+1 oy
460 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

3 sene olacak dava devam ediyor eşim çok kötü hakaret küfür iftiralar yalanlar mahkeme sürecinde de çok yıprandım hem ben oğlum ailem bunlar 1 ay önce barışmak istediler kabul etmedim numarası engelli bende işyerinden arıyor bu aralar hiç açmadım bugün yine aramış eczaneden telefon bekliyordum o yüzden açtım ama eşim çıktı nasılsın dedi iyiyim sen nasılsın falan çocukla ilgili konuştuk çocukta alerji vardı ben hep götürüyorum zaten hastaneye pedegog randevusu var diye aklı sıra iyi baba rolüne girmeye çalışıyor ben hiç birşey olmamış gibi konuştum gayet normal Bir şekilde nasıl böyle yaptım diye kendime kızıyorum şuan 

4 Cevaplar

+3 oy
(4,860 puan) tarafından

Ciddi ciddi sorman peki. Elbette konuşacaksın yahu çocuk var ayrılmanız anne babalıktan çıkmanız anlamına mı geliyo illa düşman mı olacaksınız, çocuğun durumu hakkında ömür boyu ebeveynsiniz, her zaman irtibat halinde olup cocuk hakkında fikir alışverişi yapacaksınız ister kabul et ister etme ZORUNDASINIZ 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Normal konuşun bence cocuk bu ayrılıktan en kötü pay alan kişi oluyor. Bi bağ var mecburen yuzyize bakacaksınız. Bence oturun sakin sakin konuşun.  Artık kavga etmeyin madem boşanmak isteniyor evlilik kadar boşanma sonrasi da önemli velayet sende dahi olsa illaki yüzünü göreceksin. Neden bosaniyorsunuz bilmiyorum ama cocuk için sakin ve mesafeli olmalısınız tahrik olmamalisiniz.  Evladınız için bosandin8z ama yinede dengeler pek değişmedi olarak algılamali istediği an anneyi istediği an babayı görebileceğini inanmalı ikinizden birisij8 kaybetme dusunces8 yıpratır onu . Naçizane fikrim 

tarafından

Barışmak istiyor artık ama ben istemiyorum onun aradığını bilsem yine açmazdim eczane aradı diye düşündüm işyerinden aramış bana o kadar kötülük yapmasına rağmen hiç birşey olmamış gibi normal Bir şekilde çocuk hakkında konuştuk kendime şaşırıyorum şuan niye konuştum diye ama yüzünede kapatsaydim yakın zamanda pedegog randevusu var çubuğun velayeti için pedegoga bu durumu anlatabilir di i yüzden de kapatmadim direk yüzüne ama bilemedim haklısın çocuk olduğu için hayat boyu muhatap olmak zorunda kalacağım 

tarafından

Cocuk için sakın kalmakta fayda var canım hem sen hemde evladın içim öncelik evlat tabiki . Sınırı koyun tabi dönüş umudu olmasın tatlı dille konuşun gerekirse istediği kadar sinirlensn köprüyü geçene kadar evladınız büyüyen e kadar fazlada yüz göz olmadan mesafeli muhatap olunmasinda sakınca yok  bence ama hala eşiniz boşanmak istemiyor umudu var onu affedeceginizden 

tarafından

Aynen maalesef konuşmak zorunda kalıyor insan evet barışmak istiyor şuan umutlanmista olabilir konuştuğum için ama affetmeyi ve barısmayi düşünmüyorum haketmiyor

tarafından

Sebebi be canım şiddet mi aldatma felan mi özel değilse 

tarafından

Şiddet te yok aldatmada ama psikolojik şiddet var en Ufak bir tartışmada ailesini arar alt üst otururuz ailesiyle onları toplar onlarla beni kötüler bununlada yetinmez ailemi arayıp şikayet eder her defasında kovar aileme gelin bunu götürün der maaşını annesine verir hepsini telefon faturamı bile  ailem öder market pazar alışverişi için cüzi bir miktar verilir çok cimriler annesi ne kadar verirse ailemi eve almaz kendi anasının evinden çıkmaz aşırı anneci oğlumla ve benimle ilgilenmez hepsini yine kabul ettik ama en son abim Vefat ettiğinde daha 10 gün olmadan ailesiyle şehir dışına düğüne gidecekti yatılı kalacaklar bende anneme gideyim dedim yok dedi gidemezsin banane abin ölmüşse kovdu evden oğlumla 3 senedir ailemdeyiz mahkeme sürecinde de çok iftiralar yalancı şahitlik yapmışlardı o kadar çok şey var ki anlatsam sabah olur 

tarafından

Allah büyük canım adam anneciyse zaten iş başlamadan bitmiştir.  Es arkasında durmayandan hayır gelmez bosver anasının kucağından almışsın belli ki aldığın gibi koy anasının kucağına da rahatlasın ikiside.  

Bu dünyada yalancı şahitlik etsinler öteki dünyada o dilleri hepsinin ateşine odun olacak merak etmesinler. 

tarafından

Aynen aşırı anneci evini eşini çocuğunu yuvasını bilmiyor ben barısmayi kabul etsem bile o binaya geri dönmem kiraya çıkarım ama yine değişmez her fırsatta annesine gider biliyorum değişmeyeceğini bildiğim için affetmiyorum güvenmiyorum ona 

+1 oy
tarafından

Eski esin değil hala esin.

tarafından

Doğrudur 

tarafından

Birsey olmamış gibi davranmak onu daha da küçültür en iyisi yaomissin

tarafından

Aynen kuzenim de aynısını söyledi vala 

0 oy
(3,852 puan) tarafından

Dünyanın iki öbür ucuna da gitseniz, ortak çocuğunuz var. Bir şekilde iletişiminizin zaten olması lazım. Sadece aradaki bariyeri korumak lazım. 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 572 göst.
4 Şubat 2024 Diğer kategorisinde BetusMoms (4,419 puan) tarafından soruldu
+3 oy
36 cevap 1,494 göst.
4 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Misafir246 (38 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 220 göst.
0 oy
46 cevap 1,355 göst.

Kategoriler