+3 oy
1,015 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (437 puan) tarafından

Selamün aleyküm hanımlar hayırlı akşamlarınız olsun nasılsınız ☺️ cocukalrimin bir 500 lira kadar harçlığı var elbise dolapları yok gümüşlüğün içine katıyorum ama ayağı kırılmış ve tahtası aşırı dökülüyor ve camı da kırık bu resimdekini buldum en Uygun buydu bunu alsam elbise dolabı gibi olur mu  en azından güvenli olur çocuklarim içinde diğeri eski zamn aşırı ağır üzerlerine düşse kaldırma ihtimalim sıfır aşırı ağır askı asılmaz ama asacak bişeyleri yok giydikleri gündelik sürekli katladım şeyler bunu alsam işimi görür mü almadan evdekini de atamıyorum katacak yer yok şimdiden teşekkür ederim 

image

18 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Bence buda bir zaman sonra bez yerleri yıpranır gibi

(437 puan) tarafından

Onu hiç düşünmedim bölmeleri var diye katlar katarim diye düşündüm ama teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ☺️ 

tarafından

Cümlemizden razı olsun ♥

(437 puan) tarafından

Burda komşumun eşi yapıyor 2 bin 250 dedi el emeği hariç onada benim gücüm yetmez 500 e bulmak çok zor letgoda bide 1 bin liradan başlıyor 2. Eller malesef 

tarafından

Bilemedim canım burada uyguna yapıyolar yeniyi ama bilemedim. Bilen birileri olur umarım

(437 puan) tarafından

Benim sordum da 2 kapaklı olsun dedim sadce raf olsun yeter çekmece bile istemedim uygun fiyat desin diye 2 bin 250 dedi inşallah olur bakalım 

-Reklam-
+1 oy
(1,884 puan) tarafından

Bir zaman sonra hepsi düşüyor mahvoluyor. Maksimum 2 ay kullanabilirsin.

(437 puan) tarafından

Yaa iyiki atmışım buraya 2 ay için asla almam çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ☺️ 

+1 oy
(2,103 puan) tarafından

Biraz daha para biriktirip 1000 liraya falan letgo'da yada spotçulardan bulabilirsiniz

(437 puan) tarafından

1000 liraya buldum letgodan bitane ama aşırı yıpranmıştı evdeki den farkı yok diyebilirim sporculara da bakmadım teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ☺️ 

+1 oy
(3,359 puan) tarafından

Hangisine gücün yetiyorsa onu al canım bu işini görürse al

(437 puan) tarafından

Gücüm buna yetiyor dolaba acil ihtiyacım var letgoyu da takip ediyorum en aşşa bin liradan başlıyor onada gücüm yetmiyor buda hemen 2 ayda yıpranır diyorlar bilemedim kararsız kaldım 

+1 oy
(12,063 puan) tarafından

Hiç kullanışlı değil üni döneminde böyle bişey almıştım 

(437 puan) tarafından

Üzüldüm bende baya heveslendim bunu alim diye  teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun inşallah ☺️

0 oy
(163,427 puan) tarafından

bunu alcana  plastik cekmeceleri al bu max 3 ay gider 

(437 puan) tarafından
+1

Plastik çekmece de küçük geliyor 2 bebe kıyafeti sığmıyor bunu alacaktım da hemen yıpranıyormuş ondan vazgeçtim 

0 oy
(1,023 puan) tarafından

Bunu arkadasimda satiyordu ondan sordum bana tavsiye etmedi kulanisli deyil dedi

(437 puan) tarafından

Üzüldüm cidden bayada niyetlendim almaya iyiki acele edip almayıp buraya sordum çok teşekkür ederim ben alınca sürekli kullanacam haliyle 1 2 ay kullanmak için de almam çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ☺️ 

(1,023 puan) tarafından

Birsey deyil bende almadim o yuzden 

(437 puan) tarafından

İyi yapmışsın canım ☺️ 

0 oy
(1,613 puan) tarafından

Bezleri sağlam durmuyor 

(437 puan) tarafından

Evet içime sinmedi benimde☺️

0 oy
(1,084 puan) tarafından

Ben kullandım bunun gibi birşey. Yaklaşık 7 8 ay falan kullandımm sonrada mobilya dopal aldığım için attım. Ama haala sapasağlamdı. Bazen o boruları elbiseler ağırlık yapınca çıkıyor ama yine takabiliyorsun rahatlıkla 

(437 puan) tarafından

Ben uzun yıllar kullanırım alırsam ama içime sinmedi yorumlardsn sonra 

0 oy
(821 puan) tarafından

Bunun yerine plastik çekmeceler var 

Ben öyle yapıyorum 3 çocuğunda kıyafetini kaldırıyo geniş çekmeceliler var baya iş görüyo , yıllardır kullanıyorum 

(437 puan) tarafından

Güzel fikir bende bitane var ama küçük çok az bişey alıyor denedim sığmadı sizdeki geniş mi acaba 

(821 puan) tarafından
+1

Istersen resim atarım sana 

Her çocuğuma bi tene çekmece 4 katlı zaten her biri 

(437 puan) tarafından

Müsait olunca atabilir misin ☺️

(821 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Tamam canım birazdan eve gidince atıcam

image

image

(576 puan) tarafından

@Eslem 01Canım bı tane varmış bı tane daha al ikisi yeter diye düşünüyorum 

(821 puan) tarafından

Bak böyleler baya geniş bunlar ama küçük görünüyo resimde 

Bunların küçükleride var onlara bişey girmiyo ama bunlar baya kaldırıyo kıyafet , bide sağlamlar yıllardır kullanıyorum

(437 puan) tarafından

1 tane daha alacam inşallah alırsam bizede yeter öyle çok bisyleri yok zaten 

(821 puan) tarafından

Aynen canım öyle yap bi süre idare edersin

(437 puan) tarafından

Güvenli olur en azından fikir için teşekkür ederim canım ❤️ ☺️ 

0 oy
(48 puan) tarafından

5 çekmeceli komodindi benim çocukken dolabım 🥲 14 ysima kadar kullandım bı şekilde.

