Herkese günaydınn🌞
Ben kocayı ve oğlumu gönderdim ayılmaya çalışıyorum bugün evi temizliycem keyfim limoni sağolsun insanın böyle kocası olunca morali her daim sıkkın oluyor ama yıkılmadım ayaktayım 🙃 sizler nasılsınız bugün neler yapıcaksınız?
Kızı okula gonderdım etrafı az topladım uyuyayım dedım bebiş uyandı
Öyle oluyor genelde bir işe başlıyım diyorum bende çocuklar engel oluyor
Uyuyordum hastaneden aradılar kızım için gidebilecek miyim gidemeyecek miyim bilmiyorum öyle bekliyorum 😬
Hayırdır kız ne için aradılar
Tahlil verdik kilo almıyor diye vitaminleri düşük çıkmış gelişmiyor çocukta onun için aradılar gastro bölümüne yönlendirdi yatis verdiler
Eşimi yolcu ettim miniğimi doyurdum büyük oğlumu şimdi doyurucam bugün kitafet yikama günüm +merdivenleri silicem öğleye kadar bitirmem gerek öğleden sonra babami yolcu edicem babam gitmeden merdiven balkon yikanmasi lazım öğleden sonra da çocukların dolaplarına giricem ablam oğlunun küçülenlerini büyük oğluma küçük kızının kileride miniğime yolladı sağ olsun (biz kendi aramızda döndürüyoruz kıyafete para pek vermiyoruz büyük oğlumun küçük gelenlerinide ben topladım ablamın kızına yollayacam
En son mutfak kalacak mutfaktaki işlerimi yaparken de akşam yemeğini yapıcam ☺️
Şimdi bi sıgara kahve molası verdim balkonda yayildim babam varken çocukları bakıyor kafam rahat 😁
Bizde kuzenlerim ile kendimiz için hep öyle döndürürdük birbirimizin kıyafetlerini giyerdik kuzenim de benim çocuğuma veriyor arada 😊 senin enerjine hayranım Büşra maşallah diyeyim
Kardeşler arası bizde yapıyoruz canim güzel kullandıktan sonra hiç bir şey olmuyor ben pek kendiminkilerden yollayamiyorum ama abalminkileri ben alıyorum çünkü benimkiler onlara olmuyor dogumlarinda aldıkları kilolari vermediler
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️ ☺️
Enerjik olmayı evimle uğraşmayı seviyorum terapi gibi geliyor bana 🤣
Süpersin canımmm örneksin bize 😃
Teşekkür ederim cnm ♥️ çamaşır bulaşık balkon merdiven bitti 🤣 bi kurutmanın bitirmesi ve dolaplar kaldı 🫣🫣🫣
Ohhhh süper iyi eğlenceler canımmm tatile mi gittiniz
Evet canım bu son günümüz çıkacağız öğlen :)
Nereye gittiniz canım hiç tatile gitmedim içimde ukte ise girdim şimdi 2 3 günlükte olsa gitmek istiyorum
Sapanca canım burası kış tatilinde genelde tercih ediliyor sıcak havuzlu
Bize yakın canım orası 2 saat falan galiba memnun kaldinmi
Kaldık canım biz her sene kışın geliyoruz buraya farklı yerlere
@Annesininmasali sen nerdesin kız 2 saat ☺muhtemelen senle yakınızdır
İstanbul falandır kız. Bizde 2.15 İstanbul’dan gittik
Olabilir ☺
Ne kadar ücreti gittiğiniz yerin ??
Ramazan olduğu için uygun fiyatlar 4.500 E kaldık. Kahvaltı dahil
Zonguldak canım 2 diye biliyorum ama yanlış mı söyledim acaba 😂
Zonguldak neresinden. Eşimde alaplıdan:)
Merkez canım
Zonguldak merkez mi :)
Evet canım 😂😂
Hayirli sabahlar
Oglum hasta bugun 3uncu gunu hizlica corbasini isitip yedirdim ilaclarini verdim derken esjm geldi ramazan kolisi vermisler Allah razı olsun onlari yerlestirdim ayilmaya calisiyorum hala kendime gelemedim seytan diyo bosver git yat ver cocuga telefonu onu da yanina yatir gerci temizlik yapmicam yemegim de var
Sen ayqktasin en azından.
Ben yıkılmadım ama ayaktada değilim 🥲
Bebe uyumuyorum islerim bitti sayilir ev silmek ve banyo yikamak kaldi.
Kırılmadı kız azıcık çizildi. Tabi öyle bırakmazdım bende ama sadece hasarı neyse verelim deseydi almak zorunda kalmazdık belki. Ama olan oldu tabi geçtii
İlk defa başımıza geldi ya ondan tuhaf olduk. Bi kaç ay önce de markette ilk defa bağırmıştı öyle kalmıştık hiç yapmadığı şeyler yapınca bizde şoka giriyoruz 🥲
Ahaha kiz markette ilk defami bagirdi. Benimkisi daha 8 aylık bir bagiriyo gormen lazim. Evde markette sesi kisilana kadar. ,sjsjsj
Keşke bizimki de arada bağırsaymış alışırdık ahahah
Kiz kendin nasıl yapiyon sehpalari. Bu bacinada şöyle belki yaparim😁
Belki memlekette yaparsın anca canım. Sehpa kalınlığında ağaç kesiyoruz vernikliyorum internetten ayak alıp takıyoruz.
Gunaydinnn esim ise gitti.kizimi okula biraktim geldim,hava misss temizlik yapiyorum burda badem agaclari cicek acti yesillikler cikti cok guzel hava🌺
İşteyim yine mide bulantısı var ramazan boyunca rutin artık 😁 ilk defa yemeğim ertesi güne de yetmenin mutluluğu var ve yemek yapmayacam ( genelde az yaparım ve hepsi biter) bi evi süpürürüm gidince bide çocukları yıkarım
Kolay gelsin
Bende ayilmaya çalısıyorum moral sıfır kızimla ben hastyin eşimle konusmuyoruz o anası hastanede oraya gitti bende kendime gelirsem temizleye gircem
Geçmiş olsunnnn
Günaydın canım. Bende kızımı okula götürdüm o ara eşim geldi işten. Gelir gelmez balkonu yıkadım.. balkon tarafundaki kapı pencereleri köpürtüp yıkadım. Acıktım ( regl olduğum için oruçlu değilim) benle oglanlara tost yaptım. Oğlanın bitirmesini bekliyorum yesin uyutacam. Sonra diğer günlük işlerimi yapacam.
Günaydın kizlar bende yeni kalktım oğlanın karnını doyurdum dün temizlik yaptığım için bugün isim yok rahatım bugün çamaşır yıkayıp asacam tamam sonra oğlanı parka falan götürürüz eşimle bu havaları degerlendirelim
1,488,583 soru
24,332,417 cevap
345,712 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın