+6 oy
730 göst.
Diğer kategorisinde (458 puan) tarafından

Selamun aleyküm güzel bacılarım napıyorsunuz ben hala hastanedeyim doktorumuz tedavi 5 günü tamamlaması lazım dedi çarşambaya kadar burdayız kızım bugün bin şükür daha iyi baya kendine geldi analı kızlı Nescafe yaptık içtik orucu da yan tarafa bir hasta geldi kadın da oruçmuş yemek saatinden sonra geldi bianda yatış vermişler ev sahibim de kızartma makarna salata yapmış yollamış Allah razı olsun Allah ne verdiyse kattım yandaki oruçlu bayanı da çağırdım vicdanım el vermedi tek yemeye o açken eşim. Geç gelecek ama beklerim dedi alalh ne verdiyse yiyelim dedim benim odsda yedik kalabalık içim bi huzurlu oldu dedim sahuru da birlikte yapalım olur dedi az da olsa sıkıntım geçti şimdi duş aldım kizçemle uznaiyoruz size yazim dedim siz ne yapıyorsunuz 

12 Cevaplar

+2 oy
(9,640 puan) tarafından

Allah kabul etsin inşallah kızımı sallıyorum bende 

(458 puan) tarafından

Aminn inşallah Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim hemencik uyur inşallah prensesimiz😘

-Reklam-
+2 oy
(921 puan) tarafından

Geçmiş olsun rabnim şifa versin sevindim karnın doymuş Allah kabul etsin bol bol bizede dua et 🤗

(458 puan) tarafından

Gerçekten ev yemeği gibisi yok 3 günde özlemişim sürekli evde yaparım dışardan pek sevmem çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ederim tâbi 🤲 Rabb'im ne müşkülün varsa gidersin inşallah rabbim gönlünüze göre versin inşallah kardeşim benim 🤲😘

+2 oy
(14 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun Allah kabul etsin bende yarın hastaneye gideceğim onun stresini yaşıyorum kızım uyudu ben tv izliyorum hemde burda bakınıyorum

(458 puan) tarafından

Gerçekten yorucu hastne işleri benim kızda yanında uzandım sarılıp uyur şimdi evde olsa erken uyuyor da burda düzen kayıyor haliyle çok teşekkür ederiz Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim ☺️ ❤️ 

(921 puan) tarafından

Ne için yatmıştınız

(458 puan) tarafından

Kanda yüksek enfeksyon kusma ishal yüksek ateş boğaz enfeksiyonu karın ağrısı 

(921 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım tekrardan

(458 puan) tarafından
+1

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim ☺️ 

(921 puan) tarafından

Sendende Allah razı olsun 😍

(458 puan) tarafından
+1

Cümlemizden inşallah ❤️ 

(14 puan) tarafından
+1

Amin cümlemizden inşallah

(156 puan) tarafından

Bnm kızımnda kanında enfeksiyon çıktı siz enfeksiyonun kaç olduğunu biliyor musunuz benim kızıma yatış vermediler serum verdiler antibiyotik verdiler ondan sonra eve gittik ama eve geldğmzde ateşi 38 kadr çıktı ateş düşürücü verdim düştü ama şuan ateşi yok ama birden bağryo acaba karnı mı ağryo ishali var ama kusması falan yok 

(156 puan) tarafından

Lütfen bana yazar mısıznz gerçekten çok merak ediyorum kızm bağırarak birden uyanıyo birden bağryo ne yapacağımı bilmiyorum 

(458 puan) tarafından

Benim kızımda uyuyor ağlayarak uyanıyor aaa karnım diyor değeri 195 çıktı çocuk acil uzamn cerrah hepsi aşırı yüksek dedi yatış verdiler 100 bile çıksa yüksek onuda yatırırlar senin kızınki kaç biliyor musun benim 

(156 puan) tarafından

58 kanda ki değeri 

(458 puan) tarafından

Yüksek değil 

(156 puan) tarafından

Evt çok şükür hemen erkenden götürdük erken teşhis olmasaydı belki kızmnsa öyle olrdu

+2 oy
tarafından

Ayy ne güzel düşünmüşsün Allah razı olsun orucunuzu da kabul etsin canım kuzuya da Rabbım acil şifalar versin inşallah daha da iyi olacak Allahin izniyle 🤲🥰

(458 puan) tarafından
+1

Amin inşallah cümlemizden kadın su istedi önce niyetliyim orucu acacam su verir misin eşim gelsin verim dedi öylelikle öğrendim bende amin inşallah çok teşekkür ederiz güzel ablam Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah 🤲 ☺️ 

tarafından

Senden de canım benim 🥰

(458 puan) tarafından

Amin inşallah cümlemizden ablam 

(163,515 puan) tarafından

gunaydinn din diiiin diiiiiiinnn

tarafından

Günaydın laa canin mi sıkılıyor 😂

+2 oy
(3,905 puan) tarafından

Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu kardeşim çok sevindim kızının iyi olduğunu çok şükür Rabbime bide maşallah ne güzel yapmışsin güzel yürekli insan ❤️✨❤️☺️bende tam sana yazacaktım acaba ne yaptı diye 

