+2 oy
430 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Burası erkekler kulübü olsaydı acaba nolurdu. Bence hepsi birbirine girerdi ana bacı avrad dğz giderdi:)))) 

16 Cevaplar

+4 oy
(4,114 puan) tarafından

Bence tam tersi erkekler daha az tartışıyor küfür falan olurdu ama bu kadar kaos olacağını sanmıyorum 

(970 puan) tarafından

Kesinlikle katılıyorum erkekler herkesle kanka olabiliyo çıktılar mı da hiç akıllarına bile gelmez anın keyfini en iyi onlar çıkarıyor 😏

(4,114 puan) tarafından

Esim ve arkadasinin muhabbetlerine şahit oluyorum ben 20 yıllık arkadaşımla çeyreğini yapsam bir daha selamlaşmayiz 

(2,166 puan) tarafından

Aa niye öle dediniz bende herkezle kanka olabiliyorum 🤣 gelin kanka olalım hemen hemen 

Şaka falan bı yana eşimin face'de araç grublari var biliyosunuzdur soru soruluyo falan bı kankalari var akla zarar sanki yıllardır tanisiyolar .

(4,114 puan) tarafından

Aynen esimin de futbol arkadaslari is arkadaslari işte dediğiniz gibi tamirat tadilat bir şey lazım olsun sanki kan kardeşi gibi hepsi seferber oluyor özeniyorum vallahi

(970 puan) tarafından

Bende erkek goygoyunu daha çok severim biz kadınlar fazla ince düşününce ay o öyle dedi bunu mu demek istedi oluyo 😂

Semaydı yanlış değilsem. Bende eskiden selamlaştığım herkesle hemen kaynaşırdım eski tuşlu telefonlarla 6 kişiyle aynı anda msjlaşırdım 😂 da belli bi yaştan sonra sadece demirbaşlar kalıyor..

(2,166 puan) tarafından

Yaa adımi bilmen 😍 bende isim hafızası sıfır helal olsun kuzu adın neydi bu arada .

Ayy evet eski tuşlu telefon diyince şuan bendede canlandı . Valla ben hala öleyim asiri samimiyet değil tabiki . Ama hemen herkezle kaynasirim yani anlasamadigim.insan çok az .

(970 puan) tarafından

Benimde herkes kalmaz aklımda beğendiklerim bide gıcık olduklarım kalır 😂

Bende hemen hemen herkesle anlaşırım  her ortamda bi dert dinleyen dert babası vardır ya heh işte o benim 😂😂😂  senin burcun ne

(2,166 puan) tarafından

Resmen beni anlattın 😂😂😂

İkizler burcum senin ne 🥺 çok dertli zamanlardayim valla bı kapını calabilirmiyim 😂

(970 puan) tarafından

Valla tahmin ettim desem... En iyi anlaştığım burçlardandır ondan sordum zaten teraziyim bende.

Ne demek canım kendimden başka herkese iyi gelirim 

😂😂😂

(970 puan) tarafından

Ay yazmamışım pardon fatoş bende memnun oldum 🥰

(2,166 puan) tarafından

Çok memnun oldum 🥺 yaş kaç bu arada ona göre hitap etcem 🥺

(970 puan) tarafından

36 ama sen yine de çok şey yapma 🥹

😂😂😂

(2,166 puan) tarafından

Bende 27 olur olur bişey olmaz ben yasa takilmam zaten genelde kendimden büyüklerle hep iyi anlasirim🤭

-Reklam-
+1 oy
(9,608 puan) tarafından

Benim eşim platformun reisi olurdu🤣🤣

0 oy
tarafından

😂 ona ne şüphe küfürbaz haydolar dolardı. Ama buraya erkeklerin geldiği gibi oraya sahte hesapla kadınlar giderdi bence

0 oy
(3,047 puan) tarafından

Benim eşim uygulamayı hemen silerdi. 

Burada da sürekli maç muhabbeti dönerdi sanırım. 

0 oy
(1,333 puan) tarafından

Herşey olurdu bence ya küfür vs:) 

0 oy
(3,287 puan) tarafından

Bence bol bol araba ve futbol muhabbeti yapardi biz kadinlar detayciyiz erkekler biz gibi dusunmuyo ki

0 oy
tarafından

Benim eşim burayı  sohbetten çok oyun platformuna çevirirdi 😂

0 oy
(6,419 puan) tarafından

Konum atıyorum gel laann erkekse geleceeeennn sjsjsjsjjs gibi cümleler küfürler hakaretler havada uçuşurdu 😂😂

0 oy
tarafından

futbol, siyaset, borsa ha bi de seksi kadınlar oldurdu 😂

(3,772 puan) tarafından

Bide eve girmeden uygulamayi silip çıkınca hemen geri yuklerlerdi ne yaptıkları belli olmasın diye sjdbsksj

tarafından

sişerler miydi bilmiyorum ama bu tarz forum sitelerini onlar da baya aktif kullanıyor 

0 oy
(3,772 puan) tarafından

10 bin lira ya kim admine kafa tutardı muhabbeti dönerdi . Ya da 20 bin vereyim surdan kendini atarken video cek

tarafından

;)))) gülmekten yarıldım yemeğin üstündeyim:)))) 

(3,772 puan) tarafından

İşleri güçleri sidik yarıştırmak . Bı yere gidip oturuyoruz hadi lan şu tatlinin hepsini tek seferde ye şu kadar para vercem muhabbeti fiks dönüyor 

0 oy
(29,994 puan) tarafından

Maç cinsellik saçma sorular olurdu 

0 oy
(963 puan) tarafından

Erkekler byle bi yere girip asla yazmak yorum yapmak falan ugraşmazlardı :D

0 oy
(1,729 puan) tarafından

Ben en şunu merak ediyorum burda bazıları özel sorular soruyorlar yatak odasıyla ilgili  acaba erkeklerde sorarmı bu tarz sorular

0 oy
(1,305 puan) tarafından

Ahahahha hayal ettim de post başlıklarını yazıyorum 😅

Bugün eşleriniz ne yemek yapıyor beyler :)

Dün akşam ki maç sonucu neydi öyle ya :) ( tabi karşı takımlar birbiriyle kavga eder kesin )

Eşim annemden nefret ediyor gitmek istemiyor ne yapmalıyım:)

Gibi gibi bir sürü böyle post olurdu kesin ha bide oynadıkları oyunları konusurlardi :)

0 oy
(346 puan) tarafından

Erkekler sover ama kavga etmez.d.d.d

0 oy
(4,441 puan) tarafından

Anca mac araba muhabbeti olurdu biz kadinlar sohbette bile daha zevliyiz 🥰

İlgili sorular

+1 oy
36 cevap 1,349 göst.
28 Aralık 2022 Diğer kategorisinde SeydaUraz (2,568 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 634 göst.
10 Nisan 2020 Diğer kategorisinde & 2 Bal Annesi & (1,312 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 307 göst.
0 oy
25 cevap 925 göst.
6 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,464,081 soru

23,996,552 cevap

327,156 kullanıcı

...