+1 oy
373 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (955 puan) tarafından

Kizim aksam 5 bucukta uyandi 20 Dakika uyudu gece 9 bucukta uyudu guyya tekrar surekli uyandi hep salladim nerde yalnis yapiyorum  neden uyumuyor bana bir fikir verin butun kisisel ihtiyac larimi yapamiyom evlilik te bitmek uzere 

Varmi kesin bir uyku egitmeni isterse trilyon lar olsun yetrki bir duzen olsun

5 Cevaplar

0 oy
(735 puan) tarafından

Canım sallıyorum diyorsun ya işte o yüzden sürekli uyanıyor bebeğin kaç ayliksa ona göre uyku saatine uyku aralıklarına dikiat ediceksin desteksiz uyutucaksin besigine koyucaksin uyuyacak uyku eğitimde hep bunlara dikkat ediyorlar 

(735 puan) tarafından

Ben ilk oglumda uyku eğitimi almıştım birde sürekli uyku eğitimini araştırdım veremem tabi öyle bir bilgim yok sadeece genel hatları aynı 

Her gün aynı saatte uyandır aynı saatte uyut uyku aralıklarına uyku saatlerine dikkat et desteksiz uyut bir rutin belirle her uyku öncesi yap yapamazsan eğitim al derim ben uykusuzluk hem anne iicn hem bebek için gerçekten çok çok zor insanın hayatını direk etkiliyor ben zamanında çok çektim uykudan :)

(955 puan) tarafından

Ben bittim genel hicbir ozel ihtiyacimi yapamiyom tuvalate zor gidiyom esimle iliskimiz bitti bugun bir ton laf duydum ondan rabbim yardim etsin insallah kurban adadim uykusu duzene gitsin diye Allah buyuktur

(735 puan) tarafından

Uyku eğitimi al o zaman canım arastir eşin de laf edeceğine versin parasını sana yardım etmesi gerekirken laf etmesi ne kadar saçma çocuk ikinizin sonuçta ..

Melodiuyku 

Minigiminuykusu

Kundakuyku benim bildiklerim bı Instagramdan bak mesaj at fiyat sor sayfalarına bak kafana yatan birinden eğitim al 

(955 puan) tarafından

Para neyse verecem dedi insallah olumlu sonuc alirim

(735 puan) tarafından

Alırsın inşallah canım 

-Reklam-
0 oy
(955 puan) tarafından

Lutfen akil verin

0 oy
(5,668 puan) tarafından

Ayakta sallıyorsan uyumaz tabii. Sallamadan kucakta pışpışla dalabilir. Sonra yavaş yavaş kucağı da bırakırsın. Uyku eğitimi veren bir sürü danışman var ama ağlatarak zorlayarak uyutanları tercih etme derim.

Bir de çocuğun uyku ortamı da önemli. Gündüz salonda gece başka odada mı, ev sessiz mi, oda ışığı nasıl falan 

(955 puan) tarafından

Hayir emerek uyuyor uyandi emzirdim tekrar koydum baktim yine uyandi besikte salladim 

Sonra surekli kucakmi ister gece her uysndiginda 

(5,668 puan) tarafından

Bunu cevaplamak zor her çocuk bir değil. Kimisi temas bağımlısı oluyor kimisi daha özgür. Uyku eğitimi alabilecek aya gelmiş danışabilirsin uyku eğitmenlerine 

0 oy
(2,166 puan) tarafından

Kızım 4 aylık aynı durumdayız kaynanam sallamaya alistirdi bir ay burda kaldı ama yavas yavaş kırıyorum gibi önce sallamyi bırak sallamk zaten sana eziyet sürekli sallama alıştığı için uyku arasında onu bekliuor sende güzelce karnını doyur uyutmak için uğraşma bırak oyalansin iş yaparken yanında gotur belli bı saat ayarla uyku için  düzen olusturman lazım mesala şuan saat 2 ye geliyor baktın uykusu var iyice sıkıştırdı kucağına al başını oksa konuş yavaş yavaş dalsin uyku için ortamı hazirla perdeyi  çek mesela gündüz sesizlik olsun ilk zamanlar aşırı zor oluyo ama alisiyor . Ve emzirerek uyutmayi bırak mesela aç uykusu mi var guzelce doyur gazını çıkar her seferinde aman uyusun diye bırakma gaz sancısı sıkıştırdıgi içinde sürekli uyaniyorlar .  

