Biraz dünden yemegim var yanina ispanak mi kavursam ya da karnıbahar mı kizartsam ben akılli sahuru kalkamadim ac susuz niyetlendim ondan gozumun onunden bir surü yemek geciyor :) siz neler yapicaksıniz
Kendimiz dışarda yicez bugün ama yan bahçedeki komşum yatalak hasta kocası oruç tutuyor kadın kalkamıyor o yüzden oraya yemek yaptım fikir olur belki
Mercimek çorbası
Mantı
Efelek sarması
Fırında sebzeli but
Pirinç pilavı
Şekerpare
Salata
Sen ne güzel kalplisin Rabbım o güzel gönlüne göre versin inşallah canim ellerine kollarına sağlık 🤗💜( yorumunu okuyunca yazmak istedim öyle )
Ya güzel kalpli kuzum 😍 eline koluna sağlık Allah kabul etsin melikem 🌸
@Gastamonlummm teşekkür ederim canım Allah razı olsun amin cümlemizin inşallah 💗
@UyurGezer amin kuzum teşekkür ederim 🫶🫶🌷
Kesenize bereket canım 😇
Amin teşekkür ederim cnm
Eşim yok iftara dünden kalanlar bana yeter. Sadece çorba yapacam. Belki biraz salata
Afiyet olsun 😇
Bu gün iftarda yalnızım 😕biraz makarnam var az bir kıyma çıkardım köfte yapacam yanına salata yapmaya üşenmezsem onu yaparım birde
mercimek corbasi firinda tavuklu patates
sende yap makarna yeter ☺️
Afiyet olsun 😙
Fırında köfte patetes yapcam bitmeyen bide yoğurt çorbam var 😃
Dün evde yoktuk önceki günden çok az yemeğim vardı kavurma pilav yazıktır dedim yanına da çorba yaptım çiğköfte var yeterli ayran ve salata eklerim belki
Bende sahura uyanamadım ve çok halsizim bugün 🥺
Bence hangisi sana kolay gelirse onu yap canım 🤗
Ayyy baş ağrısı deme bacım ölüyorum inanki nasıl uzun bir gündü bugün 😁 ama geçti çok şükür şimdi bir çay kahve içeriz kendimize geliriz Allahin izniyle yemek sonrası o bizi paklar ancak 😂
Son dakikalarda elim ayagimin canı kesildi benimde sekerim mi dustü tansiyonm mu bilemedim 😇
Valla bnde herşey yerlerdeydi şimdi baklava ve çay gömücem 😂 bu tatlı aşkım ne olacak bilmiyom adam akıllı yemek yemiyorm ama tatlı yiyorum 1 tabak hemde 😳
1 tabakta ben gömdüm 😢 ne olacak bu halimiz 🤷♀️ artık korkuyorum bu halime üzülüyorum vallahi bacım şeker hastası falan mı diye düşünüyorum randevu baktim sonra da dedim bu ramazan da çıksın ilk işim bir.doktora görünecem 🥺
Ayy bnde gidicem kan vericem valla bakalım neler çıkıcak 😳
Tarhana corbam var dünden. Taze fasülye yaptım. İftara yakın pilav yapcam. Yağlı gözleme yaptım. Salata yaparım kola ayran yeter allah bereket versin♥
Afiyet olsun😇
Teşekkürler ☺
Tavuk tantuni
Bu gün eşim ömrü hayatinda ilk kez oruc tutmus😁
Tavuk corbasi istedi oo kadar yemeklerin icinden onu yapiyom bende
Ciddimisin ailesi ögretmemismi nasil yani
Ciddiyim 😁
Namaz kilmayi ve oruc tutmayi ben ogrettim esime. Ailesi Ayetel Kürsi bile bilmiyor🙁
Afiyet olsun 😇 bazi seyler aile yapısından geliyor
Onlarda mi yurt disinda nasil ogrenmemisler ben şok
Yok degiller ulkedeler onlar. Bende sok olmustum ilk
Sadece çorba bile yeter canım inan ki birşey yenmiyor çorba salata yetiyor.
Ben karışık sebze çorbası yaptım tavuk sulu yanına da döner salata
Mercimek çorbası yanına dolma biber yeter Allah bereket versin 🤗
Dünden lahana sarmam var. çorba ve biraz da tavuk baget kızartacağım. Salata falan da olacak. Herkese iyi iftarlar 😌
Ablama davetliyim canım 🤩
Mercimek çorbası ocakta hamur yoğurdum kıymalı ve ıspanaklı börek yapacağım yanına da salata yaparım
Dünden mercimek çorbası pirinç pilavı kaldı yanına sulu patates yemeğini yaptım tatlı olarak krem şantili revani yaptım
Köfteli patlican sarmasi pilav dometes çorbası salata tatli soguk baklava ☺️
Başladınız mı yapmaya
Teşekkür ederim ❤️
@Mirmirmir yazdığımda evet fırına atmıştım
Mercimek çorbası, biber ve kabak dolması, meze
Yorumlara bakiyim karar vereyim😁
Karnibahari makarna corba yaptim bende 😇
Bugünde davetliyiz artık ne olursa sadece evde temizlik yapıp iftara yakın gideriz
Dünden etli nohutlu pilavım var yanına bir yoğurt çorbası yaparım miss 😋❤️✨♥️ *HAYIRLI RAMAZANLAR*
Hayirli ramazanlar afiyet olsun 😇
Teşekkürler canısı ama çorba yapmama gerek kalmadı herkes yemek yolladı bana ziyafet çektim diyebilirim Allah onlardan razı olsun sjsjsjsjsj🥹🫶🏻
1,489,794 soru
24,349,101 cevap
346,398 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın