0 oy
480 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (874 puan) tarafından

Kızlar 5 yaşında bir kızım var ve ikinci çocuğu çok istiyorum. Şuan çalışıyorum evim anneme çok yakın ben yokken annem bakıyor veya eşim  3 vardiya ama işim rahat hastanede çağrı merkezinde çalışıyorum kız kıza gece vardiyasinda uyuma şansım var baskıcı bı yer değil yani başımız da duran biri de olmadığı için 8 saat rahat rahat çalışıyorum. Ve yeni ev aldık kredi ile aylık 30 bin ödemesi var ben çocuk istiyorum eşim de biraz daha çalış araba alalım bırak işi o zaman Allah verirse çocuk yaparız diyor araba alabilmemiz için 2 sene daha çalışsam yeterli olucak eşimin maasi yüksek bana 2 sene daha destek ol hem borcumuz azalır hem arabamizi aliriz diyor ama bende çocuk çok istiyorum kızım da çok istiyor ona haksızlık gibi geliyor siz olsaniz bu şartlar da işi bırakıp çocuk sahibi mı olmak isterdiniz biraz daha mı sabrederdiniz 

21 Cevaplar

0 oy
(1,121 puan) tarafından

Benimde oglum 3yasinda oldukda herkes diyordu neden ikinciyi dogurmuyorsun oglun yalniz buyuyor.Ben istemiyordum o zaman az maasli iste calisiyordum.Calisa calisa sinav verdim sonra işimi deyistim ve o iste en az 1yil calismaliyimki izne ayrilip para ala bileyim.Bende oyle yaptim ve simdi oglum 6yasinda kizim 1aylik.simdi 4aylik izne ayrildim sonrada ucretsiz izne ayrilcam 2yasina kadar sonra yeniden isime devam ede bilirim

-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 205 göst.
5 gün önce Ev & Yaşam kategorisinde Cahillesohbetikestim (55 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 109 göst.
6 Ağustos 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Prensannesi.. (536 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 378 göst.
+1 oy
2 cevap 145 göst.

Kategoriler

1,474,970 soru

24,147,534 cevap

334,721 kullanıcı

...