(955 puan) tarafından

Hep emerek uyuyor her uyandiginda emziriyom ah ah nasil basaricam

(2,166 puan) tarafından

Önce her uyandığında emzirme bırak zaten büyükmus bırak bı iki saat aç kalsın uyutmaya çalışma önce kendin inan valla benim oğlum böle değildi ben anneliği şuan ogreniyorum 😂😂😂 çocuğum ne sakinmis uyurdu hiç zorluk cekmemisim kızım anamdan emdigim sütü burnumdan getirdi ama şu son bir haftadır alisiyo artık düzen kurcaz gibi basaririsin sende kendine inan

(955 puan) tarafından

Peki gece uyandığında nasıl uykuya döndüreyim tekrar

(955 puan) tarafından

Şimdi bu gündüz uykusuna yatırdım yarım saat olmadan uyandı geri Uyutmaya çalıştım emzirip uyumadı

(2,166 puan) tarafından

Ya uyanır uyanmaz emzirme zaten aç olsa kendi atılır şuan küçük değil ki uyandı bırak oynasın kendi kendine sen oyna biraz hemen yatırmaya uğraşma gazli olur uyandıktan sonra gaz masajı yap yüz üstü yatır kendi cikarsin hatta oyunca ver önüne  dikkat ecekici şeyler koy oyala yani hemen uyusun derdine düşme ikinizede eziyet onun 5 dk uyuması bile yeter ona 

(2,166 puan) tarafından

Gecede mesela uyanıyor aasla lamba açma gece lamabasi kullaniyomusun bilmiyorum ama kırmızı bı gece lambasi al . Emzir dalacagini dusunmuyosan emzirme konuş oyna masaj yap zaman geçir  sallayam uyusun deme kendine . Uykusu gelince zaten kendini belli edicek o zaman karnını doyur ama memede uyutma güzelce gazını cikara omzunda pispis pat pat yap direnecek ama uyucak elinde sonunda 

(955 puan) tarafından

Peki gece onunla konuştuğum vakitte sürekli onu istemez mi aynı saatte kalkıp veya uykusu tamamen açılmaz mı

(2,166 puan) tarafından

Zaten uyumicagini anladin zaman yap bunu sallamaktam iyidir bence gece uykusu nasıl dal kalk mi yoksa 3 4 saat uyumuyor mu benimki  12 de uyuyop 2 de uyanıyor saat 5 kadar imkansız uyumaz yeni alıştı bunada 

(955 puan) tarafından

Ben uyku egitimi alicam kesin seride samurkas var cok meshur birinden destege ihtiyacim var 

(955 puan) tarafından

Yok canim hic dalamiyor besige koyuyom uyaniyor tuvalate gidiyom ciglik basiyor

(955 puan) tarafından

Yarim saaat bile uyumasi hayel

(955 puan) tarafından

Sizinki emzik tutuyor mu benimki tutmuyor 

(2,166 puan) tarafından

Benimkide tutmuyor . Sallamayi bırakarak başla bencr sen ve uyku eğitimi al tek başına basaracagina inanmiyosan

(955 puan) tarafından

Tek basima imkansiz destege ihtiyacim var psikolojim kaldirmaz zaten coklu besin alerjisi var 

(955 puan) tarafından

Simdi konustum uyku egitmeni ile kim west uyku duzeni yapacagiz insallah fayda eder

(955 puan) tarafından

Fiyat 25 bin mis cok pahali ya 

0 oy
(26,026 puan) tarafından

Allah yardimcin olsun senin canim.ben son gunler cekmeye basladim zorluklar . İnan yemek yemeye bile vaktim olmuyor. Kendi kendine oynuyan bebegim bir anda alev topu olmus. Sen geldin aklima ben buna sabredemiyorsam sen dogdugundan beri nasil yapmissin helal olsu valla. Anne olmak cok zor☹️

(955 puan) tarafından

Sen bide beni görsen Nene gibi oldum evin icinde banyo tuvalet kisisel ihtiyaclar hepsi lux oldu bana agliyom suan bide esimin tiribi var tabi ayri yatiyom diyor

(26,026 puan) tarafından

🥺🥺🥺yaa kıyamam.gecicek bu gunlerde elbet ama insanda psikoloji kalmiyormus ya. 

Benim evi su an ciddi anlamda *** goturuyor.

Dus almam gerek esim gelmesini beklemeliyim . Kizimi o baksin ben giriyim

(955 puan) tarafından

Evi artik *** göturuyor benide artik *** göturdu emzirmeyi  bile birakmak istiyom artik 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 347 göst.
0 oy
2 cevap 105 göst.
+1 oy
4 cevap 116 göst.
0 oy
12 cevap 588 göst.

Kategoriler

1,469,725 soru

24,076,444 cevap