Negatif yazıyor başta ama anlayan yorum yapar
Hamlesiniz hayirlinolsun sanirim 12 haftalik kadar
Yok bence sanmıyorum o kadar geçen ay adet gordum çünkü adetim 1 hafta oldu geçikeli
Pardon ya 4 5 arası bissh olması lazım değerlere göre. Kusura bakmayın dikkat etmemişim.
Sağlıkla gelsin bebis
Sağol canım Allah razı olsun 🥰 🤍
Beta böyle hesaplanmaz son adet tarihinden hesap yapıcaksın canım hayırlı olsun
Sağol canım benim 🥰
Betan 2185 çıkmış aşko tebrikler bebiş geliyor ☺️
Sağol canım Allah razı olsun 🤍
İlk bebiş mi canım
Yok canım 3. Olacak kısmet olursa 🥰
Yaaa maşallah canım sağlıkla gelsin inşallah ❤️benim bir tane var ikinciye cesaretim yok 😂
Biraz büyüyünce istiyoru insan canım benim büyüğü 8 yaşında küçüğü de beş buçuk yani bunu da istedim
Evet maşallah büyükmüş canım çocukların.benimkide 2 buçuk yaşında daha.Ama kız olacağını bilsem şimdi yaparım ikinciyi 😂
Benim de 2 Side oğlan canım bende kız istediğim için istedim doğrusu tabi sağlıklı olsun hayırlı evlâd olsun hayırlısı ne ise o olsun 🥰
inşaAllah hayırlı sağlıklı bir de kız evladın olur inşallah canım ❤️☺️benim de bir oğlum var bir tane de kızım olursa ne güzel olur ama ya yine erkek olursa diye ikinciyi düşünmüyorum 😂erkek çocuğu çok zor ya
Vallahi öyle zor canım ne yapalım canları sağolsun iyi olsunlar 🥰
Hamilesin canım hayırlı olsun 2185 4 5 haftalık falan bir kadın doğuma git canım
Allah razı olsun canım randevu aldım 12 gün sonraya gideceğim inşallah
Hayırlı olsun canım ❤️ ❤️ 😘
Sağol canım 🤍
Çok yeni gebesiniz maşallah 🩵
Sağol canım Allah razı olsun 🥰
Amin ecmain kardeşim benim ❤️
4,5 haftalık kadar maax. 5 haftalık hamilesin 2185 degerin tabi bir haftaya inşallah kalp atışı alırsın 10 gün de olabilir.
Hayirli olsun . ❤️
Sağol canım benim Allah razı olsun 🥰
Degerin 2185 ve hamilesin canım hayırlı olsun neqatif yazan yer referans arlıgı 4 5 haftalık kadar minicik daha:)
Çok sağol canım Allah razı olsun 🥰 🤍
1,476,721 soru
24,173,335 cevap
335,974 kullanıcı