunca artık bişeye mecburen başlamam gerek 

(23,433 puan) tarafından

Hani sen implant yaptiracaktin caz mi geçtin tamamen . Ben de istiyodum ama o da spiral gibi adet düzensizliği yapıyormuş. O yüzden ne gerek var o kadar para bayılıp 3 sene sonra geri cikarttirmaya diye düşündüm. Vazgectim

tarafından

Evet evet onu düşünüyordum sonra burda birkaç kişi okudum dayanamadım çıkarttım diyen kafam karıştı benimde 

(23,433 puan) tarafından

Ben de vazgeçtim ondan .

0 oy
(8,843 puan) tarafından

Neden korku sardı yoksa sen adet olmadan hamile kalınmaz mı sanıyordun. 

tarafından

Öyle sandığımi belirtedim 

0 oy
(14,125 puan) tarafından

Kız psikolojin bozulmasın olacağını varsa oluyo tabiki sen yinede korunda 5 senedir hap iğne bilmem Spral falan hiç bilmem kullanmam da 

tarafından

Ya bir tarafım öyle diyor ama önlem almak da şart 

0 oy
(7,513 puan) tarafından

3 senedir prezervatiften gidiyoruz bence en iyisi o. Yan etkisi yok en azından. Doktora spiral sordum adetin düzenliyse taktirma düzenin bozulur sürekli kanaman olur dedi bilemedim. Ben onu taksamda güvenemezdim sanırım. Bi ara hap denemedim oda ağır geldi kafamı kaldiramadim mide bulantısı halsizlik yaptı 

tarafından

Bende taktirsam bile güvenemem galiba sadece ona 

0 oy
(3,390 puan) tarafından

Yasmin kullanıyorum cnm, adetin 3 günü başlanıyor ve memnunum. Eğer kullanacaksan ilk ay prezervatif gibi ek koruma yapman gerekir Sevgi

tarafından

Emzirirken kullanılmıyor galiba canım oda ya bazıları hapın düzenli kullanımda çok etki ettiğini söylüyor 

(3,390 puan) tarafından

Evt unuttum Aybars beyi 🙂 Cerazette veriyorlar emzirene ama çok ara kanama şikayeti oluyor cnm,haberin olsun. Aynen saatine bile uy diyorlar n kadar doğru bilemiyorum

tarafından

Saatine uyarım rutin konusunda sorun yaşayan biri değilim oğlumun damlası da saati saatine veririm hergun beni korusun da işte bebeğim daha hassas sonuçta o nedenle erteledim ama çok da korkuyoeum ya :(

0 oy
(4,449 puan) tarafından

Eşim 2 sekilde de korunuyor. canım sen de öyle koruyabilirsin hap kullanmadım hiç ❤️

tarafından

Bende yan etkilerinden endişe ediyorum kullanmaya ama hicbisey hamile olmamdan daja kötü değildir diye düşünüyorum 

0 oy
(13,462 puan) tarafından

E adet olmadan önce korunmuyormuydunuz 🤓

tarafından

Ona korunmak demeyelim de geri çekilme :)

(13,462 puan) tarafından

Kız adet olmadanda hamilelik riski aynı yani hemde daha tehlikeli anlama imkanın yok hamike kalsanda

tarafından

Canım benim elbette öyle kırkı bile çıkmadan hamile kalan var . Ben oğluma da kızımdan sonra 12 ayda adet oldum ilk adette kaldım oğlumun göz tansiyonu var ve emiyor en azından adet olana kadar bekleyip etkisini bilmediğim şeyler yaptırmayı ertledim sadece 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 346 göst.
0 oy
2 cevap 181 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Happymommy (2,143 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,274 göst.
6 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Happymommy (2,143 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 212 göst.

Kategoriler