+1 oy
199 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,103 puan) tarafından

Kızlar merhaba 

Kızım 37 aylık benimle oynamaya o kadar alıştı ki dışarı çıktığımızda çok güzel yaşıt iki üç tane arkadasi var ama orda çok oynamak istemiyo eve gidelim evde senle oynayalim bişeyler yapalım diyo nasıl onleyebilirim bunu

3 Cevaplar

0 oy
(3,302 puan) tarafından

Yavas yavas kendini cekiceksin. Biraz tek oynamayi veya baskalariyla oynamayi ögrensin. Oynarken sen oyna ben bi su iceyim de git 2-3 dk gitme yanina. Yavas yavas uzat bu sureyi kendi kendine oynamaya baslasin. Alismaya baslayinca arkadaslarini dahil edersin

(1,103 puan) tarafından

Mümkün değil arkamdan aramaya geliyor çok alıştı 

(3,302 puan) tarafından

Canim benimki de oyleydi. Bir anda olmaz zaten ufak ufak alistiricaksin. Bagimsiz olmayida ögrenmesi gerek. Cok bagimli olunca bu sefer islerini yaparkende seni ister. Bu döngü boyle gider.

(1,103 puan) tarafından

Aynen ama bu çok uzun zamandır böyle ben dediğin gibi o arayı açmaya sürekli uzaklaşmaya çalıştım hatta çoğunlukla mutfakta oturdum farkına varana kadar ama yok yine istiyo yine istiyo yalnız bu süre uzamiyo

(1,103 puan) tarafından

Sırf bu yüzden okula, vermeyi düşünüyoruz

(3,302 puan) tarafından

Biraz zorlayarak uzatmalisin. Ekstra oyun grubuna goturebilirsin. Ebeveyinsiz olana katilabilirsiniz. Orda da ilk seni ister ama sen oynayacaksan benimle evde oynariz gibi net durus gostermelisiniz.

Anliyorum seni de annesi olarak belki kiyamiyorsun aglamasina veya seni istemesine. Bugunleri bir daha geri gelmicek oynayalim diye de dusunebilirsin. Ama inan ki cocuklari biraz zorlamak gerekiyor. 

(1,103 puan) tarafından

İşte o zaman tamam senle oynicam eve gidelim diyo o caydirici olmuyo onun için bende başıma is aldığımda kalıyorum :)) 

Yok canım inan bende bunaldım artık tek oyun kuramamasindan ya tv istiyo ya benle oyun istiyo tek olunca akşama kadar oyuncaklari asla dagilmiyo ben buna daha çok üzülüyorum

(3,302 puan) tarafından

Iste o zaman eve gidelim dediginde hayir burada oynadiktan sonra eve gidicez dediginde net durus sergilemis olursun. Ilk basta aglar,aglayabilirsin ben yanindayim. Süren bitmedi gibi gibi konusmalar yapabilrsin. Inan işe yarar. 

Benimki de seninki gibiydi. Simdi 4 bucuk yasinda bu sefer de ögretmeni tek basina daha guzel oynuyor arkadaslariyla oynayinca da herkesi costuruyor diyor.

Evde de benimle oynarken bi yerden sonra pilim bitti dinlenicem diyip oyunu birakiyorum. Bazen oglumda birakiyor. Arada hosuna giden oyuncaklari varsa devam ediyor oynamaya. Ilgisini ceken oyuncaklari varsa onlarla da deneyebilirsin.

(1,103 puan) tarafından

Deniycem canım çok teşekkürler

(3,302 puan) tarafından

Kararlı duruş anahtar kelimen olsun. Kolayliklar dilerim. Rica ederim 🙋🏻‍♀️

(1,103 puan) tarafından

Aslında çok kararliyimdir. Boyamalarini Toplamazsa dışarı çıkarmam ama gerçekten toplar falan yani 

(1,103 puan) tarafından

Çok akıllı bi çocuk aslinda maşallah. 

Özür diler teşekkür eder. Eline sağlık der hatta az önce beni üzdüğü için defalarca özür dileyip benim nabzimi yokluyo sürekli

(3,302 puan) tarafından

Peki  oynasin diye birakip senin pesine geldiginde geri dönüp onunla oynar misin ?

(1,103 puan) tarafından

Yok oynamıyorum onu gönderip ben gelicem diyorum geç gidiyorum geri is turetiyorum kendime dur şunu yapip gelcem diye

(3,302 puan) tarafından

Masallah bebeğine ♡ 

Bak tavrini koyabiliyormussun. Bunu oyun grubunda da dene. Ben inaniyorum ise yarayacak

(1,103 puan) tarafından

Oyun grubuna bi kere götürdüm bi saat durduk ben yeteri kadar oynadım artık çıkalım dedi ben kapıda bekliyodum iki saatlik program. Bi şekilde doldurdu iki saati. ertesi gün oldu her gün gidilmez gitmeyelim dedi. Beni de ücret olarak biraz zorluycakti yaptıkları etkinlikler de çok hoşuma gitmediği için bidaha göndermedim. 

Kendimde yaptırırım bunları kafasında olduğum için götürmeyi bıraktım. Ama hata ettim sanırım ev anasınıfı gibi bi görseniz elim yatkın böyle şeylere evalardan kesme yapıştırma etkinlik kitapları hikaye kitapları legolar el beceri gerektiren oyunlar herşeye kendim yetebilirim zannettim ama çocuğu bağımlı yaptım kendime 

-Reklam-
0 oy
(8,871 puan) tarafından

Benim kızıma aynı üstelik uzun zamandır oynamayı azalttım onunla tek alışsın diye ama yok. Araştırmalarıma göre zorlamamak lazımmış. Sosyal ortamlara devamlı sokmak ve zamana bırakmak gerekiyormuş. 4 yaş itibariyle açıklıyorlarmis 

(1,103 puan) tarafından

O kadar güzel havalarda beni eve geri getirdi ciktigimizla girmemiz bir oluyo evden park park diye tutturuyo gidiyoruz eve gidekim diyo bende çok zorlanıyorum

0 oy
(4,139 puan) tarafından

Ya 37 aylık nedir ya direk yaşını yazsanız olmaz mı 

(4,139 puan) tarafından

Tm............

(8,871 puan) tarafından

36 ay 3 yaş ediyor zaten zor değil ki hesaplamak 

(1,103 puan) tarafından

Aklın yolu bir :) 

(4,139 puan) tarafından

Haseplamaktan bahsetmiyorum zaten, dediğim şu ay olarak yazacağına direk yaşını yazabilir 

(1,103 puan) tarafından

Bidaha post açarken fikrini alırım canım. Nerden bilebilirdim buna bu kadar takilacagini alemsin. Böyle yazmak istemişim böyle yazmısım yani ötesi yok 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 116 göst.
0 oy
3 cevap 149 göst.
0 oy
3 cevap 154 göst.
0 oy
1 cevap 143 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde OynakBalina (1,224 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,182 soru