+1 oy
282 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar afedersiniz sezaryen oldum kırk çıktıktan hemen sonra ilişkiye girdiniz mi doktor bir uyarıda bulunmadı ama biraz daha beklemek gerekir mi dikişler için

8 Cevaplar

+1 oy
(4,039 puan) tarafından

Bana 2 ay yok dedi

tarafından

Bana bişey demedi ya

(4,039 puan) tarafından

Sen en az 1 wy yapma zaten kanama 40 gun oluyor 

-Reklam-
+1 oy
(8,305 puan) tarafından

Ben 1 ay sonrasına kadar hatta daha fazla olabilir cesaret edemedim 

tarafından

Ağrınız mı vardı

(8,305 puan) tarafından

Yoktu ama korkuyordum 😄

+1 oy
(1,510 puan) tarafından

Biz 2 ay düşünmedik hiç rahim anca kendini topluyor erken ilişkide gaz çıkışı genişleme gibi bazı sorunlar oluşabiliyor imiş 

tarafından

Doktor bir uyarıda bulunmayınca risk yok sandım

(1,510 puan) tarafından

Doğum dan sonra ki muayeni oldunmu için temzilendi mi doktor birsey deme diyse sen bilirsin ağrın yoksa 

tarafından

Muayeneye için çağırmadı

(1,510 puan) tarafından

Bilemedim şimdi ya ben 4tane sezeryan doğum yaptım hepsinde 20 günlük iken bide 40 im çıkınca muayene etti baktı korse kullanımı rahim kendini toplamış mi felan 

+1 oy
(2,404 puan) tarafından

4 ay oldu bizde de tık yok

tarafından

Neden peki

(2,404 puan) tarafından

Valla zaten merakı yoktu eşimin. Hiç yanaşmıyor bende artık ilgilenmiyorum 

(71 puan) tarafından

Ya zaten bebekti gazıydı uykusuydu meme tutmasi derken uykusuzluk da cabasi kimin aklina o is geliyor ki yada vakit bulan varmi cokta önemli bi durum degil ask sevgi en önemlisi bence erkek zaten o iş icin yaklaşmasın kadına gün icinde gelip öpüp günün nasil gecti yorgun musun diye sormasi bence daha kıymetli isini gördukten sonra yüzüne bakilmayan o kadar kadın varki...

(2,404 puan) tarafından

Benimki tam dediğin gibi bir erkek cnm. O iş dışında bana yüzde yüz yardımcı. Öğlen arasında bebege bakmak için gelir işten bende uyurum. Mesela şu an kanepede beline bata bata bebek sallıyor. Bende yumuşacık yatağımda burda geziyorum işte 😁

(71 puan) tarafından

Bak iste ne guzel kiymet veriyor sana yani o işi yapıp kpek çekse sana daha mi iyi kendini kullanılmış gibi hissetmez misin adam sen uyu diye kisacik molada eve geliyor daha napsin...

Bence evlilik o isten ibaret olmamali bu bilinçlede yaklaşılmamali..yatakta hatirlanilmak cok kotu igrenc bi durum

(2,404 puan) tarafından

Tabi ki haklısın ama birazda istenilmektedir güzel birsey. Bizimki hiç yanaşmıyor. :) ama alıştım bende istemiyorum artık. Böylede yaşanıyor sonucta

+1 oy
(2,395 puan) tarafından

İki sezeryan oldum ilkinde neyse ikincisinde çok zorluk yaşadım bebeğim şuan 8 aylık olmak üzere hala toparlanmadim desem yeridir. Ama ikisinde de 40. gün tam dolunca ilişki oldu eşim sağolsun 🤦😆

+1 oy
(10,018 puan) tarafından

40 gün gecti oldu benim ama zorlandım baya 8 ay oldu doğum yapalı yaram hala hasaz eskisi gibi değilim 

+1 oy
(6,892 puan) tarafından

Doktor 40 gün dedi bize ben sonrasında adet oldum zaten bide onu bekledik 

+1 oy
(6,541 puan) tarafından

Bizim oldu. 

Dogumdan sonra 10.gun ve 40.gun doktor kontrolu vardı. Hersey normal dedi,sorun yok dedi. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 154 göst.
27 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Evremm93 (17 puan) tarafından soruldu
+3 oy
12 cevap 644 göst.
4 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde nur2525 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 182 göst.
26 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yagmurkokusuuu.1 (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 322 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,833 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,186 soru

24,165,720 cevap

335,584 kullanıcı

...