(458 puan) tarafından

Teyze gibi teyze bee😘❤️Merak eden birçok kişi var Allah'ım hepinizden razı olsun inşallah hem haber edeyim dedim hemde sohbet edelim dedim 

(3,905 puan) tarafından

Allah razı olsun inşallah kardeşim benim iyi ettin haber etmekle benim biraz canımı sıktılar sabahtan beri o sözden dolayı o kadar etkilendim ki eşim bile bana sordu ne oldu diye anlattım durumu bana şu cevabı oldu öyle sözleri insanları takıp niye stres yapıyorsun ki çevremizdekiler yetmezmiş gibi bide oradakilerin dediklerini boşver dedi neyse o kişiyi Allah'a bıraktım kendimi de Rabbime emanet ettim aramızda ki hükmü versin inşallah ama suç benim zaten yazmayacaktim 😔

+2 oy
(14,125 puan) tarafından

Aleyküm selam sevgicim

Çok sevindim kızının iyi olmasına Rabbim beterinden korusun ne güzel arkadaşta bulmuşsun kendine bunada ayrı sevindim 🥰

Rabb'im tüm hastalara şifa versin içindede senın prensese çok öptüm kızını😘

Allah'a emanet olun canım❣️❣️

(458 puan) tarafından

Amin inşallah güzel Ablam mesajın içtenliği beni benden aldı  tam istedim gibi arkadaş da naif tatlı dilli Rabb'ime düşkün biri çok teşekkür ederiz teyzesi bizde seni öpüyoruz sende Rabbime emanet ol kardeşim ☺️ ❤️ 

(14,125 puan) tarafından

MaşaAllah canım Rabb'im gönlüne göre vermiş ne güzel 🥰

Hayırlı akşamlar olsun ❣️❣️

(458 puan) tarafından
+1

Gerçekten öyle hayırlı akşamlar güzel ablam ❤️ ❤️ ❤️ 

+1 oy
(3,383 puan) tarafından

Aleyküm selam cnm. Diğer postla bir yazayım ☺️ İnşAllah yarın daha da toparlar. Arkadaş bulmana çok sevindim, sıhatler olsun bu arada ❤️

(458 puan) tarafından

İnşallah dünden çok çok iyi bugün ağrısı yok bin şükür bende çok sevindim burası tek çekilmez kahve çay sohbet vakit geçiyor öyle çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 🤲 ☺️ 

(3,383 puan) tarafından
+1

Çok şükür cnm 🤲🏻Hepimizden inşAllah

(458 puan) tarafından

Amin inşallah 🤲

+1 oy
(6,894 puan) tarafından

Bizde şimdi kardeşimden geldik iftar yaptık uyursa eğer oğlumu uyutucam Rabbim verene daha çok versin sevindim senin için kendine iftar arkadaşı bulmuşsun sahurda bereketli olsun inşallah

(458 puan) tarafından

Ne güzel kalabalık olmuştur kalabalık sofraları çok severim tek başıma yemek yemeyi hiç sevmiyorum uyur inşallah hemencik benim kızda uyumadı çizgi film izliyor aminn inşallah Allah razı olsun inşallah 🤲 ☺️ 

(6,894 puan) tarafından

Biz üç kardeşiz kuzenler falan da vardı kalabalıktık kızında daha iyi olur inşallah sende evine oğluna kavuşursun 

+1 oy
(2,404 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun cnm Allah kabul etsin orucunu. Tez vakitte sağlıkla evinize gidersiniz inşallah 

(458 puan) tarafından

Ayyy inşallah tek istedim o oğlumu 🥲evimin dağılmasını temizlik yapmayı herşeyi çok özledim  çok teşekkür ederiz Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim ❤️☺️

0 oy
(5,259 puan) tarafından

İyi olmuş canım yalnız kalmamışın ne güzel. Ev sahibindende Allah razı olsun. Ne güzel düşünceli 

(458 puan) tarafından

Aynen sevindim valla tek başına vakit asla geçmiyor şimdi de sahur yaptık ev sahibim öyledir kızı gibi görüyor beni Allah razı olsun inşallah 

0 oy
(1,248 puan) tarafından

Allah şifa versin. Afiyet olsun sizlere

(458 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲 🥰 

0 oy
(1,468 puan) tarafından

Ne güzel canım sevindim inan senin adına Allahım tekrardan şifa versin inşAllah :) ❤️

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 350 göst.
13 Temmuz 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nz_00 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 472 göst.
17 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 518 göst.
11 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 575 göst.

Kategoriler

1,476,273 soru

24,166,918 cevap

335,652 kullanıcı