Bunun yerine ondan bakabilirsin en azından saglam

(437 puan) tarafından

Bitane plastik çeknecemiz var ona bez çorap katıyorum ama ikisine yetecek kadar geniş değil içi bu içime sinmedi başka bi yolunu bulacam Allah büyük benim çekmecem bile yoktu annem sepete basardı katlamadan okul formamida ben kendim ütüler dolap yok diye kapıya asardım her halimize bin şükür cocouklarimin dolabı olmadı halde herşeyleri yerli yerinde buna bile mutlu oluyorum çünkü büyüdükleri zman unutmuyor cocukalr çok teşekkür ederim güzle fikriniz için Allah razı olsun canım benim ❤️☺️

(437 puan) tarafından

Çekmeceler bile 700 1000 lira olmuş 😱

(48 puan) tarafından

Ben de neye çocukken hevesim kaldıysa onları yapıyorum çocuklara elimden geldiğince binbir hevesle o yüzden çok iyi anlıyorum seni vallahi benm de formam asılıydı dolapta yer yok diye ranzanin kenarına hep.. 

Şimdi çocuklara perde alsam bende değeri çok..

Halı alsam bende değeri çok.

Oyuncakları cekyatin altına koyardik çamaşır sepetleri ne doldurup kucucuktu evimiz ortalıkta kalması mümkün değildi..

Ayyy ayyy..

(437 puan) tarafından

İnanır mısın bende öyleyim herşey gözümde kaldı abartısız ihtiyaçlarini görecek kadar olsun yeter benim için çocuklar her şeyin en güzelini hak ediyor bende bı küçük poşet oyuncakları var bende koltuğun altına katıyorum sıkıldıklari zamn çıkarıyorum 🥰

0 oy
(1,330 puan) tarafından

Komşumun kocaman çocukları kullanıyordu böyle bez dolap bende kullanıyorum. Sorun yaşamadım

(437 puan) tarafından

Peki bezleri sünük mü duruyor sert mi duruyor hani çok mu ince onu merak ediyorum 

tarafından

Çok bindirirsen sünüyor ben çift kişilik aldım 4 katlı sünme olmadı 

(437 puan) tarafından

Anladım teşekkür ederim ☺️

0 oy
(53,954 puan) tarafından

ben univdeyken bez dolabimi eve getirmiştim onu kullanıyordum askilik yeri de vardi bir o model baksan iyi olur

(437 puan) tarafından

Askıya asacak kıyafetleri yok ki gündelikleride az tabi yinede olsa iyi olur ☺️

0 oy
(4,923 puan) tarafından

Yok kuzum hiç sağlam durmuyor bezleri zar gibi duruyor. Birazdaha araştır bakalım çıkar yine karşına 

(437 puan) tarafından

Benimde hiç içime sinmedi abla bakalım inşallah çıkar bakıyorum ☺️

0 oy
(1,492 puan) tarafından

Bunun gri olanını kardeşim aldı. Uzun süre kullandı ama biraz hor davrandı. Bir kere dağılınca bir daha toplayamadik sadece. Bir tarafı yapınca diğer taraf çıkıyordu. Komidin işini görmez mi?

(437 puan) tarafından

Benimde 2 bebe var meraklılar hâliyle onalrda kurcalar kızım çok ellek mesela illa ona asılır komidin işimi görür de onalrin. Fiyatına baktım 700 1000 onalrada gücüm yetmiyor 😏

0 oy
(164 puan) tarafından

image

Bunu kızıma almıştık. Mdf ama fıyatı pahalı. 15 bine almıştık. Gücünüz varsa taksitle alabilirsiniz büyüdükleri zaman da kullanabilirler

(437 puan) tarafından

Güzel günlerde kullanın inşallah çok güzel benimde hayalim böyle ama Allah büyük 🥰 eşim eskici gücümüz yok öyle o çocukların 500 bir harçlığı var onla alacaktım bunuda 

(164 puan) tarafından

Anladım canım. Daha güzelleri senin olsun. Taksitle 1.200 tl ödüyoruz. Esin işinde memnun mu? Gücünüz yoksa daha farklı işlere baktı mı? Fabrika vb tarzı şeyler. Allah yardımcınız olsun

(437 puan) tarafından

Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah eşim Şükür karnımız duyuyor kira fatura onun dışında bişey alamıyoruz iş imkanı yok işsiz çok kişi var 

0 oy
(918 puan) tarafından

Ben buradaki marketten 850 aldım içine dünya kadar elbise sığdı hem toz olmaz hemde rahat çekilebilir istediğiniz yere taşınabilir plastik çekmece en güzel 

image

(918 puan) tarafından

Bunun bi küçüğü de 650 di 

0 oy
(673 puan) tarafından

Kaucuk cekmeceler daha kullanisli buna kiyasla canim

(437 puan) tarafından

Bende öyle düşünüyorum teşekkür ederim ❤️ 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 86 göst.
0 oy
1 cevap 87 göst.
22 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Ftm1907 (625 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 121 göst.
1 Mart 2024 Diğer kategorisinde Damliskooo (1,186 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 437 göst.
14 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,087 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,154 soru

24,094,871 cevap

332,017 kullanıcı

...