Yine kimyasal mis kızlar bebek falan yok yani
Üzülme Rabbim verir zamanı vardır
Olmadım canım 8 gün geçmişti
Belki geç döllenme dir umudunu kaybetme üzülme olacağı varsa olur
Canım geç döllenme de olsa böyle cikmazki
Çıkar canım arkadaşımın 10 günü geçti 53 çıktı Dr kimyasal dedi ama şuan bebeği doğdu umudunu kaybetme
Canım kanamam başladı yani kimyasal bir gebelikti
Merak edenler olmuştu
Allah gönlüne göre versin canım benim kimyasal gebelikte kürtaj mı gerekiyor 😞
Yok canım betam 61 yani pozitif betam sifirlaacak kendini ve adet olacam normal
Bende kimyasal gebelik yaşadım beta degerim 20 di bir ay ara verdim sonra tekrar hamile kaldım çok şükür kızım sağlıklı doğdu . Üzme canıni yine olur
Canım ben iki kimyasal biride bebegim karnımda öldü yeni kaybettim bu umuttu buda kimyasal çıktı
Başka evladın varmi cnn
Bir kızım var canım
Çok şükür cnm düşüklerin sebebi ne acaba onu arastirmadan tekrar hamile kalma cnm
Canım kimyasallar her kadının başına geliyir ama farkına varmiyorlar dediler digeride sağlıksız mis bir organı yokmuş kendi kendine sonlandırma kimyasallari düşük saymiyorlar zaten tek kürtaj düşük sayıyorlar
Beta ne kadar çıktı. Belki gec döllenmedir. 2 gün arayla kan verdin mi önemli olan 2 katına çıkması lazım
Canım ben süreci daha öncede yaşadım bu kadar düşük düşük ci kmaz sekiz gün gecikmeyle 61 çıkmış beta ben artık sıkıldım iki gün kan vermeyle kimyasal olduguda belli yani
İnşaAllah değildir bakalim birkaç güne belli olur
Canım benim iki kimyasal bir de bebeğim öldü zaten süreç yıprattı bu bir umuttu ama buda kimyasal mis
Kimyasal gebelik nedir nasıl olur belirtileri nasıl adet olmayı bekliyorum olmadım belim yaniyo ama tereddüt deyim.
Yumurta ile sperm döllenecekken dollenmiyormus bunu her kadın yaşıyormuş ama adet gecikmesi normal deyip farkına varmiyormus ben gebelik beklediğim için farkına varıyorum
Allah gönlüne göre versin benim 2 bebeğim var korkuyorum gebelik olur diye adet tarihimi unuttumgecen ay oldum ama ne zmn bilmiyorum ödüm kopuyor inan ki... Ondan sordum..
Anladım canım saolsin amin inşallah
Yaşınız kac
27 canım
Cnm bence sen iyi bir kontrolden geç neden hep.bu şekilde oluyor araştırılsın
Canım özele de gittim yani hiç bir şey yok esimlede gittik hiç bir şey yok kimyasal sebep yok herkesin başına gelebilir diyorlar
Yorumlardan gördüm benzer şeyler yaşamışız ben uzun süre de hamile kalamamıştım sonra hacamat yaptırdım hem vücut temizliği hem yumurta çalıştırmak için sonraki ay hamile kaldim şükür. Çevrenizde işini iyi bilen biri varsa mutlaka yaptirin
Onuda deneriz canım
Allahın izniyle hacamat şifa ehil birine yaptırmak önemli ve sonrasında hacamata uygun diyet yapılmalı...
Canım şuan kanamam başladı
Oyle mi geçmiş olsun. iste doktorların bir bildiği oluyor
Evet canım
Üzülme beterin beteri var bende dış gebelik geçirdim şimdi hamileyim aynı senin gibi çok korkuyorum tekrar dış gebelik olur diye hiç değilse surdan bak kimyasal kürtaj ve dış gebelikten kolaymış biraz zaman ver yani araya bikac ay koy sonra hamilelik düşün
Ne diyim canım nasip
8 gün geçmiş emin misin kimyasal olduğuna .Ayrıca beta baktırdın mı kimyasalda aynı gün bazen bir iki gün sonra kanama ile atıyorsun bazen çoğu kadın anlamaz bile .Ayrıca kimyasal genelde sağlıksız yumurta ve spermden ötürü oluyor ayrıca pıhtılaşmamın da etkisi olmuş olabiliyor tekrarlayan kimyasallarda
Canım pıhtılaşma yok baktilar kaç kere dün beta 61 çıkmış yani acildeki doktor dedi kimyasal diye
Canım ben daha öncede kimyasal geçirdim 10 gün sonra kanamam başladı
Adet oldun mu neye göre dedi kimyasal
Olmadım canım değere göre dedi değer düşük diye
Ya ne ilgisi var önemli olan değerinin artması benim de 7. Günü 57 ile öğrenmiştim kimyasal değildi
Dediki değerin çok düşük bu değere göre buda kimyasal gibi görünüyor dedi e nabizada girmemiş değeri
Kimyasal canım bugün kanamam başladı
Merakımdan soruyorum burda bi kaç defa gördümde kimyasal gebelik neyden kaynaklı oluyor
Kalitesiz yumurta ve spermden oluyor
Canım bu her kadının başına gelen bir şeymiş şöyle sperm ile yumurta dollenmiyor tam olarak yani bebek olusmuyor sadece kan ve idrar testin pozitif çıkıyor sonrasında kan 0 laninca jormla adet oluyorsun herkesin adeti gecikirmis kadınlar bunu yaşarmış ama farkına varmazmis çünkü sonrasında adet oluyorsun doktorlar bunu düşük bile saymıyor ama adı kimyasal gebelik olarak geçiyor
Evet ama döllenme oluyor döllenme olmasa kanda o hormon yükselmez sadece bebek tutunamıyor oluşmuyor o hücre
İpek ne yaptın kimyasal mi oldu merak ettim
Evet canım kanamam başladı
Hayırlısı olsun zaman değilmiş üzülme Rabbim tez zamanda kucağını doldursun
Amin inşallah canım
1,490,221 soru
24,354,778 cevap
346,689 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın