+2 oy
178 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,506 puan) tarafından

Dün gece de yazmıştım. 6 yaşında oğlum antibiyotik kullanıyor ama dün gece birde bire ateşi çıktı. Bir şikayeti de yoktu. Acile götürdük kan idrar bakıldı serum takıldı eve geldi tekrar ateş. İlaç filan da yazmamış evde bebeğimin calpol ü vardı onu veriyorum.  Ne yapmalıyım bu durumda sürekli nemli bez koyuyorum düşüyor biraz sonra tekrar çıkıyor.

3 Cevaplar

+1 oy
(1,639 puan) tarafından

Bi duş aldırın yarın sabah polikliniğe götürün bence acil çok bişey yapmıyor 

(2,506 puan) tarafından

Yarın da cumartesi ama

(1,639 puan) tarafından

Aaa evet özele götürme durumun varsa bazıları öğlene kadar açık oluyor 

(2,506 puan) tarafından

Götürmeye çalışırım 

-Reklam-
+1 oy
(4,563 puan) tarafından

Bazen hastalık ateşi sonradan çıkabiliyor calpolu 1 buçuk ölçek şeklinde vermelisiniz büyük olduğu için yarın olmadı acile götürün geçmiş olsun 

(2,506 puan) tarafından

iki ölçek veriyorum zaten ama sanki yine fayda etmiyor ıslak bezlerle düşünüyorum bezleri alınca yine çıkıyor. 24 saati geçti ateş var. 

+1 oy
(767 puan) tarafından

Bence bi özele gidin oglum hastalandı 3 gün acile gel git yaptık ayakta duramıyordu özel bi serum yaptı o gün ayaklandı bundan sonra dedim hastalanınca param olmasada bişekilde bulup götütecem diye çaresiz kalıyoruz onlar ateşli baygın yatınca

(2,506 puan) tarafından

Acilde de serum takmışlar eve geldi iyi bir saat geçmeden yine çıktı ateşi. Söyledim eşime özele götürelim diye doktor antibiyotik bitince geçmezse gidin demiş

(767 puan) tarafından

Valla düzelmezse git acil vermeyipde özel ne veriyorda iyi oluyobu çocuklar

(2,506 puan) tarafından

Hala düzelmedi götüreceğim bu gidişle hala bir çıkıyor bir iniyor ateşi enerjisi biraz daha iyi bugün düne göre ama ateş sıkıntı 

(767 puan) tarafından

Özelden çıkarken bebeler düzelerek çıkıyor para her kapıyı açar derler ya galiba öyle oluyor

(2,506 puan) tarafından

Galiba şimdi biraz düştü ateşi bakalım inşallah çıkmaz benimde pertim çıktı iki gündür 

(767 puan) tarafından

Öyle oluyor onlar hasta olunca biz perişan oluyoruz zor Allah yardımcın olsun canım 

(2,506 puan) tarafından
+1

Amin. Allah razı olsun 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 149 göst.
+3 oy
14 cevap 226 göst.
19 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 105 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Evrim.34 (601 puan) tarafından soruldu