0 oy
147 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,295 puan) tarafından

Kızlar dün akşam ilk başladı kan ve kahve rengi akıntı oldu Dr gittim progestan iğne falan verdi şimdi yine kahve rengi akıntı ve çok az da kan geldi benzer bir durum yaşayan var mı Dr gittim ama yine de çok korkuyorum Dr ilaç verip eve yolladı 

4 Cevaplar

0 oy
(4,741 puan) tarafından

Canım ilacı kullan şuan düşük olmasın diye vermiş ilacı dikkat et bol bol uzan dinlen 

(1,295 puan) tarafından

Dinleniyorum ama kanama oldu duye düşük kesin olur mu ikinci gebelik ilkinde hiç olmadı bunda çok korkuyorum 

(4,741 puan) tarafından

Yok canım o ilaç tutuyor bebeği yani ilaç kullandığın için düşmez sadece dikkat et 

(1,295 puan) tarafından

Tamm tessskur ederim çok sağol insllah 

(4,741 puan) tarafından

Canım bence doktora tekrar git şöyle önemli bir şey bu 

(1,295 puan) tarafından

Eşimi arafim yolda gelince gideceğim kızım var ona bakması lazım yoksa hemn gierdim de işte yalnızlığın gözü kör olsun 

(4,741 puan) tarafından

Öyle canım git yani ihmal edilecek bir şey değil 

-Reklam-
0 oy
(4,741 puan) tarafından

Kaç haftalık beebgin 

(1,295 puan) tarafından

14+3 olduk ağrım falan da hiç anlamadım ki neden oldu

0 oy
(376 puan) tarafından

Bende şuan senin gibiyim iğne yazdı doktor 

(1,295 puan) tarafından

Bana da igne ve iki hap yazdı rabbim yardımcımız olsun

0 oy
tarafından

İlk gebeliğim 11. Haftada kanama yaşadım Dr. Düşer dedi ama düşmedi ilaçları kullandım hep yattım risk geçene kadar. Akıntı kahverengi olunca eski kan oluyor genelde. Bu gebeliğim de 17. Hafta da kahverengi akinti yaşadım Dr. Gittim sorun görünmüyor her şey yolunda dedi. O şekilde 5-6 güne yakın devam etti sanırım sonra geçti şimdi 30. Haftaya gireceğim nerdeyse çok şükür sorun yok. Kırmızı kanama olmadığı sürece korkma ve stres yapma dinlen ilacını kullan. O ilacı alttan alınca daha etkili bilmem nasıl alıyorsun ama. Çok geçmiş olsun güzel düşün güzel olsun.

(1,295 puan) tarafından

Ayyy innsaalh bende de sorun olmz içime su serptin allh razı olsun inslh rabbim herkesin çocuğunu kucağına sağ saglim almasını nasıp etsin 

tarafından

Stresten kaç dikkat et Allah hayırlı sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin insallah. Amin aminnnn

(1,295 puan) tarafından

Çok sağol Allah razı olsun amjn

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 53 göst.
0 oy
3 cevap 149 göst.
0 oy
4 cevap 142 göst.
0 oy
1 cevap 187 göst.
5 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu